Станция Нова-тема 2

• 22 290
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • в Tara
а къщата на въпросната 'звездна' дама бе абсолютен кич!
наистина мъжът в къщата е много по-симпатичен от жена си (не са ми известни тази двойка, сигурно са скорошни 'звезди')

# 226
Г-жа Крик Joy Joy Joy

# 227
Гледам Отчаяните съпруги в момента, отдавна не бях. Вихра си е оправила ококорения поглед, изглежда много добре, не знам на какво се дължи, но браво.

# 228
4у ли някой какъв ще е подаръка на Милко за жена му newsm78
 на мен ми се 4у Виктория секретари #Crazy от горе до долу... Thinking Joy

# 229
4у ли някой какъв ще е подаръка на Милко за жена му newsm78
 на мен ми се 4у Виктория секретари #Crazy от горе до долу... Thinking Joy

Една серия на Виктория сикрет, от горе до долу.

# 230
  • Варна
аз от скоро гледам днес, може и да са казали и да не съм чула, но няма ли да я има вече рубриката на Нана ?

# 231
 Да де  аз се сетих за Виктория Сикрет....но се питах дали правилно 4ух как го каза той newsm78 #Секретари#

# 232
Момичета, кажете ми кой е бившия мъж на Марта Вачкова? Марта сега участва в Сблъсък.

# 233
аз от скоро гледам днес, може и да са казали и да не съм чула, но няма ли да я има вече рубриката на Нана ?
От миналата седмица Нана, Люба и Вито правят рулетката (или поне така беше миналата седмица), където влиза обзор на Нана и после обичайните караници. Но на Нана рубриката я нямаше. Аз повече се радвам на Мария Силвестър, макар че гостът й беше М. Бехар, към когото изпитвам органическа непоносимост.

# 234
  • Бургас
Аз пък да си призная от самото начало наблюдавам нещо, което вече наистина ми се затвърди като мнение. Не гледам често предванията, но съм гледала около 5 пъти някъде. Еми много се заяжда таз сръбкиня с Вихра  Crossing Arms. Отначало мислех, че е някакъв сценарий, но в един момент започнах да забелязвам, че и Вихра се чувства неудобно на забележките на Даниела. То не беше колко лоша домакиня е, как не била съпруга все още на Иван, ами прекалява вече! Чак до арогантност стига. Не казвам че харесвам особено предването, рубриката им, камо ли Иван и Андрей, ама пък да засичаш всеки момент и то колежката си, за щяло и нещяло в ефир, това е прекалено.
Оставям на страна колко глупави бръщолевинки пуска, постоянно напира да надделее и да е все тя компетентната, без да излушва, както събеседниците си, така и колежката си.
Относно ококорения поглед на Вихра, според мен има преблеми с гуша, така че не е хубаво много много да се коментира. Има нещо според мен.

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 14:35 от Pagocт

# 235
А какво мислите за Мария Велкова и нейните вечни ци, с коженото палто и с нелепите коментари в новата й рубрика "Училище за красота", пълен абсурд е.

# 236
Леле, тая Галя от Сатен кой я е разкрасявал бе? ooooh!
Магито много симпатична, допадна ми.

# 237
Само едно се чудя - па как не им омръзна на тия предавания само силиконови чалгаджийки и телевизионни аутсайдери да канят? Толкова ли се свършиха другите хора, така ли няма други теми. Добре че беше Магито, та и аз да се загледам днес за сефте!  ooooh!

# 238
  • Варна
А какво мислите за Мария Велкова и нейните вечни ци, с коженото палто и с нелепите коментари в новата й рубрика "Училище за красота", пълен абсурд е.
изпитвам непоносимост към тази дама откак се е появила на екран  Tired
за новата и рубрика нищо не мисля, защото я прескачам  Wink

# 239
Днес никой не е коментирал Станцията? Не ви ли хареса, аз се смях с козата при Отчаяните - Вихра и Даниела:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Общи условия

Активация на акаунт