Къде в Пловдив - 8

• 93 022
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
MiaMIa, ще видиш ли има ли за моите хлапета? Не написах възрастта, щот са ми в подписа... Wink
Повече ми трябват за каката, че на малкия тия от миналата година, учудващо как, но му става още...
Значи за момиче 9г./140см. и за момче 6 -7г./122см.
Ще провериш ли и на какви цени са?

Ако има, да ходим в Тракия, да ги видим. Щото така не ми се ходи напразно - живеем в другия край на града...

Благодаря!

# 481
  • Пловдив
Violenza   bouquet
А някой да знае дали в Пловдив ще има открита зимна пързалка тази година?

# 482
  • Пазарджик
Запис и от мен,момичета,страшно сте полезни,изчетох всичко....
трябва ми голям камион-тир,такава е поръчката,надеждата ми беше в Джъмбо,но там огромни само тирове нямат,а какви ли не други возила
Мерси предварително   bouquet

# 483
  • София
Запис и от мен,момичета,страшно сте полезни,изчетох всичко....
трябва ми голям камион-тир,такава е поръчката,надеждата ми беше в Джъмбо,но там огромни само тирове нямат,а какви ли не други возила
Мерси предварително   bouquet

Големи тирове видях в Метро.

# 484
Пряват ли флуорна профилактика на децата в детските градини-мляко флуорирано,таблетки,друго ?
Не мога да намера темата за детските градини в Пловдив .
Благодаря  Hug

# 485
  • Пловдив
Трапезица, вече не.
От години не дават таблетки.

От тази уч. година не дават и флуорно мляко.
А преди това, предишната уч. година, даваха само на децата на съгласните родители. На моето не даваха. Аз, не само, че не подписах съгласие, ами, за по -сигурно, написах и несъгласие... Mr. Green с големи букви на картона на детето!!!! Нито лекарства, нито ваксини, без мое изрично разрешение! Обосновах се с тезата, че детето е алергично... Wink А за млякото, че не давам по съвет на стоматолог и хомеопат...И не съм излъгала...  Wink

# 486
MiaMIa, ще видиш ли има ли за моите хлапета? Не написах възрастта, щот са ми в подписа... Wink
Повече ми трябват за каката, че на малкия тия от миналата година, учудващо как, но му става още...

Ако има, да ходим в Тракия, да ги видим. Щото така не ми се ходи напразно - живеем в другия край на града...

Благодаря!

Разбира се, няма проблем. Ще проверя и ще пиша:)

# 487
Миналата седмица видях в Техно-нещо си едни седалки масажни-по точно подложка за стол, което прави шиацу масаж. Пробвах я и беше суууупер!
Нещо от този род имам в предвид: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000AQE7K8/ref=s9_sima_gw_s2_ … mp;pf_rd_i=468294
В магазина тук цената беше към 600 лв., което е доста повече от нормалното-според мен.

Някой да е виждал подобни масажори другаде и някакви цени да помни?

Мерси:)

Аз пак да питам....Simple Smile

Имам подобно, купувано точно от входа на Техномаркет вдясно - само че е по-различно,беше щанд на тези, които рекламират по тв
Наистина като го пробвах беше страхотно, купих го, една две седмици го ползвах и сега събира прахта...
Друго си е истинския масаж.

Здравейте, някой знае ли дали днес следобед в МОЛ-а има нещо организирано за деца?  bouquet

Късно се включвам - имаше много хубав коледен куклен театър - театъра от Стара Загора
Много хубава постановка е било

# 488
Благодаря на всички,които се включиха с отговори за бременелските магазинчета! Hug
Не остана сега време,за да обиколим магазините,но скоро ще обходим всички. Wink

# 489
  • Пловдив
Търся да купя на децата термо - панталони с памучна подплата /100% памук/. Трябват ми и термо - джинси/дънки и непромокаеми за сняг. Важното е да са с памучна подплата отвътре, не изкуствена материя, нито полар.
Някой да е виждал такива някъде?

ПП: синът ми има едни такива термо - дънки, но са донесени от Англия...

С памучна подплата са термопанталоните на Протест джийнс, фирменият магазин го затвориха, но има във Вис Виталис. Размери по принцип има всякакви, цената беше (да не те излъжа) под 30лв.
С памучна подплата турски дънки имаше в магазина на подлеза на Понеделник пазар (детския магазин мисля Дебора, че се казва). Последно взимах за 20 и няколко лева.

# 490
Момичета, спешно ми трябват цвички . Кажете къде има около центъра, аптека Марица?

# 491
  • Пловдив
Цвички знам, че продават в книжарниците. Peace

# 492
Здравейте!
Вече трета година преобръщам града за колекционерски колички на Мaisto, Burago и Cararama. Тази година бях в Метро 1 и 2, Джъмбо, Сани, Кауфланд и панаира, както и всички бензиностанции на ОМВ , но не успях да намеря всички поискани от моите момчета модели за Коледа. Дайте идеи къде другаде мога да намеря такива колички , става въпрос за мащаб 1:24, или ако знаете откъде да поръчам също ми пишете! Моите деца не признават други подърци освен колекционерските коли и са с точни претенции за модели и години, защото вече  имаме една голяма част от колекцията! Praynig

# 493

Благодаря!

Задачата е изпълнена:)))
Има панталони и за двамата, цветовете са бежов, тъмно зелен, кафяв, има и дънки. Подплатата е точно каквато искаш. Панатлоните са на около 34 лв., дънките също, някои са намалени на 20 лв. Много са качествени и добре изглеждащи нещата, те там продават само маркови неща. Сега има и подаръци някакви за покупките. Има и много други неща, които са много красиви!

# 494
Миналата седмица видях в Техно-нещо си едни седалки масажни-по точно подложка за стол, което прави шиацу масаж. Пробвах я и беше суууупер!
Нещо от този род имам в предвид: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000AQE7K8/ref=s9_sima_gw_s2_ … mp;pf_rd_i=468294
В магазина тук цената беше към 600 лв., което е доста повече от нормалното-според мен.

Някой да е виждал подобни масажори другаде и някакви цени да помни?

Мерси:)

Имам подобно, купувано точно от входа на Техномаркет вдясно - само че е по-различно,беше щанд на тези, които рекламират по тв
Наистина като го пробвах беше страхотно, купих го, една две седмици го ползвах и сега събира прахта...
Друго си е истинския масаж.

Ох ами друго си е разбира се, но честно да ти кажа в близките 2 години...поне, не виждам как ще се организирам за масаж навън, да не говорим , че не мога да си харесам масажист-едната масажистка беше добре, но не спря да говори, а аз искам отпускане. Другата добре беше масажа, но спести отопленито и не беше особено добре накрая да ти стане студено...луда работа, може аз да съм много претенциозна, не знам! Joy

Общи условия

Активация на акаунт