Магребски мечти и надежди - 22 тема

• 38 220
  • 713
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Чакам аз чакам !

# 376
Далка,
да ти е живо и здраво порасналото момче,
да ти носи само радост и много поводи за гордост.
Минче,
честита годишнина.
Продължавайте да се обичате
и да гледате в една посока още дълги години.

# 377
         Честит рожден ден,Тони !
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

Минче, Честита ви годишнина!
Нека дните ви минават
обсипани с цветя и зов!
И нека вечно във вас живеят
НАДЕЖДА, ВЯРА и ЛЮБОВ!

Далче   bouquet, невероятна красота е.Мерси много!
сега бягам че днес имам едно мрънкащо човече у дома = отвреме на време се пробва да е каскадьор!
  Hug за всички до после

# 378
  • In a surreal moment!
Далка - жив и здрав да ти е Тони !!!
И голяма красота - благодаря ти и поклон за усилието ... разплака ме...толкова хора на едно място отдавна не съм виждала...и толкова хубост....
Аз снимам котките си ...но ги пускам в котешката и картинката ми е една тъжна...сиромашия кво да се прави...

Дядо Хаджи - да пукна, ако схващам какво чакаш Simple Smile

# 379
  • София
Дядо Хаджи - да пукна, ако схващам какво чакаш Simple Smile

ДАЛИ МОГА ДА ПОМОЛЯ ВСИЧКИ ДАМИ ЖИВЕЕЩИ В МАГРЕБСКИЯ И АРАБСКИЯ РЕГИОН ДА СЕ ЯВЯТ НА КРАТКА СПРАВКА В ОТДЕЛ "ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ"

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПРОЯВЕНОТО РАЗБИРАНЕ !

# 380
Честита Годишнина Мина!

Желая ви още повече радост и щастие от тук нататък, още повече любов и незабравими моменти!

Благодаря на всички за милите думи!  HugБъдете живи и здрави и никога да не срещате такива изпитания!

Далка, благодаря! Hug При вас наистина може да се усети Коледа! Ех, голяма красота!  Heart Eyes

# 381
Далка,честит празник на порасналото момче,да ти е жив и здрав и много да те радва Hug Hug Hug Hug Hug
Мина,честита годишнина,желая ти щастие и много,много любов  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 382
  • Varna
ДАЛЧЕ Hug
Благодаря ти, за красотата която си ни изпратила.
АМАЛЧЕ- Hug
ами не е много тъжно във Варна заради красивите лампички които са накачили. Поне тука където живея не е тъжно. Много е красиво. Дано малко се разкара леда, ще накарам мъжо да излезем вечер и да направим снимки и ще ви пратя. А то зимата за мене поначало си е тъжен сезон, хич не я обичам тая зима rotfImao
АЛБИЧ wavey
И да не ни е празна софрата който от каквото си пожелае

# 383
Дала, честит рожден ден на порасналото ти момче  bouquet! Да расте здраво и щастливо и да ти носи много радост!

Мина, честита годишнина  bouquet! Пожелавам ви още дъъълги години живот в любов и романтика!

Рали, ужасно съжалявам за сестричката ти. Дано успее в скоро време да се сдобие с така желаната рожба Praynig

Амал, овесените ядки ги заливам с гореща вода и ги оставям да киснат около час, докато попият цялата вода. Купувам от фините и те нямат нужда от варене.

Делта, сигурна съм, че морето си има своето очарование и през зимата Simple Smile. Моята неосъществена мечта е да живея близо до море. Имам усещането, че тогава ще бъда абсолютно щастлива Simple Smile

# 384
  • по пътеката
далке, ако бях аз, голямо тестване  бих му  ударила, с тези реклами по м 6 ,то ланком ли не беше, пако, армани,жадор, ламур! признавам си, ставам като цветна леха ,в депо за парфюми!ако можех всеки ден да си сменят и подстрижката, голямо пробване на при4ески и бои ще настане! поне си се нарадвала на красота и аромати! Crazy
а последното клип4е е само за линда, розорен ще е  баща й ,ако ще и ришар4е да е! тя иска вси4ки игра4ки от джетикса, от ку4ето, котката,дето е  като истинска и вси4ки бебета и нам си какви гримила! ooooh!не знам как ще приеме  шока да види толкова много игра4ки и красиви неща накуп! Laughing
мин4е, 4естита годишнина, айде скоро на4ало на ново летоброене!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 385
  • Egypt
Далка, Честит Рожден Ден на Тони   bouquet
Делтич, казаха, че тази година вашата община е отделила 600 000 лв. за Коледната украса на Варна  Thinking
Амал, и аз не варя овесените ядки, прекалено ми се струва, разкашкват се много.
Минче, честита годишнина! И все се каня да те питам- ами ти рокля избра ли си?
Рали, дано се открие причината за случилото се със сестра ти, и следващата бременност да е успешна  Hug

# 386

Dalka, да ти е жив и здрав рожденика !!!   bouquet    и  мерсаж за красивите снимки  Hug

Минче - още много годишнини!!!

Хайде отивам да мързелувам - навън пак прехвърча снежец!

# 387
  • Varna
ФАЙМИЧ Hug
То затова Варната от доста времИ по Нова Година е много красива. Но и след Новата имаме там красоти да светят и прави впечатление. Ама колко хора са съгласни , това е друг въпрос. Е на мене ми харесва де, подобрява ми настроението. На красивото немога да кажа грозно.
Ти как си, как е Софито?

# 388
Минче,честита годишнина!
Още много по толкова да празнувате!
  bouquet

# 389
Добро утро! Много благодаря на всички за милите думи! Нека ви се връща всичко и на вас Simple Smile и само хубави моменти да имате в живота си.
Слагам закуската....  Делтаааа изпреварих те тази сутрин!  Whistling

Ох тази вечер сънувах много гаден сън, сънувах, че са ме били някакви момчета и са ми паднали почти всички зъби от побоя. Държах зъбите в ръката си.... уфф гадно чувство. Тази сутрин четох какво значи това в съновника и пише смърт на близък човек или неприятна вест. Но аз си мисля по-скоро, че го сънувах това заради този тренинг на който ходих вчера, където учихме как да предотвратяваме агресия.  Tired

Фаима, не съм си избрала още рокля, но ще го направя скоро време като имаме дата вече. Simple Smile Преди това не искам. Но няма да е нищо особено, защото ще сме само двамата за сега и ще подпишем в общината и това е. Празненствата ще са по-късно.

Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт