Срамно ли е съжителството без брак?

• 18 862
  • 426
  •   1
Отговори
# 315

Бъзиках се, а сега ме загложди мисълта, че не всички се бъзикаме.  Shocked
А Голямото вълче от две години живее с една девойка и са чудесна двойка.
Да взема да си преброя кинтите и да им спретна една сватба ли.

# 316

Каквото и да и си говорим, това си е сериозен аргумент в наши дни. Хората не се женят официално, защото като си преброят кинтите и има или за освежаващ ремонт, или за сватба. Пък на много не им се ще само постно разписване, за по-лесно се пишат много модерни и разкрепостени, сигурни без брак и прочие и...готово. Има го и другият момент, че както казваше баба ми - сега не е интересно да се ожениш като сте живяли години преди това заедно, никой не бърза, пък едно време за да има нещо повече трябва първо сватба. Това е следващата причина, може би, след финансовата, като мине малко време работата се отича, хората просто продължават да живеят заедно, сватбата не се явява никакъв належащ и естествен момент от развитието на връзката, а подписът не прави семейството, нито пък убива романтиката.

# 317
...Бъзиках се, а сега ме загложди мисълта, че не всички се бъзикаме.  Shocked
А Голямото вълче от две години живее с една девойка и са чудесна двойка.
                                Първо, да ти споделя, че не е редно свекъра да предлага брак на момата  Crazy. Второ, Вълчето може да няма сериозни намерения към нея. И трето, абе я не им се меси на младите  Mr. Green.

# 318
Те са скромни деца, може да са преценили, че е неуместно да набутват родителите си
по време на криза.
Никога не ми се е тръшкало дете в изпълнения от рода на - Мамо маа, купи ми жабаа!
Аз нямам намерение да говоря със снахичката, а с Вълчето. Като мъж с мъж, за жени.

# 319
...Аз нямам намерение да говоря със снахичката, а с Вълчето. Като мъж с мъж, за жени...
                                 Мда, не е лошо да му вметнеш, че ако иска - може. Но повече не се набърквайте.

# 320
Срамно ли е съжителството без брак?

Ми...много, ние просто умираме от срам  Joy

# 321
Нищо срамно ама нищо. Така смятам аз и не разбирам хората, които смятат обратното. Не смятам, че е отживелица, но не трябва да се чувства някой виновен или да го е срам, че няма брак. Още повече ако има и деца, какво повече. Няма по-силна връзка от това.

# 322
  • София
Мен ме потриса фактът, че има 22 станици полемики потемата... явно някои наистина смятат, че е срамно. Боже, боже, в какъв свят живеем  Shocked

# 323
Мене пък ще ме е срам да съм женена

# 324
Номинациите за агент провокатор отдавна свършиха.Или...ти се подготвяш за следващата година?

# 325
  • Linz
Поради каква причина?

# 326
Поради каква причина?
Малка е още... Което го казвам на шега, но се замислям, че "имате ли брак -> не" - ще породи по-малко вълнения отколкото рано женени - "защо бързахте... а, не, нищо... ама можеше да изчакате..." и т.н.

# 327
срам си е. голям.
ама аз предпочитам да живея в срам, отколкото да имам 4 развод Mr. Green

# 328
  • София
Поради каква причина?
Малка е още... Което го казвам на шега, но се замислям, че "имате ли брак -> не" - ще породи по-малко вълнения отколкото рано женени - "защо бързахте... а, не, нищо... ама можеше да изчакате..." и т.н.

Ти се майтапиш, ама аз като тръгнах да се женя на 24 години, след 6г. връзка, не ей тъй, майка ми ме предупреди, че всички ще ме питат дали съм бременна, а ако ги е срам, ще ми гледат корема. Е, не бях Mr. Green
Ама верно питаха, като че ли това е единствената причина човек да се ожени.
Аз пък нямам положителни наблюдения върху бракове по тази причина. Сигурно има и изключения, де...

# 329
срам си е. голям.
ама аз предпочитам да живея в срам, отколкото да имам 4 развод Mr. Green

Що бе. А, верно. И разводът беше срамно нещо.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт