Къде в Пловдив - 8

• 93 420
  • 741
  •   2
Отговори
# 630
  • Пловдив
Момичета някой може ли да ми покаже на картата къде точно се намира ресторант острова на гребната,ходила съм преди години,но сега не мога да се сетя точно  newsm78

# 631
Момичета някой може ли да ми покаже на картата къде точно се намира ресторант острова на гребната,ходила съм преди години,но сега не мога да се сетя точно  newsm78
sis7
като хванеш улицата между братската могила и и зоологическата и продължаеаш наватре в гората Тилилейска.Преди да решиш че си се загубила ще срешнеш отбивка за ресторант-Джиа бийч.Подминаващ и продължаваш след изжестно време ще стигнеш до паркинга на ресторант Острова.Ама как го обясних само.Дано да си добила представа.    Peace
http://www.restorantostrova.com/index.php?option=com_contact& … d=1&Itemid=29

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 17:48 от Ket71

# 632
  • Пловдив
Благодаря ти Кет Simple Smile и аз гледах в сайта им,ама този отрезвител нищо не ми говори,че в Пловдив уж съм от 10 г. ама не го знам на кое точно се вика отрезвител.Пътя до Джин Бийч ми е познат,щом се подминава надявам се да го намеря,ако не ще звъня да излизат да ме посрещат,не ми се взима такси при условие че колата си ми е по-удобно Simple Smile

# 633
 cheers   Весело изкарване.

В Евроленда съм виждала костюмчета на Спайдермен

# 634
  • Пловдив
cheers   Весело изкарване.
Благодаря  bowuu

# 635

А знаете  ли сте някъде да има  Коледна МУШАМА ??? Миналата година имаше на много места , ейй убих се да търся- тази година няма  Rolling Eyes

Виж в магазините за 1 лев.Имам спомен,че мярнах днес коледна мушама и покривки,докато разглеждах торбичките за подаръци.

Кой си гледала, щото в нашия НЯМА!!! Джъмбо ми е мното далеч за една мушама  Crossing Arms

З а костюмите на Спортакус и Стефани имаше тема , и линк към производителите, незнам дали и он-лайн ставаше, пробвай с търсачката да я намериш!! Иначе аз съм гледала на морето страхотни бяха  Hug

# 636
  • пловдив
много хубави сурвачки има на

КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

Заповядайте на 19 ти и 20ти декември
пред Централна поща
в МОЛ-Пловдив ет.3
и в търговски център „Форум” Тракия-Пловдив ет.1
от 10 до 18ч.

не от онези лъскавите,а старите български сурвачки
И аз взех от благотворителния базар, наистина са страхотни, с чесън, пуканки, люти чушлета, прежда, абе както трябва да е една българска сурвачка!  Peace

Незнам кой ги е сътворил, но са просто прекрасни.
Преклон пред тези сръчни ръце, които са ги сътворили.  bouquet  bouquet  bouquet

Аз всяка година се чудя от къде да купя на детето наистина традиционна сурвачка.... но тази година улучих десетката Joy
[/size][/size]

Благодаря ви за подкрепата момичета   lovekiss

А прекрасните сурвачки са дело на ВяраВяра и Трапезица  omm

Базарът ни продължава и утре, но ако продължи да вали, щандовете може да останат само в МОЛ и Търговски център Форум, защото не разполагаме с подходящ навес  Cry но пък сме заредени с желание и енергия, тъй че чакаме ви !  Hug

# 637
Някой знае ли къде се продават амортисьори за офис столове, че на мъж ми му се е скапал амортисьора и дебне този от моя стол...Simple Smile

# 638
  • Пловдив
Някой знае ли къде се продават амортисьори за офис столове, че на мъж ми му се е скапал амортисьора и дебне този от моя стол...Simple Smile

Аз си купих от "Алати "  за 10 лв. Peace
Накрая се оказа , че моят само е бил  блокиран  и сега имам  един излишен  Mr. Green

# 639
А, супер. Имаш ли идея дали са стандартни и стават за всички столве? Нямам против да вземем излишния ти, стига да стане:)

# 640
  • Пловдив
А, супер. Имаш ли идея дали са стандартни и стават за всички столве? Нямам против да вземем излишния ти, стига да стане:)

Предполагам, че са стандартни. Аз не съм питала за конкретен модел стол .

# 641
Кате,аз къщо се интересувам.Снимах я във Фото Пинк-не е лошо,но не съм достатъчно доволна.Дит чувам,че са много добри.Обаче мисля,че фотото е на първи жилищен етаж и трудно с колички да се ходи т.е ще трябва някой да помага за количката.

А колко ти взеха в Пинк?
Дядо Коледа ще бъде ли днес в къщичката си пред фонтана, знае ли някой?

# 642
Момичета,помагайте PraynigКъде мога да намеря от малките пергаментови формички за сладки-кошнички от онези от детството ни Grinning

# 643

А прекрасните сурвачки са дело на ВяраВяра и Трапезица  omm

ВяраВяра и Трапезица  имате златни ръце.Невероятни неща сте сътворили.
 Благодаря Ви  Hug Hug Hug

# 644
  • София / Пловдив
....Дядо Коледа ще бъде ли днес в къщичката си пред фонтана, знае ли някой?

Там е  Laughing
Преди малко минах и го видях. От време на време влиза в къщичката да се постопли.
И двама юнаци раздават календари на ГЕРБ покрай Дядо ти Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт