САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-39

• 53 490
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • В La Redoute и по света
Здравейте. И аз искам да поспамя малко и да се оплача. Възмутена съм от тия франсета.
Поръчките ми от 28.11.2009 г. с 2 комплекта чаршафи Шанхай пристигнаха току-що. Отварям ги и ми презря :
1. с код 34487 - дудунка 42/44 получавам отвратителен лъщящ тренч / а толкова я исках тая дудунка/
2. с код 36743 - поларче 38/40 получавам бежав сахар 42/44
Поларчето го поръчах специално за коледа за подарък за маминка. Бясна съм.
RE: СПАМ (Извинявам се и аз)
Всъщност, всичко това е съвсем нормално да се случва, като се има предвид, как поръчваме ние.
Имаме по 2-3 акаунта, пускаме поръчки по 10-13 евро, ползваме кодове, които по принцип не ни пращат на мейлите, и бройките, които са предвидени в крайна сметка не достигат.
В нашия случаи трябва дори да се радваме, че получаваме нещо, а не да почнат поголовно да ни отказват подаръците и поръчките заради неправомерно използвани кодове.

Ние сме си прави да искаме да ни е максимално изгодно, но побратимите французи не знаят, че бгмама е най-голямата сила в България Wink  Mr. Green

# 571
  • София
Ние сме си прави да искаме да ни е максимално изгодно, но побратимите французи не знаят, че бгмама е най-голямата сила в България Wink  Mr. Green
О,знаят вече!  Mr. GreenСигурна съм!   Joy

Дудунката нещо много бързо свърши...  Confused

Получавате ли още nike вместо дора?
Мисля,че да.

# 572
  • Пловдив
Здравейте. И аз искам да поспамя малко и да се оплача. Възмутена съм от тия франсета.
Поръчките ми от 28.11.2009 г. с 2 комплекта чаршафи Шанхай пристигнаха току-що. Отварям ги и ми презря :
1. с код 34487 - дудунка 42/44 получавам отвратителен лъщящ тренч / а толкова я исках тая дудунка/
2. с код 36743 - поларче 38/40 получавам бежав сахар 42/44
Поларчето го поръчах специално за коледа за подарък за маминка. Бясна съм.
RE: СПАМ (Извинявам се и аз)
Всъщност, всичко това е съвсем нормално да се случва, като се има предвид, как поръчваме ние.
Имаме по 2-3 акаунта, пускаме поръчки по 10-13 евро, ползваме кодове, които по принцип не ни пращат на мейлите, и бройките, които са предвидени в крайна сметка не достигат.
В нашия случаи трябва дори да се радваме, че получаваме нещо, а не да почнат поголовно да ни отказват подаръците и поръчките заради неправомерно използвани кодове.

Ние сме си прави да искаме да ни е максимално изгодно, но побратимите французи не знаят, че бгмама е най-голямата сила в България Wink  Mr. Green

RE :[RE: СПАМ]  Mr. Green

Aко всички хора получаваха кодове, нямаше да има такъв проблем!  smile3512 И ние сме хора и ние искаме равни права и равен шанс за кодове!  smile3513

# 573
  • София

Aко всички хора получаваха кодове, нямаше да има такъв проблем!  smile3512 И ние сме хора и ние искаме равни права и равен шанс за кодове!  smile3513
Сигурно си права,за себе си...
Никъде вече няма равен шанс и равни права.
Ти да не мислиш,че всички французойки получават кодове?
И те се възползват по същия начин като нас.Даже по-брутално,защото имат възможност да поръчват
за по 2-3 евро,без  да има сериозни последствия.
Но,я съпостави доставката до град във Франция и доставката до България...
Не е ли прекалено от наша страна така да негодуваме?  Stop

И въпреки всички негативи,Ларедут си остава доста изгоден и толерантен сайт за пазаруване.
Няма голяма база за сравнение,но и не искам да имам.  Crossing Arms

# 574
Ева, абсолютно си права, аз получавам ПОСТОЯННО писама на имейла от доста български сайтове за пазаруване и като ги отворя  ooooh!, пълна отврат, дрехите на закачалки или кукли, цени няма, трябва да им пишеш имейл да ги питаш за цена....а аз им пращам отговор със сайта на ларедуто и им пиша -УЧЕТЕ СЕ , ЧЕ СТЕ НА ЗВЕЗДНИ ГОДИНИ !!! Laughing

# 575
  • София
Ева, абсолютно си права, аз получавам ПОСТОЯННО писама на имейла от доста български сайтове за пазаруване и като ги отворя  ooooh!, пълна отврат, дрехите на закачалки или кукли, цени няма, трябва да им пишеш имейл да ги питаш за цена....а аз им пращам отговор със сайта на ларедуто и им пиша -УЧЕТЕ СЕ , ЧЕ СТЕ НА ЗВЕЗДНИ ГОДИНИ !!! Laughing
много хубаво правиш,браво.
То във всяко отношение сме на звездни години,не само в това...за съжаление,но това е друга тема.  spam2  Embarassed

Да споделя,че преди малко пробвах кода за поларчето-36803 и нямах проблем,сега(след 15-ина минути)вече е налично след 12 седмици!  hahaha

И още един код,да не спамя съвсем- 45004 -40% намаление(не пише за какви артикули,но се предполага,че е за обичайните  Laughing) и БД-също не пише дали има ограничение в сумата на поръчката.Валиден е до 22.12.09г

# 576
  • Пловдив

Aко всички хора получаваха кодове, нямаше да има такъв проблем!  smile3512 И ние сме хора и ние искаме равни права и равен шанс за кодове!  smile3513
Сигурно си права,за себе си...
Никъде вече няма равен шанс и равни права.
Ти да не мислиш,че всички французойки получават кодове?
И те се възползват по същия начин като нас.Даже по-брутално,защото имат възможност да поръчват
за по 2-3 евро,без  да има сериозни последствия.
Но,я съпостави доставката до град във Франция и доставката до България...
Не е ли прекалено от наша страна така да негодуваме?  Stop

И въпреки всички негативи,Ларедут си остава доста изгоден и толерантен сайт за пазаруване.
Няма голяма база за сравнение,но и не искам да имам.  Crossing Arms

О не, въобще не негодувам, даже съм много доволна. Радвам се, че имаме възможност да се възползваме от хубавите промоции. Добре, че не е невъзможно да пазаруваме с кодове, без да са ни пращани лично. По-скоро ме е яд на французойките, че ни прецакват така.

# 577
  • София
~Lilince~,не ни прецакват.Даже ние сме по-на далавера,според мен.
Техния плюс е,че имат възможност да поръчват стоки,които не са налични в момента,
както и всички електроуреди и обемисти неща.

# 578
  • Пловдив
~Lilince~,не ни прецакват.Даже ние сме по-на далавера,според мен.
Техния плюс е,че имат възможност да поръчват стоки,които не са налични в момента,
както и всички електроуреди и обемисти неща.

Убеди ме!  Mr. Green

ПП Спирам да спамя по темата, не ме линчувайте.  Peace

# 579
Днес получих поръчка от 25.11. с кода 34479 за дудунка 38/40, получих златисто-зеленикаво яке 42/44, което е умалено, защото ми става, но нещо не ми е по вкуса  Confused
И при мен се получи точно така (някой искаше снимка) http://hisa1975.snimka.bg/other/la-redoute.440872.16355080.big

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 20:42 от hisa75

# 580
Аз пък се напълних с полари, чудя се на кой да ги подарявам изобщо не са мой тип, как пък един път не ми пратиха от тия сахарини  Laughing
Бих искала да ви помоля за съдействие- изредих всички кодове за 20/30, наистина ми маха доставката дава някакъв подарък, но самото 20/30 не ми се хваща, верно че едното е от аубанците ама другото не е, къде греша?  newsm78 искам да поръчам тази пижамка и тези маратонки  ooooh!

# 581
 newsm78 Щом е при албанците няма как да ти намалят 20те Е.

-------
А някой код за сешоара, освен тези в сайта на Уни, че там само БД ми работят, другите съм ги ползвала, даващи и - 20 Е  Cry

# 582
  • Пловдив
Аз пък се напълних с полари, чудя се на кой да ги подарявам изобщо не са мой тип, как пък един път не ми пратиха от тия сахарини  Laughing
Бих искала да ви помоля за съдействие- изредих всички кодове за 20/30, наистина ми маха доставката дава някакъв подарък, но самото 20/30 не ми се хваща, верно че едното е от аубанците ама другото не е, къде греша?  newsm78 искам да поръчам тази пижамка и тези маратонки  ooooh!

Прочете ли това, което е сътворила Unicorn ? http://www.momentofpeace.net/2009/prilagane-kodove-efektivno-la-redoute  Добре е обяснено  Peace

# 583
Мерси, Лилинце, признавам, че не съм го прочела цялото, но го попрехвърлих, още като даде линка Уни, но .. нищо не мога да направя, имам си 1 карта, ползвала съм я на моя акаунт и на акуанта на приятелка; с онУЙ Пей Пал не мога се оправя или поне не ми се занимава да го мъдря как е регистрацията, така че идеята за втори акаунт автоматично отпада, още като ми блесне и я изключвам.
Просто ми скимна, че искам още 1 сешоар  Laughing

# 584
  • София
anny_,кодовете за сешоара,които са активни сега не дават -20/33,само БД,а някои намаление,но не съм сигурна.

А за пейпал-много е елементарно!
Само си въвеждаш мейла,имената,тел. и данните на картата.
След това,като решиш да плащаш в ЛР,цъкаш на Пейпал и оттам нататък не знам,че не съм
стигала до там. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт