90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 73

• 37 175
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро сладуранки-фиданки.
bariksto браво изглеждаш много добре продължавай в същия дух, и аз варирам на тия кг като твоите, но не изглеждам така добре както ти, може би защото съм ниска 164 съм.
mama kylinar браво браво и аз чакам да споделиш как се храниш след режима, защото и на мен ми остава още малко и съвм на финала, на пролет пак ще е я повторя, но ми се ще да знам как да се храня следващите три месеца.
Ох, относно цигарите и аз съм пушачка и ми се ще да ги откажа, особедно сега като ще станат толкова скъпи, но ме убива мисълта, че ще кача кг около  10 все гледам , че качват хората, а като знам как се свалят  #2gunfire не ми се мисли направо.
Харизанче днес съм по-сободна, ако имаш възможност тук съм.
Днес няма да имам толкова много работа и ще наминавам по-често. Ох не помня коя мацка сподели, че се е зарибила с фермата във фейса и аз съм в това число, като дойда на работа в 8,3 до 10 само във фейса и тук кисна Grinning
Весел ден   bouquet

# 151
Добро утро,момичета.Гледам цигарите обсъждате-и аз пуша .Сутрин с отварянето на  очите мисля само за кафе с цигара,задължително пия две кафета едно след друго с няколко цигари.Днес съм бобова ще правя някаква салата с боб и още нещо,но не съм решила какво.поля,аз съм с фермата Peaceможем да станем съседки ако искаш.

# 152
Стимулирах се от тези снимки преди и след. Браво!
Днес съм бобова-направих си ориз с маслини. Едвам ще издържа до обяд. До сега съм хапнала малко грозде и 4 мандарини. ставам в 5 и тогава ядах гроздето. А в 9 закусих с мандарините.
Кантара не ме радва, но може би си е от кантара, защото съм стиктна. Но снощи се поизпуснах-хапнах повечко , от колкото на обяд, но все от това което ми се полагаше-сирене, месо и печени чушки.
Успешен ден на всивчки1

# 153
Добро утро и от мен! Цигарите, цигарите - ох много обичам да пуша цигара с кафе особено сутрин. Много сте прави за парите, които харчим, ама аз все още си намирам цигари на 1.60 - 2.00 лева и ми е горе долу добре. Не ми пречат все още. А като знам колко ще кача, ако ги спра, простооооо...............
О аз също имам ферма. Айде да се намерим. Регистрацията ми е Ralica Boiadjieva / с розов потник съм на снимката/- намерете ме!!!
Вчера въглехидратна бях, режимна, днес плодова. Мразя ги тези плодове, но го чаках с нетърпение, нали миналия го пропуснах и се чувствах много зле. Голяма зарибявка е този режим. Прекрасен е и се чувствам превъзходно.
Много минуси днес на всички!  Hug

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 11:25 от rali44ка

# 154
Добро утро и от мен-
 Аз да ви се оплача сутринта мъж ми ме ядоса и изядах 1 шоколад с лешници даже   341uu  341uu  341uu
но утре ми е плодов и ще умирам от глад.Това ми е единственото прегрешение за сега Embarassed
Много минуси днес на всички!

# 155
Добро утро, момичета! Hug
jakinka, не се настройвай така миличка, че ще мреш от глад утре, дори е деня в който можеш да си хапваш повече плодчета, по-начестичко, ядчици и ще го минеш лекичко  Peace И аз съм утре плодова, та ще ти давам кураж Simple Smile
bariksto, мама кулинар, поздравления   bouquet
mimeto80 , ще си взема от сладкишчетата, днес съм въглехидратка  Party, но ще изчакам още час и нещо...
мама на Викито, и на теб браво за мерките  Wink
Аз нямам мърдане последните дни, още не съм сборила плюсчето, но и това ще стане, не го мисля, знам, че вече в трета фаза на втория режим ще е така, организма си се нагоди към разделното, и не го приема за никакво предизвикателство  Crossing Arms

# 156
Добър ден!  bouquet
След като се изнервих за прореден път на кантара снощи, реших да се меря само и единствено по дрехи. Вчера варирах между 71-82. Който познае колко съм точно, получава лукче във въгледратен! hahaha

# 157
И аз днес съм въглехидратна а все още не съм решила какво да си хапна. Предложения?... newsm78

# 158
и аз имам ферма във фб,
днес съм на въглехидрати:) ще хапна 1 парче тората на обяд, а за вечеря ми е много трудно да реша, но май ще съм на тиквеник....
утре плодове и следващия ден ми е 2-ри воден кеф:))) остава ми малко до финала, само дето още не съм се теглила, но дрехите ми "хлопат" Simple Smile

# 159
На бобената салата може ли царевица?

# 160
Здравейте, кукли
За разтуха влезнах да попрочета малко и лепвам пак да си правя бюджета на един проект, че нещо не ми излизат парите пак...(да не ви занимавам с глупавите европари).
Относно цигарите - и аз пуша. И то бая - по кутийка на ден когато съм на работа и по половин през почивните дни. Давам си парите и си пуша с кеф. Ми то по онази приказка - ако и цигарите оставя, както вече не пия покрай режима - крилца ще ми поникнат. И как ще спя после??? Ще ми пречат
 Joy
Като гледам колко много слабеете...аз незнам още колко цикъла по 90 дни трябва да извъртя, че и без нарушения (което е почти невъзможно за мен) за да стана такава фиданка. Е, вярно, че аз в живота си слаба не съм била никога (и едър кокал си имам)....и си знам, че колкото и да слабея е до едно положение....но като ви чета ...57кг....че това за мен е невъзможно. Аз на тия кила съм била в ранните ученически години. Когато бях много отслабнала на една бригада в щатите го докарах до 72кг и приличах на живата смърт....
Но пък от друга страна - от режима съм доволна. Харесвам се как изглеждам сега, стават ми хубавите дрешки....е, че има сланинки още тук там....здраве да е. Като знам какво беше!!!

та тъй....излях си пак душевните терзания....добре че има кой да ме слуша:-)
Днес плющя едни мушмули....върнах се назах и сметнах, че трябва днес да съм на въглехидрати. Още не съм гладна обаче, та да видим.
Ох, вика ме кмета - до после

# 161
milena80 може слагай спокойно, в бобов ден може да се смесва

# 162
Здравейте моми4ета и от мен PeaceЗа протокола  - приклю4их официално диетата на 23.11. - резултат  -18 кг., а неофициално правя още една 4-ка ,да видя ще сваля ли още или не.МУрка иска да покажа снимки, говорих със сина ми дове4вра като си дойде, ще ги направим и покажа.След диетата продължавам с Разделно хранене, в момента разу4авам как стоят нещата там(във форума), ама има много неща които се разли4ават от диетата и е малко объркващо newsm78 На вси4ки нови4ки, продължавайте, заслужава си Peace,желая ви спорен и отслабващ ден Hug Hug

# 163
На бобената салата може ли царевица?

Може ,що да не може ,аз и слагам и кисела краставичка и печена чушка ,лук,морков и накрая всичко обърквам с лютеница ,ама домашна. Днес съм бобова ,ще взема да направя.

Polq29 aз съм висока 163 сигурно е до структора ,аз съм била 69кг и си се харесвах,затова се чудя като кажат "При 163см трябва да си 53кг" ами аз сигурно ще съм страшна  newsm78

mama kulinar браво   bouquet Четох ония дни за един сукман пишеше- размер "М"  аууууу от кога си го мечтая това. Моята история с продавачките край няма .Мъжо вече отказва да ходи с мене по магазините  Mr. Green Та като си харесам някоя дрешка и попитам продавачката "Имате ли голям номер " и тя като ми каже "За ваас ли   Shocked "  ми е любимото -сякаш срещу нея седи някакъв невиждан дзвер ! Случвало се е да купя един панталон ,само защото тя твърдеше ,че няма смисъл да го меря  Simple Smile

# 164
Момичета кажете с какво да земеня тестяното през въглехидратния ден , защото аз лично не ям пици и спагети от много време и ако сега проям се страхувам , че просто ще кача вместо да посваля някой друг кг .

Общи условия

Активация на акаунт