САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-39

• 53 801
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Не знам  дали е спам или не, но...от дудонките идват едни и същи размери,
в смисъл 42/44 дойдоха, а съм пуснала два различни кода..

Лек ден..  bouquet
Брее, кога ги поръча тез дудунки, че и дойдоха...браво  Grinning сериозно от кои дати са ти поръчките?

# 121

Лек ден..  bouquet

Пусни малко повече снимки от тях, моооля  Praynig
Е хайде кажи поне какво е, яке ли е, елече ли е?? Хубаво ли е? Как само подхвърли и ни отави в неведение .... Mr. Green
Гадноооо .... Crazy

# 122
Жабче, не си чела май...даже има снимка на него на 5 стр...

# 123
Това пак съм аз, от предния пост, вече с потребителскоро си име.

Да кажа, че използвах код 29098, защото хем ми даваше сешоара, хем и 5-те евро ми намали.

Чакам с нетърпение някой да сподели опит за доставката, благодаря предварително Simple Smile
Руми,  ooooh! за 69 Е поръчка и само 1 сешоар, поне до 3 щеше да ги докараш, маце Wink Чети темата редовно, първият път все си е набутвация  Blush това от опит казано.
Сешоарът си е направо супер, аз съм мн доволна, има си и четки и шнолки  Laughing не ги ползвам, ама им се радвам.

Я и аз да се наредя на опашка за дудунско инфо  Rolling Eyes И как само 42/44 бре и аз искам да нося дудунка  Crossing Arms Поне не е ли малко уголемено (това с тайна надежда го питам).

# 124
Бубе, извинявай ....  Embarassed С тази петиция за тези детски и откачих, чесно не съм го видяла  Shocked грешката е моя...

# 125
може ли някой да ми каже до кога е валиден кода 50555  bouquet

# 126
Това пак съм аз, от предния пост, вече с потребителскоро си име.

Да кажа, че използвах код 29098, защото хем ми даваше сешоара, хем и 5-те евро ми намали.

Чакам с нетърпение някой да сподели опит за доставката, благодаря предварително Simple Smile
Руми,  ooooh! за 69 Е поръчка и само 1 сешоар, поне до 3 щеше да ги докараш, маце Wink Чети темата редовно, първият път все си е набутвация  Blush това от опит казано.
Сешоарът си е направо супер, аз съм мн доволна, има си и четки и шнолки  Laughing не ги ползвам, ама им се радвам.

Я и аз да се наредя на опашка за дудунско инфо  Rolling Eyes И как само 42/44 бре и аз искам да нося дудунка  Crossing Arms Поне не е ли малко уголемено (това с тайна надежда го питам).

# 127

Лек ден..  bouquet
Брее, кога ги поръча тез дудунки, че и дойдоха...браво  Grinning сериозно от кои дати са ти поръчките?

бубето живее някъде по света. Не е в България  bouquet

# 128
Бубе, извинявай ....  Embarassed С тази петиция за тези детски и откачих, чесно не съм го видяла  Shocked грешката е моя...

е...извинена си... Mr. Green

43см рамене
52 см под мишниците
90см -дължина

Малко е като камбанка долу... Laughing

# 129
Оф. оф, оф  Grinning

Благодаря ви за отговорите! Бързата работа срам за майстора.

И номерата други...Поне са блузки, дано да няма голяма разлика между номерата.

Май бая ще подарявам, а пък съм си ги избрала като за мен Cry

# 130
  • София
Бубе,благодаря за снимките... Hug Ама защо облече детето,а не ти,че така трудно се преценява размера.  Mr. Green
Дали ще е добре на жена с мерки-ГО-85-90 см;Т-65-70 см; и ханш около 90 см?
Блузи и панталони носи 38 от ЛР.
Надявам се на твоето компетентно мнение...  Heart Eyes   bouquet

# 131
  • Пловдив
Да кажа и аз за попларчето-получих днес 42/44 вместо 38/40 -поръчката е от 11.11.И да питам някой да е получавал покана за Puma,че не разбрах какво намаляват и до кога?А от 05.01 намалението за всичко в Ларедут ли се отнася или избирателно?

# 132
  • Пловдив
Бубето, а колко е дебело - не мога да го преценя от снимките  newsm78 С кой код и кой номер получи

# 133
Змейковица,  Hug  Не е никак дебело, има някаква тъъъничка подплата ,
но си е шушляче.. Laughing
Кодовете,които ползвах са 37487 и 34479

Дойдоха и двете якета  със номера 42/44...
Дано съм полезна..

ЕВКА, надявам се да и стане на приятелката ти, защото на мен ми е малко..опънато на раменете,
но все пак съм 180 см... Гръдната ми е  95..Mr. Green

# 134
Хайде и аз да кажа,че днес получих поръчка с код за поларчето.Пуснах 42/44 ,а получих 46/48  Rolling Eyes Не знам какво ще го правя... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт