САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-39

• 53 504
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Прочете ли това, което е сътворила Unicorn ? http://www.momentofpeace.net/2009/prilagane-kodove-efektivno-la-redoute  Добре е обяснено  Peace
И аз го прочетох, пък и не ми е първа поръчка но ефект няма  Crossing Arms

# 586
Аз пък се напълних с полари, чудя се на кой да ги подарявам изобщо не са мой тип, как пък един път не ми пратиха от тия сахарини  Laughing
Бих искала да ви помоля за съдействие- изредих всички кодове за 20/30, наистина ми маха доставката дава някакъв подарък, но самото 20/30 не ми се хваща, верно че едното е от аубанците ама другото не е, къде греша?  newsm78 искам да поръчам тази пижамка и тези маратонки  ooooh!
Няма как да ти даде намалението  Peace продуктите от червения сектор с този знак не подлежат на намаляване, ако са само неща от този сектор дори доставка няма да ти даде.
Пижамката става....., но за да се задейства намалението трябва да добавиш още продукти с този знак общата им  стойност трябва да е 30 или 33 (зависи какъв е кода)

# 587
  bouquetМомичета, дали мога да ползвам всички кодове за полара от 38/40 до 46/48? За якето разбрах, че не става, а ми трябват 5 кода, за да намаля комплект чаршафи.

# 588
 bouquetМомичета, дали мога да ползвам всички кодове за полара от 38/40 до 46/48? За якето разбрах, че не става, а ми трябват 5 кода, за да намаля комплект чаршафи.
Можеш, ако не са от една серия кодовете(какви 5 кода за един комплект чаршафи??) Ползвай 2 акаунта,ако имаш  Peace

# 589
Няма как да ти даде намалението  Peace продуктите от червения сектор с този знак не подлежат на намаляване, ако са само неща от този сектор дори доставка няма да ти даде.
Пижамката става....., но за да се задейства намалението трябва да добавиш още продукти с този знак общата им  стойност трябва да е 30 или 33 (зависи какъв е кода)
Тенкю   bouquet

# 590
Изчетох последните 10 страници, но не разбрах има ли действащ код 20/29. Пробвах няколко, но само БД ми дава. Искам да поръчам тези чаршафи http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324118028&doc … 1&Mode=Update.

Предишната поръчка пуснах с поларчето, доколкото с дудунката не "хващат" кодовете.

# 591
  • В La Redoute и по света
Мерси, Лилинце, признавам, че не съм го прочела цялото, но го попрехвърлих, още като даде линка Уни, но .. нищо не мога да направя, имам си 1 карта, ползвала съм я на моя акаунт и на акуанта на приятелка; с онУЙ Пей Пал не мога се оправя или поне не ми се занимава да го мъдря как е регистрацията, така че идеята за втори акаунт автоматично отпада, още като ми блесне и я изключвам.
Просто ми скимна, че искам още 1 сешоар  Laughing
Всъщност не разбрах какъв е проблема? Четох назад, но май изпускам нещо?

anny_,кодовете за сешоара,които са активни сега не дават -20/33,само БД,а някои намаление,но не съм сигурна.

А за пейпал-много е елементарно!
Само си въвеждаш мейла,имената,тел. и данните на картата.
След това,като решиш да плащаш в ЛР,цъкаш на Пейпал и оттам нататък не знам,че не съм
стигала до там. Crazy

Айде още една тема за пейпал ме чака Simple Smile
Очаквайте скоро  Embarassed

Прочете ли това, което е сътворила Unicorn ? http://www.momentofpeace.net/2009/prilagane-kodove-efektivno-la-redoute  Добре е обяснено  Peace
И аз го прочетох, пък и не ми е първа поръчка но ефект няма  Crossing Arms
Като искаш кецове и пижама, поръчай си тези например, с код се връзват на 10 или 13 евро, зависи от размера. з поръчах на млакта и 22 и 24. И на племенника ми 24.
По-хубави са и за 10 евро направо са без пари.

