Срамно ли е съжителството без брак?

• 18 823
  • 426
  •   1
Отговори
# 330
  • София
 Извън закона...срам малееее цели 13 години срам....
 Накрая добре че ме взеха, че стара мома щях да стана.....

# 331
                                 А ти защо пък се съгласи  newsm78?
                                 И не е ли по-срамно години наред да обясняваш колко си против брака, пък после да се жениш против всичките си принципи?
                                 Защо за заминаване в чужбина (зелена карта примерно) се иска брак? Не може ли просто да обявите съжителство?

# 332
  • При семейството си
За Канада може. Може да те спонсорира партньорът ти при фактическо съжителство /попадат в една категория със сключилите граждански брак/. Та какъв е следващия аргумент?

# 333
                                 И не е ли по-срамно години наред да обясняваш колко си против брака, пък после да се жениш против всичките си принципи?
                                 Защо за заминаване в чужбина (зелена карта примерно) се иска брак? Не може ли просто да обявите съжителство?

Иска се брак с чуждоземец ли- от там, където заминаваш или просто брак  newsm78

# 334
...Иска се брак с чуждоземец ли- от там, където заминаваш или просто брак  newsm78
                             Просто брак. За Канада не знам - скоро не са заминавали познати, но около мен сега няколко двойки сключиха брак само защото заминават за Щатите. За Канада може ли да заминете заедно, ако нямате сключен брак?

# 335
Това дали не е свързано с прираста - тоест заминаваш за щатите, но като си в брак - има предположение, че ще родиш американче, което ще бъде бъдещ потенциал на държавата  Thinking
Надали е защото е срамно да си без брак...

# 336
Това дали не е свързано с прираста - тоест заминаваш за щатите, но като си в брак - има предположение, че ще родиш американче, което ще бъде бъдещ потенциал на държавата  Thinking
Надали е защото е срамно да си без брак...
                               Изискването е май само ако заминавате заедно (не съм наясно, не ми се е налагало да мисля по такива въпроси). Факт е обаче, че ти нарушават правото на свободен избор с това условие. Не е ли така? Ако искате да заминете заедно - оженете се. Причините не знам какви са.
                               От друга страна понякога хомосексуалните дойки имат предимство. Те деца няма да родят на държавата. Ениуей, те поне не са обект на тази тема. Да ги питаме тях пък що толкова драпат да се женят  hahaha.

# 337
Е какво значи, за да заминете заедно?
Аз искам  отида в щатите. Не съм омъжена. Искат да съм обаче омъжена, така ли ?
Или ако имам приятел и той също иска да замине - трябва да се оженим? Че каква е логиката? Той си заминава отделно и аз си заминавам отделно. Или въобще сам човек не може да замине...нищо не разбрах  ooooh!

# 338
...Или ако имам приятел и той също иска да замине - трябва да се оженим? Че каква е логиката?...
                              Както писах - нямам идея. Но предполагам, че ако си сам и спечелиш зелена карта - заминаваш сам. Ако сте заедно - жените се и ползвате една зелена карта. Довечера ще разпитам, че не ми се звънка само за това сега. Ако решите да не се жените - или изчакваш да спечелиш собствена зелена карта (може и никога да не стане), или може би след време може да те изтегли приятелят ти. Нещо такова сигурно. Но не знам двойка, която да е заминала заедно съжителстваща (за Щатите).

# 339
  • София

АА не че не съм искала, просто не ми се предлагаше  Blush
НЕ съм против брака, напротив, но не е срамно съжителството без брак, това исках да кажа, но явно иронията е останала скрита.

# 340
  • София
Ако само единия има зелена карта с тази карта не могат да заминат двамата ако нямат брак.

# 341
... това исках да кажа, но явно иронията е останала скрита...
                            Усетих иронията, а и коментара ми беше шеговит. Честито младо семейство  Hug!

# 342
Е кво младо семейство, като от 13 години са заедно  Joy

# 343
Утре ще тичаме към съвета  да подпишем и вече няма да се срамуваме  Wink

# 344
Е кво младо семейство, като от 13 години са заедно  Joy
                                 Семейство. Там е разковничето.

Общи условия

Активация на акаунт