Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 147 699
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Варна
Инцидентно  Confusedблагодаря все пак!!!
Ами трябва да потърсиш мнение на специалист за това - може би на него се дължи липсата на О?По принцип явно има някакво нарушение на цикъла като цяло!

# 2 266
Аз съм се обърнала вече към КИРМ плевен но понеже ми се видя от 23ден по графиката че може да има ову и реших да питам Confused
Пих 5дена дуфастон и сега  ми е 5ден без него чакам цикъл и започвам стимулации с клостилбегит и какво ли още не,но надеждата умира последна и все не ми се искаше да е така но ....
С първото ни детенце съм забременяла на 25ден и се надявах да съм с много късна ову но явно съм без.....
Благодаря за вниманието...

# 2 267
А според вас каква е вероятността да не е настъпила ОВУ
при следните симптми
* Т се понижи  ,на следващия ден скочи с 0,2- от 36 на 36,2,последваха 36,25 - 36,3 - 36,4
* в деня на най-ниска Т- положителен тест за ОВУ
* в деня на най-ниска Т обилна ЦС с консистенция на белтък
Някъде прочетох че може дори при положителен тест за ОВУ да не се спука фоликула и да не настъпи ОВУ
Но тогава Т пак ли ще се покачва или не ?
Моля ви за отговор момичета че съвсем се обърках Cry

# 2 268
  • Варна
А според вас каква е вероятността да не е настъпила ОВУ
при следните симптми
* Т се понижи  ,на следващия ден скочи с 0,2- от 36 на 36,2,последваха 36,25 - 36,3 - 36,4
* в деня на най-ниска Т- положителен тест за ОВУ
* в деня на най-ниска Т обилна ЦС с консистенция на белтък
Някъде прочетох че може дори при положителен тест за ОВУ да не се спука фоликула и да не настъпи ОВУ
Но тогава Т пак ли ще се покачва или не ?
Моля ви за отговор момичета че съвсем се обърках Cry

Това са въпроси,на които и аз искам да знам отговорите!
И аз съм се питала дали е задължително температурата да се покачи над 37 градуса...
И дали ако фоликула не се спука,пак се повишава температурата и се отчита О? newsm78

# 2 269
Здравейте! Надявам се да приемате нови попълнения в темата  Wink
Меря БТ вече трети месец, като първи два програмата ми отчиташе О. Този месец обаче нямам О според програмата. Исках да попитам, ако някой може да ми отговори имало ли е или не О този месец според графиката ми?
Благодаря  Hug

http://www.babyplan.ru/diary/2011-08-01

# 2 270
Shana, даденият от теб линк отвежда всекиго на собствената му страница в БП.
Ето как трябва да изглежда линкът и от къде можеш да го вземеш.

# 2 271
Благодаря Кафенце! Все не успявам да се оправя с тези линкове към О  Embarassed Сега мисля, че трябва да е точен - http://www.babyplan.ru/profile/114799

# 2 272

И аз съм се питала дали е задължително температурата да се покачи над 37 градуса...
И дали ако фоликула не се спука,пак се повишава температурата и се отчита О? newsm78
Ako овулация няма, Бт не се покачва. Температурата се покачва от прогестерона, който произвежда жълтото тяло, а жълто тяло се образува, когато фоликулът се спука.
Не е задължително температурата да се покачи до 37 градуса, при оралното мерене много рядко стига до 37. Важно е между фоликулярна и лутеална фаза да има ясно изразена двуфазност. (0.4 разлика)
Ако фоликула не се спука, графиката изглежда ановулаторна!

# 2 273
  • Варна

Ako овулация няма, Бт не се покачва. Температурата се покачва от прогестерона, който произвежда жълтото тяло, а жълто тяло се образува, когато фоликулът се спука.
Не е задължително температурата да се покачи до 37 градуса, при оралното мерене много рядко стига до 37. Важно е между фоликулярна и лутеална фаза да има ясно изразена двуфазност. (0.4 разлика)
Ако фоликула не се спука, графиката изглежда ановулаторна!

Благодаря,chin!
Това е важна за мен информация,защото преди време имах киста,получена от неспукан фолекул...Значи,щом сега графиките ми показват О,това значи и че фоликулите се пукат?! Praynig
А за ясно изразената двуфазност (0,4 разлика) вече съм... smile3518.Моите разлики и в трите цикъла,в които съм мерила,е 0,36-0,37...Знам,че това е "болна" тема,заради предизвиканите спорове преди време,но...значи ли това,че Бейбиплана не отчита вярно,че е имало О и че дефакто фоликулите ми продължават да не се пукат навреме? newsm78
Не очаквам да се ангажираш с точни отговори! Naughty Знам,че тук всеки споделя своето мнение,без да притендира да е точно... bowuu Така,че давай смело - няма да се цупя и сърдя!Знам,че това е просто мнение на препатил човек!
Така или иначе смятам,когато дойде времето за инвитро и тръгна пак по прегледи,да разпечатам всички графики,правени до сега, и да поискам експертно мнение по въпроса! bowuu
Благодаря предварително!  bouquet
П.С.:Забравих да отбележа,че винаги меря анално!!!

# 2 274
Ох,много се извинявам но....Д-ра ми изписа дуфастон 5дена по 2(и друг път съм го пила)и ми идва на втория ден сега ми е 6ден без него Crossing ArmsИскам да ми дойде зада почвам лечение
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=norensia
Май според графиката няма да е днес

# 2 275
  • София
И мен много ме е озадъчавал въпроса с ОВУ и повишаването на Т защото съм с ПКЯ и все съм на тръни дали ще се спука или не  Sad
chin
 PraynigКак върви графиката ми според теб/да поясня че меря орално/
http://www.babyplan.ru/profile/119628
--------------------------------------------------------------------------------

# 2 276
Kali, при разлика 0.4 е сигурно, че жълтото тяло работи добре.
Това, че е 0.37 не означава, че няма овулация или ЖТ не работи както трябва 0.4 е ориентир. Като погледнеш една графика, тя трябва да е с хубава изразена двуфазност  Wink

vnd, колко фоликула се образуваха от стимулацията?
За сега графиката ти показва овулация на 24 ден, продължавай да мериш, до няколко дни всичко ще се види.
Успех, момичета Simple Smile

# 2 277
  • София
Благодаря chin Hug
Образуваха се 2 фоликула  Tired
но единия според доки е задържан
Дано поне с другия да стане  Praynig

# 2 278
Благодаря chin Hug
Образуваха се 2 фоликула  Tired
но единия според доки е задържан
Дано поне с другия да стане  Praynig
може би това обяснява вариращата графика във фф, дано  Praynig

# 2 279
Здравейте! Пак съм аз!  Blush
Извинявам се за глупавия въпрос,обаче така като гледате графиката нямам шанс за О този месец ,нали??? Дори и въпреки положителния тест за О ?

Общи условия

Активация на акаунт