90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 73

• 37 173
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
 rositoooo 4-я ден е плодов!!
Харинзанче какъв е новия кантар и какъв беше стария, че да знаем кои кантари лъжат!!! Дно горния пост на elinor80
те стимулира!
elinor80 дано наистина е така, че аз нещо от 4-5 дни не мърдам.
Вчера мислих да съм на плодове, заради лунния ден, но вечерта фапнах протиново гювече, та я смацах една....Днес съм на бобови. За обяд мисля да си взема един китайски ориз, а за вечеря имам микс от зеленчуци и ориз.
Мурка, нали ти поизпускаше юздите вечер и похапваше ковлвкото на обяд. Почна ли да сваляш. Ако съм те объркала с някой-извинявай!

# 466
  • България
elinor80  грешката е моя! doh 3ти ден ми е -въглехидрати!малко ме плаши това,нали се пълней от тях но пак са и много вкусни.доверявам се на всички вас и вярвам че ще има резултат!polinakoleva благодаря за пържените питки,но предпочитам да са печени на тиган.не ползвам мазнина. MURKA  права си за дюканките-белтачини  и пак белтъчини. kyllmg Animal Chicken  Animal Tropical Fish...там можеше кола лаит-нали няма захар в нея,но ще се съобразя с правилата в новото семейство на ФИДАНКИТЕ! рина тиквата мисля утре да я опека цяла,та да хапна и семките.никаква ЗАХАР,твърдо сам за подсладител! newsm03  какво става с вас момичета/няма да изброявам именца,да не изпусна някоя мацка../новобранки като мен?аз имам проблем с 00 smile3550,мисля утре да сменя мандарините с ябълки и тиква....та да видим...ако не  на5тия ден малко парафиново олио с месцето..незнам какво да правя с спорта newsm39,никога не сам спортувала....отивам да събудя малкото съкровище.... newsm46         bouquet

# 467
Здравейте момичета!Аз да ви се оплача-вчера малко поумазах плодовия,и то вечерта.Цял ден ядох мандарини и накрая прегреших,имам големи угризения.Нещо съм позациклила и загубих мотивация,но ще отворя снимките на Ели и всичко ще си дойде на мястото.Днес ще си направя сирене по шопски за обяд ,а за вечеря ще пека пил.крилца със зеленчуци.Много  Hug Hugи още повече минусчета ви пожелавам.

# 468
Здравейте момичета!Аз да ви се оплача-вчера малко поумазах плодовия,и то вечерта.Цял ден ядох мандарини и накрая прегреших,имам големи угризения.Нещо съм позациклила и загубих мотивация,но ще отворя снимките на Ели и всичко ще си дойде на мястото.Днес ще си направя сирене по шопски за обяд ,а за вечеря ще пека пил.крилца със зеленчуци.Много  Hug Hugи още повече минусчета ви пожелавам.

Милена80, не си сама Sad И аз се оплесках вечерта ... Не беше ми се случвало до сега и направо не знам защо така стана. Както и да е , продължавам напред. За днес печени бутчета на фурна Simple Smile

# 469
Добър ден и от мен.
Явно вчера е бил лош ден, защото и аз малко  Embarassed
Днес ще си хрупкам ядки и плодове за компенсация.

# 470
Добро утро и от мен.... Hug
Днес ми е въглехидратен , дъвча портокал, за обяд спретнах бананова торта, за вечеря пица с зеленчуци....
Момичета моля ви кажете ми може ли през 3 часа да се яде днес и по принцип??? newsm78
Питам защото 4 лакомника чакат с нетърпение положителен отговор.... Joy Joy Joy

# 471
През първия ден- през 4 часа- може, през другите 2 дни- 3 часа, плодовия ден- на 2 часа. Но с идеята да се започне постепенно 3 кратно хранене, без междинни. Все пак ако не можете издържите- хапвайте през позволените интервали.
Аз съм една бивша (и бъдеща) 90-дневнодиетуваща...Сега се опитвам да не прекалявам и задържам свалените кг.
Минавам да ви нагледам, успех на всички и до скоро!

# 472
Добър ден прекрасни мои фиданки Heart Eyes При мен всичко по план, днес съм на бобче, даже си нося и в бурканче на работа  Joy, за вечеря сигурно ще си пека картофки , още не съм решила, че то у нас бомба е паднала сменяме дограма, къртене пробиване можете да си представите, не може да вървиш спокойно, а прескачаме, като на бягане с препядствия сме. Моя режим е към своя край, как минаха само 3 месеца не ги усетих. На всички нови искам да кажа, момичета заслужава си, ядеш си всичко не се лишаваш от нищо и сваляш е на това човек какво да каже.
Maria27 вече са ти отговорили, но според мен трябва да се яде само на обяд и вечеря от дадеданат храна, а през другото време, ако прегладнееш да хапнеш плод /и то след като са минали съответните часове за деня/, че то какъв режим ще е , ако през 3 часа набиваш толумбички, все пак е диета не е преяждане  Joy Joy Joy, понсе аз тгака мисля и така съм правила.
Айде лек ден пак ще намина.
Харизанче-сладуранче днес няма да съм така заета, така че можем да се видим  Naughty

# 473
Здравейте момичета,аз съм болна.От вчера пия лекарства и за гърлото смуча лукчета и мед.Мислите ли,че това ще навреди на диетата,днес ми е плодов.Ужас!Точно сега да се разболея!Пожелавам на всички лек и успешен ден!

# 474
Аз да се похваля,че въпреки прегрешенията вчера, днес съм съборила още 1 кг.  newsm44

irina ilieva, първо се излекувай, а после му мисли !  Hug Бързо оздравяване ти желая !

# 475
Здравейте мами,   bouquet  аз не съм мама но с удоволствие ви чета Simple Smile И аз започнах тази диетка преди 3 дни, и тъй като съм съвсем новичка имам и въпросчета, за сега само две, надявам се да им намеря отговор.

1. Броколито към кой ден спада? Или то си е от онези зеленчуци които можеш да консумираш всеки ден?

2. Идват празници а и аз се прибирам в България, тогава пада едно глезенееее с готвенки нещица от маминка и от баба, че нямам думи. Та си мислех, ако прегрешиш, с какъв ден е хубаво да продължиш на следващия за разтоварване, белтъчен или плодов? Или просто продължаваш от там където си спрял? За сега имам намерения да я спазвам стриктно, но като знам бабчето какви ще ги сготви, съм сигурна че в някой момент няма да устоя Simple Smile пък и съм си зажадняла за домашно сготвена храна Simple Smile Така де, разбрахте ми въпроса, стига съм се обяснявала!

Много съм се вдъхновила от диетата и от резултатите на всички, така че се надявам да даде резултати и при мен Simple Smile Успех на всички, хубав ден и много свалени килограми  Peace

# 476
Пу да не му е уроки на нета мина да ви прочета и успях най-после да изчета всичко. Новичките Добре дошли намирате се на съмсем точното място. Аз сега да споделя вече 37 дни успявам да устискам сваленото дори успях да мръдна още 100 г. надолу не е много но при това което ми остана да сваля е добре.Сега да ви почирпя по едно следобедно с цигарка. Hug Hug Hug

# 477
Здравейте мацки  Hug
влизам при вас с едно въпросче,аз съм от понеделник на японската диета,мисля да смъкна с нея повчкото ми излишни кг. и после да се местя при вас или да пробвам точковата,не съм много сигурна,по принцип съм много мотивирана,за сега спазвам японската стриктно,тренирам по 40мин на степер и ходя по 2км. сутрин и 2км. следобяд искам много да си вляза в старата форма,че през бременността качих 30кг  Embarassed
дайте ми съвет има ли наистина ефект от тази диета и след колко време горе-долу дава резултат?
Мерси предварително хубав ден ви желая  Hug

# 478
  • област Софийска
Привет, фиданки-сладуранки!
Аз официално обявявам резултатите си, защото днес се наканих да ида на профилактичен и джипито ми ме премери на медицинския кантар, който е 100% верен. Та значи 57 кила съм, което много ме ощастливи, защото моят електронен кантар ме показва 59 и само веднъж 58.500. Талията ми е 75 см. Общо взето, доволна съм много! Това режимче е супер.
Pif_4e , броколи мисля, че може във всеки ден. А относно прегрешенията по празниците, моят съвет е, прегрешиш ли, на следващия ден продължаваш, както ти е по график. Не бива да се разменят дните!
Мона , аз приключих вече диетата и мога да кажа съвсем честно, че е супер! Не гладуваш и въпреки това смъкваш кила и топиш мазнини. Японското чудо съм го пробвала и аз, но там си е чист глад. Една седмица издържах и наистина смъкнах няколко кила, но с какъв зор, не е истина. После, разбира се, си върнах сваленото, че и отгоре. Пробвай тази, няма да сбъркаш. Няй-много се сваля първия месец, във втория се топи повече на мерки, а не на килограми. Третия за мен беше най-малко, но аз съм много доволна.

# 479
Абе , момичета , този калкулатор да не е откачил  Shocked
Аз съм 168 и според него трябва да съм 54 кг  #Crazy
Толкова бях  като девойче в най - пресния си период  Joy
Пролетта бях 61 и си бях супер - със всичките си извивки на местенцата които трябва ,
но според тази чума съм била дебела - тази нема как да стане  bowuu
Вярва ли му някой?

Сигурно изглеждаш страхотно, хич не го гледай тоя калкулатор. Той не разбира от женска конструкция на тялото. Жената, за да е секси трябва да има извивки на подходящите места  Wink

Общи условия

Активация на акаунт