90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 73

• 37 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Привет фиданки.Аз от днес реших да се заварна пак на тази диета,защото тя е единствената която ми помага да свалям,но нали не съм толкоз сериозна и все не изкарвам до края.Та ако ме приемете ще се включа в вашите редици. EmbarassedОт първия ден съм с прегрешение преди малко си хапнах 2 мандарини,никога не съм се изкошавала така,но вече сварши.ЛЕКА вечер от мен и много минуси. Hug

# 61
Здравейте фиданки!Реших и аз да се запиша във вашата темичка Simple Smileот 24-5 дни съм на тази диета и съм -5кг , но не минава и ден без да прегреша затова реших да се присъединя, мисля, че ще ми е по-лесно.Надявам се до края на втория цикъл да съм поне още -5кг.Днес ми беше плодов,но пак съгреших Cry CryНадявам се да ми помагате Heart EyesЛека от мен и много минусчета Hug Hug

# 62
Честита нова тема милички  Simple Smile  bouquet Гледам доста нови има - welcome това е диетата ! Аз .. какво да ви кажа за мен ... нямам ++ нямам -- откакто я спрях ... не се ограничавам поне за сега .. ако има ++ малко ще се огранича ...  и ще си ги поддржам тези кила до Януари после пак на хорото ...  Party

# 63
добро утро момицета,да ни е честита новата тема-с много минуси да я напълним Peace
хайде от мен сутрешното кафенце-заповядайте  Hug

Жани,благодарим за темата,ти как си,как я караш Hug
лек и минусов ден на всички,добре дошли на новите,успех момичета Joy

# 64
Добро утро поспаланки HugИ аз с кафето пред компютъра.Вчера удържах фронта,а за днес си пазя от три дни една пушена риба в хладилника и вече нямам търпение да дойде обяд.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 08:30 от milena80

# 65
Какви ти поспаланки, вече хвърлих една риза  Mr. Green. Миленка, днес са белтъчините ммммм  Crazy. Донесох си варени яйца и парче сирене, не е много удобно да се яде на работа, но ще се скатая някъде по обяд! За довечера ще ощастливя мъжо с пържолки на грил тигана!

# 66
Добро утро!
mima1976l[/b   благодаря за кафенцето!  bouquet  bouquet
Вчерашния плодов мина успешно . Днес воден или т. нар. втори плодов.  Ще се претегля в събота когато е края на диетката . Wink
Лек и минусов на всички! Hug Hug Hug

# 67
Добро утро и от мен, и аз днес съм на белтъци, да си кажа, стартирам от 70 кг( висока съм 165см  Embarassed), разчитам да стана около 50 кг, тоест имам да свалям двайсет кила...
Най - големият тормоз за мен е водния ден... Sick Вие как издържате? Thinking

# 68
Добро утро и от мен.Кафето го изпихте,а къде забравихте закуската.Да ви е сладко
Аз днес съм плодова,така че целия ден това ме чака- в частност ябълки.Лек и минусов ден ви желая на всички  Hug Hug Hug

# 69
Желязна ръка по съвет на "по-старите" фиданки водния ден го караме като втори плодов,защото при много момичета се получава задържане след него.Така че ако решеш прави си го и ти плодов.

# 70
gargamel , благодаря за съвета и закуската! Hug Май така ще правя, нещо след такъв воден ден имам чувството , че ще припадна, много ми се гади, знам , че това означава , че организъма се чисти, но...  Rolling Eyes Струва ми се малко прекалено, аз съм си чревоугодничка  Embarassed пък макар и това да се изразява в преяждане с плодове  Mr. Green
И аз закусвах ябълка  Flutter

# 71
tedy132  и аз днес съм на протеини. Освен плодове всичко друго е неудобно да се яде в офис. Аз днес си нося 3-4 дебърцина и парче кашкавал. Умирам от срам като взема да вадя они пакетчета с ядене. Ама няма как. Кот изфиня няма да ме е срам.ХА!
gabriel2 не разбрах днес 29-ти дени ли ти е или правиш по 2 плодови дни.
Да си призная и прегрешението сега. Сутринта, докато прових закуска на детето намушках едно парче кашкавал. По принцип ми е белтъчния ден, ама в 8 сутринта ощееееее........

# 72
Добро утро и от мен.Благодаря за кафенцета и закуската. Като взех да чета и се разсмях разписали сме се рано рано само плодовите от вчера, личи си кой умрял от глед  Joy. Издържах геройски , ама то вече си свикнах и не ми прави впечатление, вече видях 74 отпред и много се радвам. Значи за 4 дена имам -0,600, но при мен проблема е , че сега съм примерно 74,6 и след един две дена веднага качвам 1 1,2 и после на плодов пак ги свмалям плюс още няколко грама. Дали ме разбрахте не знам, но мен това ме мъчи и не мога да си го обясня как става номера  newsm78
Днес белтъчна и ще съм на пил пържолка със зелева салатка.
Добре дошли на новите момичета. На всички с - честито. Почвам да работя, че съм се отрупала. Лек ден.

# 73
Мацки готини, днес е Св.Екатерина! Честито на всички именници, а ние си имаме една колежка Катето, дето сме и купили красив букет, а тя да си върне жеста донесе 2 торби почерпка  #Crazy. Все нещо като за белтъчен трябва да си намеря  Crazy.
polq29 и при мен се получава такъв ефект, но истината е че днес ми казаха че съм отслабнала, т.е. ефектът е в сантиметри  Party, прелест нали! Хайде спорен ден, работарки!

# 74
Здравейте от мен . Аз съм в редиците на разделното хранене , храня се така от близо 2 години и отслабнах с 10 кг . Бях 53кг до скоро , но качих 2 кг и то трайно и не се свалят , за това съм решила да взимствам малко и от тази диета (която се базира на принципите на разделното хранене) . Общо взето съм решила да я правя , като мисля да пропусна плодовият ден , защото ми пада много кръвното , неработоспособна съм и т.н. По принцип при мен количетствата на отделните хранения е малко , също така до сега вечер бях свикнала да ям все месо и салата и малко ме притеснява този въглехидратен ден , в който се ядат макарони , спагети ,тортички,  пица , а аз  честно казано отдавна съм забравила трези храни . Просто не знам какъв ще е цялостният ефект от диетата при мен , защото аз искам само 2 кг да сваля и второ - аз от доста време съм на разделно хранене и не знам организма ми ще усети ли този режим като нещо така да го нарека стресово - т.е. да се задейства малко този метаболизъм.

Общи условия

Активация на акаунт