Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 639
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 360
мерси Hug дано да имаме успех този месец въпреки че не се надявам много Rolling Eyes но никога не се знае Peace
Стискам здраво палци, и да не чувам такива, че не се надяваш. Нали надеждата винаги умира последна. Винаги има шанс  Hug  bouquet

# 361
Момичета, Tommelise,

Ние след едно такова пропускане на ову-деня, но със сърчице предния ден, имахме положитен бременен тест  Flutter Горе главата, палците вече болят от стискане.

Успех!   bouquet

# 362
  • у нас
mausidreams  Hug Hug Hug

# 363
Как се разчитат графиките на БТ??? Извинявам се за въпроса, но не намерих конкретен отговор.

# 364
  • София
Можете ли да хвърлите едно око и на моята графика  Embarassed
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=kata_kata

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 10:44 от kate-pate

# 365
  • Бургас
Можете ли да хвърлите едно око и на моята графика  Embarassed
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
Кате,не се вижда,мила!

# 366
# 367
Кате-пате, аз също съм за 15 ден както са ти отбелязали в бейбиплан.После имаш много хубаво покачване - ама виж колко рано си направила теста и сега сигурно си претиснена. Naughty Има надежда не се отчайвяй  Hug

# 368
  • София
Абе аз чак на положителен тест не се надявам толкова, ама се надявам поне ову да е имало да не съм пак с кисти  Rolling Eyes ама май този месец е имало за разлика от последната половин година  Wink А между другото фертилити ми отбеляза 16 ден  Rolling Eyes
Мама Диди ти как се как са двете принцеси слушкат ли те   Hug

# 369
Кате, 15-16 все там  Laughing - наистина по-важното в твоя случай е,че имаш ову.
Голямата  слуша по нейн си начин но малката ....абе имам си най-кроткото бебе  Laughing

# 370
  • София
Кате, 15-16 все там  Laughing - наистина по-важното в твоя случай е,че имаш ову.
Голямата  слуша по нейн си начин но малката ....абе имам си най-кроткото бебе  Laughing

Ех че хубаво  Hug И за моето ову и за послушната адашка  Party Много да си те радват пък то послушанието не е най-важното  Hug
А покачването наистина много съмнително ама да го видим  Mr. Green То температурата в края на ЛФ от какво може да се покачи освен от предполагаема бременност  Rolling Eyes

# 371
Честита Нова Година момичета   bouquet !

Моята графика за този месец е много странна:

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … rLoginName=adisun

Бях на лекар на 28.12.2009г и докторката потвърди (на 26.12 имах болки и обилна церквиална слуз, както и покачване на температурата на следващи ден) че овулацията е минала, но имам въпросче. След като е минала овулацията и те не могат да видят че е имало фоликул, който да се спука, достоверно ли е да се каже че е имало само по нарасналата лигавица на шийката на матката?

Също така се чудя дали някой има представа на какво може да се дължи прогестерон над горната граница 93.38nmol/l с референтни стойности 10.62-81.28 изследването е правено на 8 ден от овулация. Чак след 2 седмици съм на гинеколог, пък съм любопитна дали някой има представа?

Вече имам леки предмеснструални симптоми и усещам, че за съжаление и този месец не е станало.

Благодаря предварително за всички коментари!

# 372
  • София
Orchids Flower прогестерон над горната граница най-често значи бременност  Flutter
А за овулацията може да се съди освен по това което си изброила и по наличие на жълто тяло и течност зад матката  Rolling Eyes

# 373
Кate-pate, благодаря за бързия отговор   bouquet !

Много бих се радвала да си права за прогестерона, но по болките в момента съдя че май ще ми дойде . Пък може да е някакъв хормонален дисбаланс.

Супер че поне съм имала овулация.

# 374
То менструалните болки са същите като при бременност .Поне при мен беше така и двата пъти. И аз подкрепям мнението на Катето.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт