90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 73

• 37 177
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро и от мен прекрасни мои   bouquet Благодаря на грижливите дами за кефето и закусчицата. Днес плодова ще си стискаме вцаимно палци плодовите мадами, мен ми е трудно събота и неделя да съм плодова, но днес е петък ще се справя Peace
 mama kylinar честита ти рожденничка само хубави неща да и се случват в живота. Ще наминавам пак обещавам.

# 256
Добро утро момичета. За кафенцето благодаря, но закуската ще я пропусна. Изкарах трудно вчерашния плодов ден, но днес ме чака пир...чак се чудя какво да си похапна.
mama kylinar честит празник. Да ти е жива и здрава дъщеря ти и много да те радва.  bouquet
Лек и минусов на всички.

# 257
  • софия
Добро утро !

Аз днес съм първи плодов и нещо хич не го виждам, как ще го изкарам Crazy , ама имам много занимания , та дано да успея да се отплесна и да не ми се яде много.
Лек и успешен режимен ден на всички!

# 258
Открих плодови чайчета. Купете си и се наливайте в плодовите дни. Поне ухаят добре.така хем щепиете вода, хем няма да ви се яде много, много. Има много различни вкусове. Сега съм на ябълки с канела. направо мирише на щрудел. Следващия път ще купя ванилия.

# 259
Добро утро , момичета! Продължавам напред, днес съм първи плодов, досега съм хапнала една круша, честно казано не знам как ще издържа... Да ви се оплача, имам ужасно главоболие! smile3518 Това нормално ли е?
Мама Кулинар, да ти е жива и здрава рожденничката и много щастлива! smile3525

# 260
Еооо, здравейте момичета! Абе незнам дали ме помните, но аз продължавам с диетката и има доста добри резултати! Видимо съм отслабнала бая, но нямам кантар тук в София и мне съм се теглила скоро Simple Smile)) А иначе ДНЕС МИ Е ПЪРВИ ВОДЕН ДЕН иии СТИСКАИТЕ МИ ПАЛЦИ ЗА ДА ИЗДЪРЖАААА   Outta Joint  Sunglasses
хохиих айде и мисля да опитам с плодовите чайчета..че е немислимо просто , нз как ще се справя ! Simple SmileSimple SmileSimple Smile #Crazy
 #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  Sick  #Cussing out  #Cussing out #Cussing out

# 261
кулинарче, да ти е жива и здрава принцесата, пожелавам и много късмет в живота, само положителни емоции, много усмивки, преди всичко да е здрава и за напред успех във всичко с което се захване   bouquet Hug  bouquet

# 262
Сори за спама.., ама днес единствено и само на вода трябва да съм нали ? Sad
аз вече пих витамини .. кафе ? Cry  Sick ще умРА

# 263
mai4o4e не знам какво може или не, защото не съм спец.
Но ако оцелееш пиши, да знам какво ме чака.

# 264
mai4o4e не се шашкай бе мила.Повечето от нас правим водния като втори плодов,за да предотвратим зациклянето.

# 265
Да, на мене ми каза едно фиданче да си го правя на вода / а тя е свалила бая килограми, все пак можев би е до организъм / .. но за всеки случай ще се подсигуря с плодчета ако не издържа или ми прилошее ! Ще пробвам днес така, да видя как ще ми се отрази, ако не другите мисля да си ги прравя на плодове.  #2gunfire  Sick  Поне да си го бях нагласила на пълнолуние този ден !  Rolling Eyes
 Outta Joint  Outta Joint  Outta Joint   
 #2gunfire  Sick  Sick  bash Banghead
  bouquet   bouquet   bouquet

# 266
  • Бургас
Здравейте и от мен! Днес съм на въглехидрати - предполагам, че ще са спагети с кетчуп. Имам обаче един въпрос. Може ли на закуска да се ядат банани? Плодове са, но все пак са доста нишестяни.
Успех на всички!  Grinning

# 267
nadi_dg ,може да хапнеш банан за закуска- плод е все пак.Аз лично ги избягвам,защото са по калорични,пък и обожавам ябълки.

# 268
здравейте,искам да попитам за плодовия ден нали може малко ядки или те са за друг ден,за обяд бива ли да се яде салата от домати и краставици,или зеле с моркови,а и за ряпата да попитам къде се включва?благодаря и леко отслабване

# 269
Ядки може, но сурови, а салатата не трябва да е овкусена в тоя ден.

Общи условия

Активация на акаунт