Лечение на синузит при дете на 5 год.

• 16 415
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • Габрово
Инхалаторът се поръчва в аптеките,можеш да погледнеш сайта на Омрон.Ние сме с такъв.Има маска и накрайници за нослето.АМпулата с физ.р-р се разпрашава на много фини частици и детето я вдишва.Трябва да се започнат още в началото на хремата.Инхалаторът е 128лв.Нарича се и небулизатор.
О, ми той не е много скъп. Аз само за половин месец ги дадох тези пари , че и повече. Веднага ще се информирам.

# 16
  • Хасково
Сина ми беше така...сега като че ли се справихме с проблема.
- пролет и есен физиотерапия
-късна пролет 10 дена на Сандански
- есен профилактика с Бронховаксом и клеева тинктура

На него му правиха снимка, синузита е страничен. Купихе лампа за нагревки от Метро, някаква смешна цена беше. Иначе една позната ни беше дала и лампа на цептер за едното боледуване, не знам дали е по-добра.

# 17
Точно за такава лампа ми бяха казали.А дали има ефект?
Парите не са важни,само ефект да има.
Може ли по подробно за профилактиката с Бронховаксон и клеевата тинктура.По колко дни?  bouquet

# 18
  • Габрово
Аз Бронховаксом не давам, защото веднъж и давах и от тогава взе да получава тези мораксели и бранхамели и пр. и се доразболява от него. А клеевата и давам по 3 пъти на ден по 15 капки от септември до март. Не знам дали е правилно, ама аз за по-сигурно , че да се подсигуря.

# 19
Бронховаксома се пие по схема -- 10 дена по една капсула сутрин на гладно, след което се почива 20 дена. Така в продължение на 3 месеца. Доколкото знам профилактиката трябва да започне още в края на август, за да може да се изгради имунитет за зимния период. През 20-те дена почивка давам три пъти на ден по една таблетка Есберитокс (може и ехинацея под друга форма).
Ние тази година започнахме късно Бронховаксома, сега сме на последния прием. От януари мисля да започна да му давам по една капсула Коластра на Аквасорс.

# 20
Здравейте!При преглед от УНГ може ли да се види дали има крива кост или нещо подобно?ПИтам ви,защото детето откакто тръгна на ясла е с хрема.Какви ли не капки капахме затихва и после се появява пак.Водим го на УНГ и той каза,че е алергичен ринит.Другото,което ме притеснява,че преди яслата като се разревеше сополките му течаха навън,а сега нищо не излиза-всичко е назад.Питах УНГ-то за синузит,той категорично отрече и ми се изсмя.Другата седмица смятам да го водя да му вземат секрет от нослето.Според вас при личната ли е по-добре,или при УНГ?

# 21
На мен за кривата кост ми го каза УНГ,той работи в исул ,но аз ходя при него на часно.
А третата сливица как ви е?

# 22
Ние минахме един курс с физиотерапия на синусите преди 2 месеца.Повлия се добре.Явно помагат за изтичане на секрета.Изписаха ни 10 дневен курс - 10 минути нагряване с 2 лампи и 10 минути масажи по синусите с противовъзпалителен крем.
Успоредно с това купих и ето този модел инхалатор.
http://eruditabg.com/?pid=7&NewsID=260

Общи условия

Активация на акаунт