Магребски мечти и надежди - 22 тема

• 38 219
  • 713
  •   1
Отговори
# 360
Далка, Честит Рожден Ден на момченцето ти!

Да е жив и здрав и много, много щастлив!

# 361
Не съм ви забравила и ви чета редовно, но изобщо нямам настроение да пиша.  TiredМного ми е тъжно! Cry Сестричката ми преди два дена отново загуби бебето си и ми е много скапано. Никога няма да забравя думите й, погледа й.... само това ми е пред очите и постоянно ми се плаче. Много е добра. Тя е от типа хора, които и на мравката път прави, но защо така няма късмет. Сега ги изпращат на генетични и имунологични изследвания. Търсих инфо из нета, но то толкова термини, че нищо не ми стана ясно. И така... Да не ви развалям настроението.
На всички Hug  bouquet

# 362
Честит Рожден Ден на Тони !

Честит Празник и на теб Дала !  Hug
Да ти е живо и здраво порастналото момче !
  Heart Eyes

# 363
  • Varna
ДАЛЧЕ Hug
За голямото ти момченце
Аз сутринта не разбрах за кого става въпрос защото ти малко мъгливо говореше

РАЛИ- Hug
много съжалявам за сестричката ти. Не заслужава такъв човек да преминава през такива премеждия. Дано следващия път всичко да е наред, ДАНО babydust7

# 364
Дала - честит празник на детето и на теб - дай Боже само радост и хубав живот !

Рали буба, ако имаш нужда от нещо само кажи, а и си изчисти пощата. ако ти трябва информация или помощ, смятам знаеш, че винаги може да разчиташ на мен.

# 365
Хадилче, писах ти на лични!
И тук отново ти благодаря! Нямам думи да изкажа, колко съм трогната от вниманието и самоотвержеността ти!  bouquet
Делтичка, благодаря! Дано Господ бъде с нея следващия път! Praynig

# 366
Далка,
Честит Рожден Ден на порасналия батко!

Да е жив и здрав и много щастлив!

Това е за теб!

# 367
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУ Hug
Хайде на палачинкитИИИИИИ и каЙветУУУУУУ, че тъкмо Бате ми направи и на мене същотооо
 Тука е голям стУУУУУУУУУд момичетаааа

# 368
  • София
ДАЛИ МОГА ДА ПОМОЛЯ ВСИЧКИ ДАМИ ЖИВЕЕЩИ В МАГРЕБСКИЯ И АРАБСКИЯ РЕГИОН ДА СЕ ЯВЯТ НА КРАТКА СПРАВКА В ОТДЕЛ "ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ"

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПРОЯВЕНОТО РАЗБИРАНЕ !

# 369
Добро утроооо на всички!
Честит Рожден Ден на голямото  момче на Далка *малко със закъснение, но да е жив и здрав и да има едно безгрижно детство! А тортата е просто страхотна!

Искам и аз да ви почерпя, днес с моето хабиби имаме юбилей. Правим 4 години от както сме заедно. Изживях едни от най-прекрасните моменти през тези години. Надявам се нашата приказка да продължи още дъъъълги години и да се радваме един на друг така както до сега Simple Smile Много си го обичам!  Heart Eyes

Днес съм на семинар, тренинг за предотвратяване на агресията от 11.30 до 17. Това по принцип ми беше единствения свободен ден, но реших все пак да отида, не плащам напразно тези такси за университета....поне да взема максимално много хихи.

А иначе така ме е хванало Коледното настроение....както вика Фаима само дето хо хо не викам Simple Smile Вчера обикалях купувах картички, надписвах Simple Smile ех....

Рали Буба, съжалявам за сестричката ти. Дано следащия път всичко мине безпроблемно.
 Дано!  Hug

Делтичка, мерси за закуската и кафенцето и тука е голям стуууд бр  Simple Smile

Лек ден на всички вас!

# 370
МИНА ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!!!! ДА ИМАТЕ С ХАБИБИТО ОЩЕ МНОГО МНОГО ПО ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЗАЕДНО.И ОЩЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ.   bouquet  bouquet Hug

# 371
  • София
Далче, внушил съм си, че съм честитил рожденния ден на момъка, ама сега видях, че съм пропуснал затова си записвам на неговата 100 годишнина да не пропусна. Да стане най-личния момък за радост на мама и на тати.

Минааааа, щом четири години се гледате в очите и си казвате толкова много само с един поглед съм уверен, че след 100 години само ръцете и очите ви ще бъдат достатъчни за да си казвате много неща.

# 372
  • Varna
МИНЧЕ Hug
все така де се Бичкате и да се разбиркате. Винаги ФлЮбени Душе да сте, огънчето винаги да свети newsm10

# 373
Далке, да ти е честит празника на порасналото момче, да бъде радост за майчиното ти сърце.  Hug Heart Eyes

Виж Марси как хубаво те е успокоила. Hug

Минааа, и на вас честито.   bouquet bouquet bouquet

Рали Буба, много тъжно. Но вярвам, че ще има щастие и за сеста ти. Вдъхвай й повече надежда.  Heart Eyes Hug

Белбей, и на мен ми е трудно със закусктие, нищо, че уж има сирене в БГ, то па едно сирене или няма вкус или горчи. И моята трудно яде попара, та се чудя какви да ги правя сутрин. Нали ък следобеда трябва да е друга закуската. Това с овесените ядки е хубаво, ама варите ли ги бе хора или само ги попарвате?  newsm78

Катето Мароки къде е, някой зане ли?  Hug

Делта Делта, зимата на морето как е, не е ли тъжно?

Дядо Хаджи, този призив отнася ли се за мен?  newsm78 Продължавай да ни черпиш с вкусни питки.  Mr. Green

# 374
Много Благодаря от името на Тони за сърдечните пожелания  Hug  bouquet

Така се  изненадах приятно-привет Магде,Близначета,Амалче... Hugмерси че не сте ме забравили Hug
Наистина Сърдечно Ви БЛАГОДАРЯ момичета и Хаджи,за съпричастността Ви
Имам моменти,когато това е от жизненоважно значение за мен  bouquet

Марси- какво да ти кажа Мила....дано си права-дано наистина разстоянието ги направи по-устойчиви и дисциплинирани

Бубе- ....кураж!Бъди силна,за да дадеш и на сестричката си!Вярвам,че нещата ще се подредят

Хадилче-   bouquet

Минче-Честита годишнита  bouquetПоздрави с една мароканска песничка
http://www.youtube.com/watch?v=l3mCu4KHlW0&feature=related
ya zina
все ми напомня за теб,като е чуя  bouquet

Ето и моя обещан подарък към Вас bouquet
Бейче Hug прекрасна идея-до Коледа да се заредим с добро настроение-картинки,музика,стихове..кой каквто обича
Дядо Хаджи гладни не ни е оставил-Делтичка е по-тънката част с аператива и кафето...Фаима и Бубка-по украсата и модата
Така че -нищо не ни липсва да заредим батериите подобаващо Hugза налижаващия Празник

Рали- не ме оставяй сама в музикалните опити.Дебнех снощи да те напипам на Скайпа-да ме светнеш как ги правиш твоите чудесии в Ю-Туба..имаш страхотни неща там-майсторски направени.Ама не се улучихме

Ще изтърпите моите опити за Коледно настроение...ако някой ден съумея да вкарам и музика ще е по-естетично...
но дотогава-Ето какво снимах вчера за Вас Hug

http://www.galerieslafayette.com/

http://www.youtube.com/watch?v=N5PRERs9ZAk
Галерия Ла Файед- в очакване на 2010год

http://www.youtube.com/watch?v=1X_YC61armU
Галерия Ла Файед

http://www.youtube.com/watch?v=5ieKrt8bSOg
Витрина от Галерия Ла Файед

и малко снимки
http://dala.snimka.bg/arts/koleda-v-parij.452841

Общи условия

Активация на акаунт