Добре е, да четеш не само между редовете, или отгоре-отгоре Wink , защото там съм описала точно това, че ако имаш от албанците, те не подлежат на намаляване с кодовете. И как да си разделиш продуктите...

Изчетох последните 10 страници, но не разбрах има ли действащ код 20/29. Пробвах няколко, но само БД ми дава. Искам да поръчам тези чаршафи http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324118028&doc … 1&Mode=Update.

Предишната поръчка пуснах с поларчето, доколкото с дудунката не "хващат" кодовете.

Пробвай наред - списъка е в подписа ми, ако вече си пробвала тези от 1-ва страница.
Пробвай и тези, които са 20/33, защото ми прави впечатление, че понякога хващат и на по-малки поръчки (не помня кои).

# 592
  • Пловдив
Искам да попитам следното (извинявам се за спама ): този пуловер
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324151371&doc … 2&Mode=Update
е с цена 10,46,а като го сложа в кошницата и става 29,90(т.е. без намалението от 65%) Защо?Как мога да го оправя?До сега не ми се е случвало такова нещо???

# 593
Да не е нещо от кода,който ползваш?При мен си е намален. Peace

# 594
anny_,кодовете за сешоара,които са активни сега не дават -20/33,само БД,а някои намаление,но не съм сигурна.

А за пейпал-много е елементарно!
Само си въвеждаш мейла,имената,тел. и данните на картата.
След това,като решиш да плащаш в ЛР,цъкаш на Пейпал и оттам нататък не знам,че не съм
стигала до там. Crazy
Ахаааа ей къде ми е грешката, това с ненамалението от 20 Е съм го проспала  Blush Мерси, Ева!

Уни, нямам проблем, всъщност имам - ползвала съм кодовете, които си дала за сешоара  Grinning (за което съм ти благодарна, просто написах, че за съжалине сега не мога да си помогна с обяснението)...

#Crazy Ще ме карате сега да се уча как се прави акаунт и как се регва в пей Пала....ама може и да не се поддам  Laughing

п.п. mucko, долния въпрос ти е за другата тема Wink
Но да кажа тук за маратонките..ако е толкова малка не знам дали ще и са удобни, все пак е обувка, стегната, наистина са чудесни маратонките, моето има 20ти номер и е на почти 9 м...стилката е 13 см, т.е. на 18ката ще е 12 см..може би поне 6 м бива да стане, за да и ги сложиш, но ти си знаеш, пък с кодовете 20/30 излизат мн на сметка, едва ли биха ги намалили под 10 Е

# 595
  • Пловдив
Оправи се Simple Smile Имах някакъв бъг в кошницата!И да питам за въпросните кецки
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324163142&doc … 2&Mode=Update
нашата звездичка е едва на 2 месеца,но много искам да и купя някакви маратонки-кой номер да взема?

# 596
(какви 5 кода за един комплект чаршафи??)
Два горни, калъфки, долен с ластик и един долен за покривка.

# 597
по 33 Е парчето ли са ти,че в отделни поръчки ще ги пускаш?Все пак и ресто поне 10-тина Е трябва да остане,комбинирай най-изгодно.Само по 1 код на акаунт. Peace

# 598
Оправи се Simple Smile Имах някакъв бъг в кошницата!И да питам за въпросните кецки
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324163142&doc … 2&Mode=Update
нашата звездичка е едва на 2 месеца,но много искам да и купя някакви маратонки-кой номер да взема?

Първо въпроса ти е за другата тема, второ защо си правиш експерименит с детето? Бебе на 2 месеца НЕ носи обувки, камо ли маратонки. Ще и тежат на крачето, може да получи и изкривяване. Децата прохождат с ортопедички обувки с твърда пета и стегнат глезен. Недей, моля те!
Трапезица то няма начин да ползва код 20/33 и да не и остане ресто 13 евро. И аз се чудя как 5 чаршафа - 5 кода, ама...

# 599
....Трапезица то няма начин да ползва код 20/33 и да не и остане ресто 13 евро. ..
Ще ми се на мене код 33/33+ БД и подарък  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт