Тwilight/Здрач- тема 50 НОВОЛУНИЕ СЕГА!!!! щЕ ХОДИМ НА ПРЕМИЕРА!!! ХО ХО ХО!

• 30 413
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Мърморанке,много ти е сложна системата!  hahaha Забавляваш ме ти!
Аз сутрин като включа компа и съм все на линия за да не се чувстват абонатите ми самотни!После докато чистя илис е занимавам с децата все поглеждам и така до вечерта когато се сберем всички и вече избягвам,че много се дразнят домашните любимци.Но се надявам като почна работа да имам повече възможност за висене в нета,поне така виждам че е с работещите.
Кристабел,благодаря за бюлетина!   bouquet

# 181
  • Срещу планината:)
Като сте почнали с признанията -да кажа и аз.
От няколко месеца първото нещо което правя влизайки в офиса е да отворя форума и фейса,че там имам една ферма не е за разправяне  ooooh!
Та те са винаги минимизирани,и се опитвам да следя какво пишете.А иначе вечер на спокойствие като се прибера,преглеждам бюлетините.
Аз и затова до преди месец нямах нет в къщи,знаейки че няма да мърдам от компа,но с приближаването на Новолуние не издържах и си вкарах.

# 182
  • UK
Аз дори си имам ред, по който си проверявам темите в "нови коментари". Първо са най скучните, тоест такива, в които съм писала, ........

Не искам да изглеждам като идиот във вашите очи, но би ли ми обяснила как го правиш това с "нови коментари".

Горе в ляво, където пише "Здравей, danir, имате еди колко си съобщения, еди колко си са нови" има и надпис "Нови отговори на моите публикации" където ти излизат всички теми, в които си писала и някой е отговорил. Ако не си влизала там вероятно ще има доста неактивни теми (например старите Туайлайтски), просто им дай "маркирай прочетено" или нещо такова, има си бутонче, и когато някой напише пост по тема, в която си писала, на теб ще ти излиза там. Simple Smile

И аз форума и Фейсбук отварям първо. Simple Smile Всъщност почти само тях отварям. Всичко друго е за момента. Simple Smile

# 183
Аз дори си имам ред, по който си проверявам темите в "нови коментари". Първо са най скучните, тоест такива, в които съм писала, ........

Не искам да изглеждам като идиот във вашите очи, но би ли ми обяснила как го правиш това с "нови коментари".

Горе в ляво, където пише "Здравей, danir, имате еди колко си съобщения, еди колко си са нови" има и надпис "Нови отговори на моите публикации" където ти излизат всички теми, в които си писала и някой е отговорил. Ако не си влизала там вероятно ще има доста неактивни теми (например старите Туайлайтски), просто им дай "маркирай прочетено" или нещо такова, има си бутонче, и когато някой напише пост по тема, в която си писала, на теб ще ти излиза там. Simple Smile

И аз форума и Фейсбук отварям първо. Simple Smile Всъщност почти само тях отварям. Всичко друго е за момента. Simple Smile

Благодаря ти, сега ще се тествам.

# 184
На мен също първата ми работа като дойда в офиса сутринта е да отворя форума! Тъй като вечер нямам никакво време за висене пред компютъра на сутринта имам винаги да наваксвам, че вие спирка нямате!  Mr. Green
Сутрин в 8:00ч с кафенцето, една тишинка в офиса кефффффффф!  Grinning
После влизам от време навреме тук, че да не изпусна случайно нещо и така до към 17:00ч.

Случи ми се веднъж 3 дни да нямам нет и изпуших една кутия цигари...а не пуша иначе!  ooooh! Whistling

П.П. Неси-Веси, много ми хареса твоята програма! Искам и аз така - в кафето с лаптопа!  smile3521

# 185
Момичета, завиждам ви , че можете да си сърфирате на спокойствие из НЕТа когато сте на работа. Аз тук имам една усойница дето дебне всичко и за нея НЕТ и работа са две много различни понятие.
Иначе излезели първото което правя е да отворяв форума   Joy и да ви чета  Laughing

# 186
  • София
хм и аз отварям първо форума сутрин но вече доста бия на очи, защото ви чета и се смея на глас на бисерите, а като има клипчета забождам слушалките и докарвам доволната физиономия и се саморазконспирирам Sunglasses
засега обявявам временно отбой, няма да свалям торент, нямам  и билет, ще чакам да пуснат редовните прожекции и тогаз, явно няма да стане. не искам да го гледам с кофти качество, просто не си заслужава да ми развали кефа Rolling Eyes

# 187
Но се надявам като почна работа да имам повече възможност за висене в нета,поне така виждам че е с работещите.

Тъй тъй, много забелязваш ти  Mr. Green    Но общо взето сме от един дол дренки - изобщо не излизаме от тук или излизаме за малко. И тук там някой с по-дълго въздържание за деня.  Но иначе нищо ни няма   hahaha       

Ами да, всички си движим задачите и живота, успешно гледаме кой каквото има за гледане, дори и фермите за зайци и др. такива  Mr. Green .   То хората отвън да не си помислят, че толкова сме в мъглата, в здрача де, и друго не ни интересува. Grinning

# 188
  • София
 То хората отвън да не си помислят, че толкова сме в мъглата, в здрача де, и друго не ни интересува. Grinning
хахахаха за мен важи за момента само последното, така че каквото и да си мислят, прави са  Wink

# 189
Robert Pattinson Fit O’ Clock – The 5:19 Show

Разкошни РОБ физиономии  Joy

# 190
  • Разпиляна във въображението

Дени, ако не си прочела съобщенията ми - може ли от това да ми направиш новия ми подпис. Обожавам това клипче. Това е моята нова мантрааааа. Сори. Но го гледам постоянно Wink

# 191
Добро утро  bouquet Дремнах 3-4 час Blush

Мириел, ако се наложи да съкратя, 28 сек доста, кажи нови параметри? Да го забързам ли, че в началото е бавно или така си ти харесва?

# 192
Гоним се по темата и лс. Не знам. ИСКАМ ВСИЧКООО. Както го направиш Confused

Хайде и от мен нещо от Роб

Robert Pattinson Out For Dinner in NYC (снимки)

Много хубави снимки и една специална, близка до сърцето ми снимка - тази на черните дънки в близък план.

# 193
Гоним се по темата и лс. Не знам. ИСКАМ ВСИЧКООО. Както го направиш Confused

Ако се стигне до избор.. Качество на картината или дължина е по-важно?

# 194
Качеството.

Общи условия

Активация на акаунт