Сподели, за да ти олекне...

• 3 869
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Извинявайте, че ползвам "Татковци", но тук все още могат  да пишат "гости".
Сега да се оплача. Мъж ми днес има рожден ден, но за пореден път го празнува с колежките(без дори да се обади), а не с мен и децата... Е кво се оплаквам и аз като е системно, ще си кажете вие... То и аз това се чудя , защо пак ми е болно като при нас е нещо нормално. Иначе сме в добри отношения, не идеални , но добри
Всяка година се заричам, че и аз ще си празнувам РД без него и все не ми стиска и не го намирам за нормално
Понеже винаги надувам главата на приятелката ми, този път реших да си споделя с непознати
Е, не ми олекна , ама знам, че моите са бели кахъри....
Сега споделете вие, пък дано при вас има ефект
Да се почерпим

В семейната среда явно неможе да го отпразнува така, както с колеги и приятели.
Аз съм на 19 и откакто се помня,баща ми винаги го е празнувал 1во с нас ,после с колеги и приятели Simple Smile

# 16
VinDiesel..но е било първо с вас...нали Wink

# 17
Освен това, като го празнува с колежки и/или приятели защо не присъства и жена му? Или нейното място е само в къщи - да чисти, пере , готви и отглежда наследника?
Пенке на твоя рожден ден му оставяй детето и да те няма цяла нощ, ама гледай наистина да се отпуснеш и да купонясваш.
Уважавай себе си, за да те уважава и мъжа ти, колкото и изтъркано да звучи.

# 18
  • край голямата локва
Извинявай, но как празнувате другите празници? Ако темата не е пързалка /дано да е/, само за РД ли е така или е практика? И кани ли те въобще някъде? Всъщност, според мен и само за РД пак не е нормално.

# 19
Темата не е пързалка.
Аз съм си виновна, защото съм безхарактерна и страхлива, а и защото си го харесвам и обичам.
През тези дванадесет години няколко пъти съм си тръгвала и винаги се връщам...
Първите четири бяха страхотни и после лека по лека започна да ме пренебрегва все повече
Беше започнал да ходи по купони по 3 пъти в седмицата до 5 часа сутринта, като в началото ме канеше, въпреки че знаеше, че детето няма на кой да го оставя
После нещата поулегнаха и излизаше няколко пъти годишно, но никога не се обаждаше да предупреди, той на майка си не се обаждал, та на мен ли...
Вие сте прави:
 не сме нормално семейство
 имаме си и други проблеми
 аз не се чувствам човек
Все си мислех, че ще го обърнете на майтап, ама не стана
Радвам се, че вие имате щастливи семейства

Не трябваше да пускам тема

# 20
И какво смяташ да правиш?.... много тъжно звучиш. Винаги има изход, за мен единственият ти проблем е, че обичаш човек, третиращ те по този начин. Ако не го обичаше, решението би било много, много лесно...

# 21
Темата не е пързалка.
Аз съм си виновна, защото съм безхарактерна и страхлива, а и защото си го харесвам и обичам.
Първите четири бяха страхотни и после лека по лека започна да ме пренебрегва все повече
Беше започнал да ходи по купони по 3 пъти в седмицата до 5 часа сутринта, като в началото ме канеше, въпреки че знаеше, че детето няма на кой да го оставя
После нещата поулегнаха и излизаше няколко пъти годишно, но никога не се обаждаше да предупреди, той на майка си не се обаждал, та на мен ли...
Вие сте прави:
 аз не се чувствам човек

И според мен това е прекалено, но в една подобна ситуация няма невинни. Човек когато не открие това което е очаквал, продължава да го търси.  Явно Вие сте открили своята половинка, но не и той. Много от нас не обичат да имат гълчаша и нервна жена до себе си. Не казвам, че вие сте такава, но явно има вкъщи нещо което го дразни. То винаги се получават недоразумения, но когато са хронични...........................Ако не е хаймана, или несериозник, помислете кое във вас го отблъсква.
Не зная какъв е точно случая, но някои жени си мислят, че като са прилежни майки и домакини, това е достатъчно. Да, да ама не. Някои от нас не желаят жената до тях да е недоволна и сърдита слугиня, а партньорка в живота.
ПП. Пак казвам, че това е лично мнение и не казвам, че при Вас е така.

# 22
  • до една звездичка
.....Не трябваше да пускам тема

Май не само не ти олекна, ами напротив... Sad
Поговори още веднъж с него за това, как те кара да се чувстваш факта, че ви пренебрегва. Hug

# 23
Темата не е пързалка.
Вие сте прави:
 аз не се чувствам човек

И според мен това е прекалено, но в една подобна ситуация няма невинни. Човек когато не открие това което е очаквал, продължава да го търси.  Явно Вие сте открили своята половинка, но не и той. Много от нас не обичат да имат гълчаша и нервна жена до себе си. Не казвам, че вие сте такава, но явно има вкъщи нещо което го дразни. То винаги се получават недоразумения, но когато са хронични...........................Ако не е хаймана, или несериозник, помислете кое във вас го отблъсква.
Не зная какъв е точно случая, но някои жени си мислят, че като са прилежни майки и домакини, това е достатъчно. Да, да ама не. Някои от нас не желаят жената до тях да е недоволна и сърдита слугиня, а партньорка в живота.
ПП. Пак казвам, че това е лично мнение и не казвам, че при Вас е така.

newsm10

# 24
Къде ли и ще я намеря с две деца

Това е най-малкият ти проблем. Аз я намерих с 2 деца, ще я намериш и ти.
И празнуването на РД не ти е проблем.
Други, съвсем сериозни проблеми имаш, които силно се съмнявам да разрешиш Tired

защото си го харесвам и обичам.

Какво му обичаш и харесваш точно? Адски са ми странни такива постове. Описваш подробно какъв задник е мъжа ти, а после - обичам го. Ми кат си го обичаш такъв за кво хленчиш?

Беше започнал да ходи по купони по 3 пъти в седмицата до 5 часа сутринта,

Още една причина да си го обичаш, душицата той...

аз не се чувствам човек

Докато не започнеш да обичаш първо себе си, а след това всички останали все така ще се чувстваш

Ама не мога да зарежа бащата на децата си, щото не ме канел на рождения си ден и да тръгна да търся идеалната си половинка.
И не, няма да зарежеш бащата на децата си, защото празнува без теб, нито ще го правиш, за да търсиш някой идеален...ще го зарежеш защото с него не се чувстваш човек...  Naughty

# 25
Nali vse pak choveka ima lichen praznik, zashto tryabva da se chuvstva zaduljen da pravi razni neshta za da pokrie tvoite ochakvaniya? A i tova "s kolejkite" zvuchi malko tendenciozno - predpolagam go praznuva s vsichkite si kolegi, edva li e izgonil mujete...Az si go predstavyam taka - sutrinta ste go pozdravili, moje bi ste mu podarili podaruk, toy e otishul na rabota i sled rabota e ostanal da praznuva s kolegite, kato e predpochel na tova improvizirano praznenstvo da ne prisustvat suprugata i decata mu - kakvo tolkova, ta tova e prosto edin rojden den! Predpolagam che ako praznuva nyakakuv po specialen yubiley shte spazi protokola i tam shte prisustvat samo "oficialni lica"Simple Smile

Obiknoveno kogato chovek se e lishil ot lichen jivot (nay-chesto poradi inerciya i lenost) stava svruhchuvstvitelen kum podobni absolyutno nevinni neshta, s koeto trovi i sebe si, i okolnite. Prosto zapochni da jiveesh, ne se vtorachvay v panicata na drugiya, puk bil toy i nay blizkiya ti.

