Къде в Пловдив - 8

• 93 050
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
И аз имах голям проблем с дрехите за бременни-мнооооого грозни и некачествни бяха по специалните магазини.
И аз като каспър пазарувах от други магазини.

Виж бременски дънки много видове харесах в магазин за преоценени маркови стоки на Иван Вазов-сестра ми даже си купи такива без да е бременна, защото много й харесаха и си ги носи така Joy  И цената им беше съвсем прилична съответно!

В магазина на ЕСПРИТ в Тракия също има бременски дънки и някои рокли, които стават-ако ви е удобно това местоположение:)

# 436
  • Лондон/Пловдив
Аз така и не си купих бременнелски дрехи  едно ,че не ми харесваха изобщо друго че ми бяха като чували.Носих си блузките и изкарах с  един панталон и два анцуга цялата бременност съответно после бяха за коша дрехите  Heart Eyes

# 437
А, все се каня да кажа на мамите на по-големи деца. Тук до нас в Тракия до Детски свят има едно магазинче за обувки -Уникалните обувки се казва /вземат мостъри от Италия/, много качествени и на съвсем сносни цени-има дамски, мъжки,детски. Видях, че детските боти размер 31, 32 и нагоре са намалени на 25 лв. Естествена кожа, маркови, доста гъзарски-за феновете на модата Laughing

# 438
  • Пловдив
MiaMIa, къде е точно този магазин, че минавам често , ама не съм го забелязала  newsm78?

# 439
  • Пловдив
Aнели ,в сградата на Торакс,от долу,на ъгъла.Просто няма как да не го видиш,ако минаваш от там.
От 6 ти септември влизаш по уличката на Торакс.Вървиш от странаца на болницата,подминаваш магазина за цветя,после самия вход на болницата,и стигаш до ъгъла на сградата и там е магазина

# 440
И аз имах голям проблем с дрехите за бременни-мнооооого грозни и некачествни бяха по специалните магазини.
И аз като каспър пазарувах от други магазини.

Виж пък който лежи цялата бременност вкъщи, го няма този проблем.  Joy
Сега имам три чудни пижами, страшно меки, от голдън пойнт и другия го забравих магазина, и подаръци, подаръци дрехи за бременни - то дънки на мадъркеър, на гес, от минали бременности, не мога да ги сложа да излезна...
Вярно дънките на мадъркеър са хубави, обаче ако трябваше да ги купувам и дам 150 лв, нямаше да стане
Също и в София в магазина на Марк и Спенсър има хубави неща - не са специално за бременни, но стават. Да можеш да излизаш обаче.  Tired

# 441
   Понякога и в Конти има хубави модели.Аз от там с един панталон изкарах почти цялата бременност.Много си го харесвам.

Каспър, не остана!Още малко ще почиваш и после няма   Wink

# 442
Някой купувал ли е вече детски календар...къде да намеря.Не съм от Пловдив,но имам път натам и затова питам.Предполагам че във всяка книжарница ги има,но да не се натъкна на някаква скъпотия като за незапозната с града newsm78 И цени ако може да споделите. Peace

# 443
Аз пак с въпрос - исках да купим на дъщеря ми детски куклен театър параван с 4 броя кукли  в комплекта (от каталога на МЕтро), но е свършил в Метро.
Някъде другаде има ли го такъв или подобен?

# 444
  • Пловдив
Може в другото Метро да го има.  bouquet

# 445
  Момичета, имате ли представа къде в Пловдив има най-голям избор на Трансмитери за кола?Ето това представляват :

В момента предлагат един модел в Метро, но нещо не ми хареса.

# 446
А, все се каня да кажа на мамите на по-големи деца. Тук до нас в Тракия до Детски свят има едно магазинче за обувки -Уникалните обувки се казва /вземат мостъри от Италия/, много качествени и на съвсем сносни цени-има дамски, мъжки,детски. Видях, че детските боти размер 31, 32 и нагоре са намалени на 25 лв. Естествена кожа, маркови, доста гъзарски-за феновете на модата Laughing
Къде,каза,че е ?
  bouquet

# 447
  • Пловдив
А някъде да сте виждали да се продават дрегери за алкохол, нещо като този ? По едно време в Кауфланд имаше отвън се продаваха, но сега няма  newsm78
Имам и питанка за  USB прахосмукачка, ако някой е виждал, готина идея за подарък е, но ми се иска да я видя наживо колко изобщо смуче.

# 448
  • Пловдив
Знае ли някой къде в Пловдив мога да намеря дървени играчки на тази фирма?
www.koto-bg.com/

# 449
Аз пак с въпрос - исках да купим на дъщеря ми детски куклен театър параван с 4 броя кукли  в комплекта (от каталога на МЕтро), но е свършил в Метро.
Някъде другаде има ли го такъв или подобен?
Да, има и в Хиполенд.

Общи условия

Активация на акаунт