Сподели, за да ти олекне...

• 3 873
  • 34
  •   1
Отговори
Извинявайте, че ползвам "Татковци", но тук все още могат  да пишат "гости".
Сега да се оплача. Мъж ми днес има рожден ден, но за пореден път го празнува с колежките(без дори да се обади), а не с мен и децата... Е кво се оплаквам и аз като е системно, ще си кажете вие... То и аз това се чудя , защо пак ми е болно като при нас е нещо нормално. Иначе сме в добри отношения, не идеални , но добри
Всяка година се заричам, че и аз ще си празнувам РД без него и все не ми стиска и не го намирам за нормално
Понеже винаги надувам главата на приятелката ми, този път реших да си споделя с непознати
Е, не ми олекна , ама знам, че моите са бели кахъри....
Сега споделете вие, пък дано при вас има ефект
Да се почерпим

# 1
Не бих нарекла подобно неуважение бял кахър, но ти си знаеш.

Но като си рекла , наздраве да е!  cheers

# 2
Само да питам, нормално ли е да съм му сърдита, защото според него не е?

# 3
По принцип е нормално..Но ако години наред не си направила нищо по въпроса - а сега изведнъж - тц..не е .. Sunglasses

# 4
# 5
Аз не го намирам за нормално пък ти щом виждаш така нещата добре. Факта обаче, че се "оплакваш" говори, че и ти не си доволна от това. Говори ли ли сте по въпроса?

# 6
  • Кукуландия
Аз лично не го намирам за нормално и не мога да го разбера, но вие по-добре знаете какви са ви отношенията вътре в семейството.
Наздраве с малко закъснение!

# 7
То и аз не го намирам за нормално, защото във всекидневието сме що годе нормално семейство, но той се опитва да ме убеди в обратното. Явно човекът се чувства по-добре, когато ние не присъстваме на празникът му. Разговорите по темата обикновено завършват с доста неприятни скандали,защото той смята, че го задължавам да празнува с нас, а аз се опитвам да му кажа колко обидно е отношението му...  затова тази година реших изобщо да не му говоря.
Абе сигурно ме е яд, че от бременността ми до сега, вече три години не съм излизала с приятелки, а с него изключително рядко...
А като чета какви сериозни проблеми имат хората, не мога да нарека моето проблем

# 8
Това, че някой не е болен от неизлечима болест, не означава, че трябва да свежда глава за всичко останало да си казва " това са бели кахъри":
Какво си се за успокоявала, че и по лошо има, ами има и много по добро.
Това е неуважително от където и да го погледнеш.

Цитат
Абе сигурно ме е яд, че от бременността ми до сега, вече три години не съм излизала с приятелки, а с него изключително рядко...

и защо не излизаш?

# 9
ПЕНКЕ,не мога да си представя мъжът ми да ме пренебрегне(мен и детето) за да празнува сам с колежките си! Иначе и ние сме нормално семейство и двамата излизаме без половинките си с приятели/колеги, но когато дойде ред на сем.празници сме си заедно. Не е ли време да хвърлиш памперсите и тенджерите и да излизаш с приятелки, и проблема не е в теб, а в него!

# 10
То и аз не го намирам за нормално, защото във всекидневието сме що годе нормално семейство, но той се опитва да ме убеди в обратното. Явно човекът се чувства по-добре, когато ние не присъстваме на празникът му. Разговорите по темата обикновено завършват с доста неприятни скандали,защото той смята, че го задължавам да празнува с нас, а аз се опитвам да му кажа колко обидно е отношението му...  затова тази година реших изобщо да не му говоря.
А като чета какви сериозни проблеми имат хората, не мога да нарека моето проблем
Б*х мааму, Пенке, кажи моля те, че ни пързаляш... той празнува с колежки, ти го задължаваш да празнува с вас, стигате до скандали по тая причина, не си излизала ни с приятелки, ни с него.... и смяташ, че сте нормално семейство?....  не мислиш, че имаш проблем?

# 11
И на мен ми се иска да не е истина...
И за мен това си е проблем.
Ама не мога да зарежа бащата на децата си, щото не ме канел на рождения си ден и да тръгна да търся идеалната си половинка.
Къде ли и ще я намеря с две деца
Май на друг не се е случвало подобно нещо

# 12
Като за начало започни да излизаш с приятелки, не мисли за идеални половинки, ами просто се забавлявай и се почувствай човешки.   bouquet

# 13
Не виждам нищо нормално в това Peace
Все пак сте семейство..и не мисля ,че приятелките му/колежки/..може да бъдат на първо место пред най- близките му хора....
Няма нищо лошо и тях да покани..но естествено да присъстваш и ти Peace..още повече ,че деца имате..как би обяснила на тях ..поведението на татко им Wink
..въобще не мисля..че само рожденния ден..куца при вас Thinking

# 14
  • София
Че кой говори за търсене на идеалната половинка (която впрочем, много мои приятелки с деца, а и аз, намерихме след бившите, но тук няма да те убеждавам).
Тук говорим за елементарно човешко достойнство (твоето - определено ми бяга от картинката) и зачитане на чувствата на партньор (неговото - също липсва).
Много ненормална история е това де. И както каза някой по-горе - айде понеже има и по-зле, да си наведеш главата и да не правиш нищо.

Общи условия

Активация на акаунт