Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 565
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 495
Денис, както винаги - перфектна си! newsm10
Обичам логичната ти мисъл !    bouquet

# 496
  • София
 kiss
Денис, както винаги - перфектна си! newsm10
Обичам логичната ти мисъл !    bouquet
kiss 

# 497
Да Денис е много права, както винаги естествено. Grinning  Hug  bouquet
Моята лекарка каза, че БТ е най-надеждното доказателство, след фоликулометрията разбира се, че е имало овулация, лошото в случая е, че тя го доказва едва след като О е преминала със скока в Т.
А тестовете могат да покажат пика на хормона, но фоликула да не се спука и О да не настъпи, те са по-скоро ориентир кога да се действа, а с БТ да се докаже след това, че действането е оправдано Mr. Green

Денис и аз много обичам постовете ти. Имам чувството, че си скрит лекар и не си признаваш или ако не си може да запишеш медицина, определено ти се отдава.   bouquet
Винаги точна и коментари винаги на време. Шапка ти свалям.

# 498
Здравейте момичета, може ли да ми погледнете графиката за мнение, дали овулацията ми е възможно да е била на 10.02 Simple Smile

# 499
ЕЛ, не виждам да има все още двуфазност! Доколкото разбрах от моя едногодишен опит в мерене на БТ, трябв ада има 2 фази, 1-вата да е с по-ниски стойности на БТ, и втора фаза, с високи стойности. Бих ти препоръчала да си вземеш и тестове за о и да ги комбинираш заедно с меренето на БТ! Успех!!!   bouquet

# 500
Мили момичета,
имам следния въпрос - ако БТ се покачи /при мен винаги е 37С и нагоре след ово/ това означавали, че фоликула се е спукал?
Предварително благодаря за отговора!

# 501
el1t0, рано е да се каже. Нека минат няколко дни и да се види какви ще бъдат следващите стойности.  Peace

# 502
Благодаря ви, следващите ми стойности трябва да са над 37 градуса нали така Simple Smile И тези двуфазни въобще не мога да ги разбера

# 503
Сетих се и още нещо да ви питам. Понеже аз имам близначка. Тя забременя два пъти на десетия ден от цикъла. Абсолютно всичко ни е едно и също. Еднояйчни сме и цикълите ни са едни и същи. Дали е възможно моята овулация да е по същото време като нейната. Както в случай си мисля че на 10.02 ми е била овулацията????  newsm78

# 504
  • София
Здравейте момичета, може ли да ми погледнете графиката за мнение, дали овулацията ми е възможно да е била на 10.02 Simple Smile
Според мен не.
Малко ти е височка Бт. Спазваш ли всички правила при измерването, в колко часа мериш БТ, добре е да е до 7:30
Прави тестове за О.

При МЦ средно 34 дни  - О. трябва да е около 20 ден от МЦ.

# 505
  • София
Благодаря ви, следващите ми стойности трябва да са над 37 градуса нали така Simple Smile И тези двуфазни въобще не мога да ги разбера

# 506
  • София
Сетих се и още нещо да ви питам. Понеже аз имам близначка. Тя забременя два пъти на десетия ден от цикъла. Абсолютно всичко ни е едно и също. Еднояйчни сме и цикълите ни са едни и същи. Дали е възможно моята овулация да е по същото време като нейната. Както в случай си мисля че на 10.02 ми е била овулацията????  newsm78
Когато стане зачеване и не е следена О., според мен е трудно да се определи кога точно е станало зачеването.
Деня на половия акт - не е зачеване.
Може да има пол. акт на 10 ден от МЦ, но оплождането на яйцеклетката да е станало на 15 ден от МЦ.
Има и друг 'феномен'  Wink О. на 15 ден - секс на 16 ден и пак става зачеване /защото яйцеклетката живее до 12 часа след О. / на теория и до 24 часа/
Колкото до това че сте близначки - едва ли овулирате по едно и също време.
Колкото и да сте еднакви - не се развивате при едни и същи условия и ви влияят различни неща.
Най-обикновен пример: сестра ти получава някакво възпаление, това обърква иначе точния и МЦ и той се измества с 4-5 дни.

# 507
  • Бургас / Св. Влас
Здравей denis_d , бих искала да ти благодаря за съвета,който ми даде за задържането на термометъра, разбира се беше съвсем права.
Направих опит и днес и вчера - веднага след сигнала показа 36.8, после веднага го сложих пак, задържах 3-4 мин след синала и беше 37.00

newsm51

# 508
Благодаря момичета. Температурата си я меря в 8ч. Знам че е малко късничко, но все тогава я меря. В понеделник съм на гинеколог. Ще си разговарям с него на дълго и ще го попитам за подробности по така сложната за мен овулация и бт Simple Smile

# 509
Здравейте,
може ли да погледнете и моята графика.
Доста се обърках този месец. В дните, които съм отбелязала зацапване температурата си беше ниска, а и преди това. Затова не го счетох и за цикъл. По принцип той е около 30-35 дни, но този път ме изумява! Възможна ли е толкова късна овулация, имайки предвид по-високата температура сега? А освен това не знам и откога да отчитам закъснение, понеже вече 16-ти ден БТ е по-висока.  Praynig да закъснее още, но май за сега е рано за тест.
Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт