Станция Нова-тема 2

• 22 320
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Никога не е водила ТВ предавания. Завършила е ПР, работила е на много места, но е най-известна с работата си при Васил Божков.
Познавам я- страхотна жена и много добра майка. Peace

# 121

Чудих се откъде ми е позната, щом не е водила предавания, а то

но е най-известна с работата си при Васил Божков.

# 122
  • София
Никога не е водила ТВ предавания. Завършила е ПР, работила е на много места, но е най-известна с работата си при Васил Божков.
Познавам я- страхотна жена и много добра майка. Peace
Това го четох и аз в гугъл, но едно време имаше едно предаване, на което тя мисля беше асистентка,т.е не водеща, но се показваше по телевизията.

# 123
Справи се добре.  Flutter

# 124
А кое е било това предаване, защото си спомням лицето й и ми стана смешно като я обявиха като едва ли не "прохождаща" в сферата?

# 125

Ути Бъчваров, новото попълнение на "Станция Нова"в екипа на продуцираното от Иван и Андрей съботно предаване "Станция Нова", твърдят служители на Нова ТВ. Въпрос на дни е трансферът на екрания готвач да бъде финализиран, трябва само да приключи договорът на Ути с БНТ, за да акустира в частната медия.
 Sick Sick Sick
няма спасение от простациТе

# 126
  • София
А кое е било това предаване, защото си спомням лицето й и ми стана смешно като я обявиха като едва ли не "прохождаща" в сферата?
Е, това не помня.Някаква игра беше, ама каква....ааааааааа, не беше ли нещо за събиране на двойки? newsm78

# 127
Тя е и лайф коуч, може покрай това да е била там..Хммм Thinking

# 128
  • София
Предаването, за което аз говоря,беше преди около 8-9г.Може и да бъркам,разбира се,но принципно помня физиономии.

# 129
Покрай Васил Божков доста често я показваха по едно време, да не се бъркате от там  Rolling Eyes

# 130
  • София
Покрай Васил Божков доста често я показваха по едно време, да не се бъркате от там  Rolling Eyes
Не,тези й изяви не ги знам.

# 131
  • На земята, която е всъщност звезда.
Предаването, за което аз говоря,беше преди около 8-9г.Може и да бъркам,разбира се,но принципно помня физиономии.

Не, Ирина не е участвала в друго тв предаване до сега.  Хареса ми как води, трябва малко да се отпусне само.
Нешка ми се стори много неподходящ събеседник за "Най- добрата майка", особено за първи участник.  newsm78 От това, което чух, изобщо не смятам, че е била много добра майка. С дъщеря й ми се сториха доста отчуждени, а и както седяха една срещу друга, приличаха по- скоро на събеседнички. Дори не знам точно защо, но когато Нешка се радваше на внучката си, дъщеря й я гледаше много особено и изпитах жал към Аглика.  Sad
Дано следващите гости са по- подходящи и станат по- интересни предавания. Веднага се сещам за Силвия и Теди Кацарови, Анета Сотирова И Белослава, Аня Пенчева и Петя Дикова т.н. Изобщо ми хрумват някакви такива любящи майки, които открито си изразяват обичта.

# 132
много ми хареса това момиче Ирина. красива, с благородно и интелигентно излъчване. личеше притеснението, но от опит ви казвам, че е доста стресиращо да водиш живо предаване. пожелавам късмет и много интересни гости!

рубриката "Богати и известни" е интересна, но ми се струва, че би било добре да сменят заглавието.

# 133
Ммм, някой има ли представа кои са тези двамата?

# 134
Точно и аз щях да попитам същото. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт