Сподели, за да ти олекне...

• 3 874
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
От прочетеното до тук само мога да ти съчуствам.Но не мога да се поставя на твое място,да разбера как се живее така.От описаната ситуация,разбирам,че сте по-скоро съквартиранти,а не семейство.Много лошо за децата.Правилно ли разбрах,че имате две деца?Доколкото разбрах имате дете на три години,а сте заедно от 12.Как се реши при такива отношения да родиш?Той едва ли е добър баща.Пак казвам,че ми е мъчно за теб.

# 31
Както казва приятелката ми "Аз не бих могла да живея така! А ти или го приемаш и не мрънкаш, или си събираш багажа и си заминаваш."
Признавам си, че освен слабохарактерна съм и глупава. Второто дете е на две и го исках. Обичам децата ми! Не е лош баща...

# 32
Ама недей така, не се самобичувай - слабохарактерна, глупава...
Ако това ти е личната самооценка как очакваш мъжът ти да има по-добро отношение към теб? Проблемът е в твоята глава момиче, стегни се, промени нещо в себе си /ако щеш с външния вид започни, някакви курсове ...нещо - започни да правиш, различно от ежедневието ти/.

# 33
Hei momi4e q se stegni,dobre ti go kaza nunchi , ne se samosajalqvai za6toto taka ne6tata izglejdat mnogo po-zle ot kolkoto sa.Ako nqkoi kaje 4e negovoto semeistvo e idealno zna4i laje-idealno semeistvo nqma .No tova s RD i az ne go namiram za normalno. I naistina vzemi tvoq jivot v race i togava ne6tata 6te vleznat v relsi.Zapo4ni da pravi6 ne6to koeto di dostavq udovolstvie.  :bouquet:dano ne6tata se opravqt

# 34
За съжаление стандартна ситуация.
След няколко години брак всичко хубаво отстъпва място на скуката и досадата,
и от двете страни впрочем.
Единият взема връх а другият се обезличава.

Общи условия

Активация на акаунт