90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 73

• 37 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
ами, аз вчера се чудих длаи да почна пак, само съм вечеряла със соя на манджа и зелена салатка, мога ли да го броя за 1 ден и днес да е бобов. И ао днес е бобов може ли само на броколи, че това ще вечеряме.
Аз не свалих нищо за 12 ден аи се отказах от нея, а не трябваше.

# 76
Здравейте мацки ! Hug
Много се чудя на тия от вас, дето са по 45-55 кг., а са тръгнали да слабеят до кожа и кости , ама ваша работа де  Peace
Аз днес съм на плодове Simple Smile Вчерашния въглехидратен е успешен, правих шоколадовите квадрати,но станаха отврат и така ще си заминат в кофата. Мириша на сода и не се ядат. Както и да е . Приятен ден на всички !

# 77
Здравейте фиданчици
Днес съм плодова,ама такъв глад ме гони,че не зная какво да правя.Дайте съветче да преодолея глада..... #Crazy Whistling Thinking
Лек и успешен ден.  bouquet

# 78
Привет и от мен  Hug
Днес съм бобова, още не съм наясно какво ще хапна наобяд, но ще е режимно, за вечеря ориз със зеленчуци.
Tea - fea , защо така ти се е получило с квадратите, учудвам се, да не си сложила повече сода  Rolling Eyes, аз съм ги правила вече няколко пъти и като сладкиш и най-вече като мъфини, и определено не се усеща содата, щото мъж ми не понася такъв мирис  Crazy
АИЯ , аз пак ще напомня, хапни си бананче, хапни си ядки, ще ти мине глада, гарантирано  Hug

# 79
Здравейте на всички. За първи път през живота си съм на диета. Едва 6-ти ден ми е, но мога да си позволя да препоръчам на гладните чай или кафе /без захар разбира се/. Спрях цигарите и за отрицателно време качих страшно много килограми. Надявам се тази диета да ме пооправи, че за мен лишението е голямо. Голям чревоугодник съм и дано си заслужава тормоза. Затова и съм тук момичета-разчитам на вашата подкрепа. Незнам покрай коледните и новогодишните празници как ще се справя-може би просто ще му поотпусна края малко.УСПЕХ НА ВСИЧКИ ХВАНАЛИ СЕ НА ТОВА ХОРО.

# 80
Момичета , вие каквото хапнете на обяд същото е за вечеря нали (в по малко количество)? Или може примерно на обяд едно на вечеря друго , естествено съобразявайки се с деня дали е белтъчен , бобов и т.н. И кажете ми моля ви какво хапвате във въглехидратния ден?
П.П. Иначе по повод това , че 55кг примерно не са много , на мен лично са ми много и ще кажа защо - първо , защото съм доста ниска (1.60) и второ , човек като свикне на едни кг и след това като качи никак не се чувства добре . Аз бях 53 и се чувствах отлично , малкото ми недосатъци не се забелязваха , но сега тия 2 кг доста ми пречат и не мога да си нося някои дрехи , които са ми били точни.Ето защо искам да си възвърна старата форма.

# 81
Доколкото съм разбрала менюто за обяд и вечеря трябва да е едно и също но вечерята е 1/2 като количество

# 82
здравейте на всички,аз също започвам днес диетата,имам да сваля няколко килограма,по повод това кой колко иска да отслабне много зависи от организма,аз съм 1.55 и тежах до преди няколко месеца 48 кг,чувставах се чудесно,днес вече съм 58,изморявам се,задъхвам се,чувствам се ужасно от тези килограми.А за това как ги качих,ами бях бременна и пиех хапчета за задържане 2,5 месеца,но уви нямах късмет,не помогнаха.И резулата от хапчетата е 10 килограма отгоре,обаче нещо много бързо се качват.Та затова започвам диетата.
Имам един въпрос до обяд плодове,но как се разпределят до обяда?благодаря предварително

# 83
За закуска плод, а после само ако не можеш да издържиш до обяд ядеш пак плодове

# 84
  • софия
Здравейте ,

И аз от днес съм решила да започна диетата.Отдавна се чудя дали да го направя. Ще видим какво ще излезе. Сигурно ще имам много въпроси ,надявам се да помагате.
Лек и успешен ден.

# 85
polq29, аз съм по същия начин като теб каквото сваля след плодовия после го връщам, незнам и аз как да си го обясня.... newsm45 Докато майка ми сваля устремително аз съм в застой едва ли не , но има и друго спрях цигарите и не съм и качила което е добре, но много трудно ходя до WC-то направо  се чувствам отвратително....

# 86
Много нови фиданки браво момичета нека да се множим. Добре дошли и питайте каквото искате, ние ще ви отговаряме винаги, все пак всеки е питал в началото, после даже ще почвате да давате съвети и вие Peace
Iagodka_sladka какво да направим мила малко по малко важното, че сваляме, а на теб със сигурнвост ти оказва влияние и това, че си спряла цигарите и на мен ми предстои това да видим как ще се справя. Сигурно хапвате, защото е обяд да ви е сладко, аз вече ядох, че щях да припадна много гладна бях. А който питаше за плодовете сутрин се закусва плод повече не се яде, ако случайно ти се дояде пак си хапваш плод.

# 87
Минавам да се отчета -днес съм плодова цял ден  Rolling Eyes
Дано издържа довечера ,че ми е най трудно  Tired

# 88
  • Berlin
вчера ми мина 1вия плодов ден - бях умряла от глад и още съм, защото ще обядвам след 30ина минути... коремът ми къркори, главата ме боли, откакто се събудих. дано посвикна и другите плодови да не са толкова зле. още отсега усещам, че ще имам прегрешения в диетката - изкушенията с кафе от старбъкс и онда. Crazy

# 89
Здравейте,момичета! Hug
Добре дошли на новите!
Аз днес съм на белтъци-обядвах пилешка пържола и салата от зеле.Вчерашния плодов ден мина без прегрешения,но си хапнах и сушени смокини и малко сурови ядки.Преди време се говореше за разликата в измерванията на различните кантари.Знаете че аз си купих електронен,но не можах веднага да се измеря на него защото не си бях купила батерия.Но в деня когато го купих се мерих на електронен апарат в една аптека и тогава Ви писах,че имам свалени килограми.Два дни след това се измерих на моя в къщи и разликата беше плюс 5 кг.Невъзможно е след два режимни дни да съм качила тези килограми.А съм сигурна че свалям,защото панталона ми е широк,а преди това едва го закопчавах.Та затова реших като ходя пак в града да се измеря в аптеката и после в нас,за да видя каква е разликата между двата и да знам всъщност какво става.Ще отчитам колко свалям по моя кантар,а в края на диетата отново ще се измеря в аптеката за да знам какъв е реалния резултат-все пак там съм започнала да се меря.
Лек ден на всички момичета!

Общи условия

Активация на акаунт