S uvajenie,
Georgi

# 26
Никси, имам чувството, че ако съм ти пред очите ще ми шибнеш два шамара и ще ми кажеш: "Я се стегни!"
Георги, според моите разбирания личният празник се празнува със семейството, ако има такова, а след това с колеги и приятели. И като казвам колежки е така, защото в тази фирма работят той, още един мъж и двадесет жени. И да, прав си сутринта отиде на работа и се прибра на следващата сутрин. И да, аз нямам личен живот и имам само една приятелка, която виждам рядко.
Монти, разбира се че медалът има две страни и е хубаво да се чуе и другата гледна точка... И аз не съм цвете за мирисане имам си кусури... и отдавна стигнах до извода, че не сме един за друг, защото това което харесва на единият наранява или ограничава другия... Знам, че когато двама души живеят заедно се налага и да се правят компромиси
Стана много дълго и объркано
Благодаря на всички за участието   bouquet

# 27
  • Пловдив / София
Поведението на мъжа на авторката си е неуважително от където и да го погледнеш.
Не е нормално и за да го има, явно нещо в брака ви не е наред.
И това не са бели кахъри.

# 28
Пенке, тук всички са с идеални семейства ще си кажеш като прочетеш постовете...

Хора, недейте толкова негативно, веднага обявихте случилото се за ненормално и пр. - има толкова по-фрапантни случаи за неразбирателство в семействата...Много по-лесно е да обвиниш, отколкото да потърсиш решение на проблема.

Моето мнение е по-различно и то е, че хора има всякакви и универсална рецепта за отношенията между двама няма.

Авторката сама трябва да намери пътя към по-щастлив съвместен живот.

Пена, не оправдавам поведението на твоя мъж, но той си е твой, ти явно си го приемаш и обичаш такъв, какъвто е, вероятно си има и много положителни черти, които в моментното си разочарование спестяваш. Фактът, че сте създали две деца и живеете години наред като "нормално" според твоите схващания семейство означава, че не е толкова черен..

Това за рожденния ден наистина е бял кахър, но очевидно съзнаваш, че не е редно да е така.
Мисля, че и ти имаш вина за това, че предпочита да е навън, отколкото с теб и децата. Вероятно си станала скучна, предсказуема и досадна домакиня.

По-важно е да се опиташ лека полека да разнообразиш твоя /а по този начин и съвместния/ живот. Създай си някакви контакти и бъди повече сред хора. Това ще ти помогне да бъдеш по-весела, жива и забавна - вероятно момичето, в което се е влюбило твоето момче преди години?

# 29
Nali vse pak choveka ima lichen praznik, zashto tryabva da se chuvstva zaduljen da pravi razni neshta za da pokrie tvoite ochakvaniya? A i tova "s kolejkite" zvuchi malko tendenciozno - predpolagam go praznuva s vsichkite si kolegi, edva li e izgonil mujete...Az si go predstavyam taka - sutrinta ste go pozdravili, moje bi ste mu podarili podaruk, toy e otishul na rabota i sled rabota e ostanal da praznuva s kolegite, kato e predpochel na tova improvizirano praznenstvo da ne prisustvat suprugata i decata mu - kakvo tolkova, ta tova e prosto edin rojden den! Predpolagam che ako praznuva nyakakuv po specialen yubiley shte spazi protokola i tam shte prisustvat samo "oficialni lica"Simple Smile

Obiknoveno kogato chovek se e lishil ot lichen jivot (nay-chesto poradi inerciya i lenost) stava svruhchuvstvitelen kum podobni absolyutno nevinni neshta, s koeto trovi i sebe si, i okolnite. Prosto zapochni da jiveesh, ne se vtorachvay v panicata na drugiya, puk bil toy i nay blizkiya ti.

S uvajenie,
Georgi

Да сподели празника си с непознати, а жена му да няма място до него е една обикновена подигравка и подчертано неуважение към нея.

Общи условия

Активация на акаунт