Къде в Пловдив - 8

• 92 943
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
А някои знае ли раб. време на Jumbo?Интересува ме вечер до колко часа е?  bouquet

# 136
А някои знае ли раб. време на Jumbo?Интересува ме вечер до колко часа е?  bouquet

Работното време е хубаво - всеки ден от 10-21, а в неделя до 20`00 часа. Поне в софийското е такова.Би трябвало и тук да е така.

# 137
Крисси,мерси  bouquet

# 138
  Ако не ти е спешно довечера със сигурност ще ти кажа.Поне до 20ч трябва да са със сигурност сега зимата.

# 139
  • София / Пловдив
Аз съм леееееко разочарована от Джъмбо. Може би заради това, че нямаха нито една от играчките, които аз търсих. Има обаче стотици дребни джунджорийки, които си изискват достатъчно време, да гледаш и обикаляш на спокойствие. Тези дни замислям второ ходене за повече време.

# 140
Специално погледнах вчера работното време на Джъмбо.Понеделник-Събота от 10 -21ч.В неделя работят до 20ч. Peace

# 141
Специално погледнах вчера работното време на Джъмбо.Понеделник-Събота от 10 -21ч.В неделя работят до 20ч. Peace

Значи правилно съм запомнила, като софийското е.

Момичета, имате ли представа къде в Пловдив е най-изгоден печата на календар 12 листов?Трябват ми три броя да отпечатам на малкия.

# 142
Момичета, имате ли представа къде в Пловдив е най-изгоден печата на календар 12 листов?Трябват ми три броя да отпечатам на малкия.
Ааа и мен точно това ме интересува Simple Smile

# 143
Да се запиша и аз с впечатления от Джъмбо-днес се разкарахме дотам,хора почти нямаше,хареса ми че е просторно,има доста джунджурийки,има стоки на атрактивни цени,има и такива,които съм виждала и на по-ниски другаде.....вярно е ,че има неща,които не съм срещала в Пловдив....обаче на повечето стоки няма етикети на български/пък знам,че от доста време е задължително/,не дават да се отварят стоките,но и ги няма изложени всички....персонала е доста неориентиран и не особенно загрижен,а все пак е само втори ден.....Конкретно ме ядосаха с една дъска за рисуване-три продавачки,вкл.едната беше нещо като управите не можаха да ми кажат какво точно съдържа комплекта,но не искаха и да го отворят-да сме го купили и да видим...е,сори-50лв не давам за нещо дето не го знам какво е....пък и чух по радиоуредбата,че рекламации се правят в точно определен ден и час....та ,си тръгнахме без дъската.Иначе, за майки на върли фенове на разните  филмови герои има доста избор.......и определено е удобен за пазаруване с деца/и с колички/.

# 144
Ааа аз влизам да питам нещо, а вие за джъмбо говорите .. тамън си изказах мнението в отчетната ни за него .. ще го копирам и тук:
Цитат
Относно Джъмбото - верно - голям магазин, много неща има.. даже почти от пиле мляко (а уж бил детски), НО адски неподреден... Може ли при плюшените играчки да има пирони и комплект шестовинтове??!?!? А до тях завивки(пеленки), а между гондолите коледни украси и ароматни свещи. Ми не съм съгласна с тая подредба. Ако влизаш само за бебешки неща да видиш, трябва да обиколиш целия магазин навсякъде, защото те са разхвърляни и в четирите ъгъла и из между най-различни други щандове. ААаа не .. такава бъркотия ... ама то - гръцка работа .. . кво да е... За някои неща цените са ОК, но с нищо не ми привлече вниманието и да ме накара да го посещавам често. Най-вероятно утре с мъжо ще идем да видим стикерите (които той не иска да лепим) и това ще му е на прословутото Джъмбо. Джунджории и китайски боклучета колкото искаш и из други магазини, които не са ИЗВЪН града на майната си. Била съм в Атина в Джъмбо .. там като че ли беше по-компактно и систематизирано, по-ми хареса, ама тва тука си е каша отвсякъде, бъкано с китайски ..(да не кажа нискокачествени) стоки. Със Choosy видяхме някои дрешки колко добре са шити - конци стърчащи и оверлог... Тъй... това е мойто мнение и не ангажирам никой с него. Но не съм впечатлена .. никак!

# 145
Та все пак да си задам въпроса:
Аджеба откъде да си купя дъска за гладене, да не е много скъпа (не повече от 30-35лв примерно), която да е СТАБИЛНА. Да не се клати още преди да си я докоснала и т.н. Незнам колко дъски вече изгледах из Кауфланд и Юск и Метро и незнам си още къде ... все едни паянтави.... Искам просто да е СТАБИЛНА.

# 146
Любе,върли фенове сме на бакуганите,но  нЕма,мила  Wink Laughing
Вчера ги питах за тези бакугани ,те самите се омотоха и се питаха един друг,накрая учтиво ме заведоха и ми представиха Бен тен.Ама цък,светнах ги,че това са различни неща.
А колкото до радиоуредбата през цялото време си дрънкаха на гръцки.
За етикетите не съжалявай...........описание `ниц`Пише на гръцки,но ни известяват един вид,че играчката не  е за деца под 3 години и до тук.Така се прецакахме с една количка,която,като я поставиш в гореща вода и си променя цвета.По пътя на логиката,решихме,че ако я поставим в студена вода или след малко отново в гореща,ще си възвърне първоначалния облик.Но това не стана.Та така.........има интересни нещица,аз си харесах едно червено одеалце.....``коледно``не го взех,но не   е и късно  Simple Smile
Колкото до дрехите за малките дечица много ми харесаха и цените им са нормални за разлика от някой квартални  Rolling Eyes-да не споменавам заглавия,че да не се сбием тук  с половината фенки на магазина.

# 147
Цените може да са ОК, но гледайте и качеството бе мамита!!!! Китайски са!!! Твърди!!

# 148
Цените може да са ОК, но гледайте и качеството бе мамита!!!! Китайски са!!! Твърди!!
Eeeeeeeee  чак да пипам дрешката-до там не стигнах.Но много ми харесаха-стилни цветове,чудесни моделчета,цените нормални.
Но все си мисля,че всичко идва от Китай,просто някъде качеството е по-добро .Цените са различни  в зависимост от това къде се намира магазина.Има и малки изключения с вариант Турция.

# 149
Цветовете - да .. от всичко има - като почнеш от розово до горчилка чак и преминеш през останалите цветове на дъгата.

И все пак ..

Та все пак да си задам въпроса:
Аджеба откъде да си купя дъска за гладене, да не е много скъпа (не повече от 30-35лв примерно), която да е СТАБИЛНА. Да не се клати още преди да си я докоснала и т.н. Незнам колко дъски вече изгледах из Кауфланд и Юск и Метро и незнам си още къде ... все едни паянтави.... Искам просто да е СТАБИЛНА.

Общи условия

Активация на акаунт