Закона е зад всички деца, признати от бащите си и получават точно толкова, колкото и децата от подписалите се с брак бащи...ама то за това трябва човек малко да се интересува. Или я сподели по-точно - като закона е зад теб - какво точно получи?

Но пък който се срамува, не го прави, нали? От срам бая народ вместо да се разведе, се избива зад затворената врата на дома си... Което е жалко, не мислите ли?

Или пък съмненията, че мъжът ми не ме обича достатъчно след като не иска да скрепи любовта ни с подпис. Пък да кажеш "да" в крайна сметка не боли
А относно материалното положение- не съм изпитвала никаква несигурност с човека до мен, но пък като знаеш, че и закона е зад теб- това носи допълнително спокойствие (поне при нас на теория можеше да възникнат разногласия).
Но пък който се срамува, не го прави, нали? От срам бая народ вместо да се разведе, се избива зад затворената врата на дома си... Което е жалко, не мислите ли?
Или пък съмненията, че мъжът ми не ме обича достатъчно след като не иска да скрепи любовта ни с подпис. Пък да кажеш "да" в крайна сметка не боли
А относно материалното положение- не съм изпитвала никаква несигурност с човека до мен, но пък като знаеш, че и закона е зад теб- това носи допълнително спокойствие (поне при нас на теория можеше да възникнат разногласия).Препоръчани теми