Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 677
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 240
SeiSolo Tu, според мен ову е било на 20-ти ден от цикъла ти! Но може и предният ден! При мен на фоликулометрия се оказа, че Овуто е в деня, когато БТ стане 37, и на втория-третия ден след последния полложителен тест за О. Успех!   bouquet

# 241
Аз пък мисля, че е била на 18/19 ден от МЦ. Успех.

# 242
  • Бургас
SeiSolo Tu, според мен ову е било на 20-ти ден от цикъла ти! Но може и предният ден! При мен на фоликулометрия се оказа, че Овуто е в деня, когато БТ стане 37, и на втория-третия ден след последния полложителен тест за О. Успех!   bouquet
Бебе,мила,искаш да кажеш,че ову при теб настъпва 48-72часа след последния положителен тест,нали?

# 243
Да, поне при мен с еоказа така, този месец, в който бях на фоликулометрия, мерех БТ и правех тестове, които започнах доста рано! Имах 2 положителни теста на 14-я и 15-я ден, а после Овулация, потвърдена от Док на 18-я ден!

# 244
Бебе,мила,искаш да кажеш,че ову при теб настъпва 48-72часа след последния положителен тест,нали?

Ама това е доста странно наистина - поне са мен и моите знания  Laughing
Както и да е - на всички ви пожелавам в най-скоро време да гушкате своите съкровища  Hug

# 245
  • Бургас
Ами,като си мисля,никой не знае кога се пука фоликула.

# 246
Ами,като си мисля,никой не знае кога се пука фоликула.
Може да бъде само предположение кога е.

# 247
  • Манчестер
И при мен БТ се покачва два дни след положителния тест  Peace Та си мисля че и при мен така  Rolling Eyes ...само дето не се доказа от доктор, но по моите си наблюдения така смятам  Heart Eyes

# 248
Здравейте момичета!  От този месец и аз си меря температурата,но се появи проблем-разболях се точно след положителния тест за овулация.   И сега изобщо не мога да разбера дали повишената темп. се дължи на настинката или е в следствие на миналата овулация.  newsm78
Бихте ли погледнали графиката ми, дали според вас изглежда ок засега?  Flutter

# 249
Момичета,нека не спираме точно по Коледа.........
Всички знаем че стават чудеса!
Аз също съм решила да не меря БТ но не съм се отказала,правете секс без да мислите за ову и за другите неща,пък то си знае работата,може би ще стане точно когато най малко се надяваме и правим усилия   bouquet

подкрепям мнението ти напълно
аз не попълвам графики, меря си температурата, но нещо не вярвам много на моя термометър, имам чувството че не отчита правилно
Днес ми е 10 ден и започвам с тестовете
дано да успея #Crazy

# 250
# 251
# 252
Момичета, бихте ли коментирали графиката ми? Струва ми се, че овулацията е била по-рано, а не както я показа програмата.
http://www.babyplan.ru/profile/32966

# 253
rumix, на мен също ми се струва, че овулацията е била по-рано. Изглежда ми някъде между 11-ти и 13-ти ден.

Няколко пъти вече споделих, но ще го направя пак. Лично мое мнение е , че Бейбиплан е по- НЕ точен от Фертилити френд.
Примера е подобен, ходих на фоликулометрия, засякохме с доктора овулацията на 29-ти ден, същевременно си водя графиките и във ФЕртилити Френд и в Бейби план. Резултатът беше, че ФФ ми засече О на 29-тия ден, а ББ на 36-ти, което са си цели 7дена разлика  Shocked, което е доста според мен.

# 254
здравейте момичета , искам да ви питам нещо
на 5.11 ми беше последния цикъл, на 18.11 имам доказана овулация , сега от три дни си меря температурата и е 37.3 възможно ли е това да говори за наличие на бременност или е още прекалено рано
предварително ви благодаря за отделеното време

Общи условия

Активация на акаунт