90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 73

• 37 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета Simple Smile днес ми е втори ден и направо цял ден обикалям из апартамента виейки от глад.. ама на пусто издържах... За закуска едно помело делнахме с мъжо, на обяд грах, 1 портокал следобяд , и за вечеря пак грах....
Аз пак имам 2 въпроса обаче...
1.Могат ли да се смесват различните белтъчини (пример месо и яйца ..), бебови (ориз с царевица и грах) ???
2.Пишеше че нее  важно количеството на храната а да се спазват паузите , по тази логика днес цял ден споря с майка ми , която е на съшата диета и според нея утре въглехидратен ден може да се яде през 3 часа.. накупили са толумбички и всякакви сладкиши, а на всичкото отгоре искат пица да им равя за вечеря.....   Според мене само 3 яденета на ден ама кажете ми и вие дали мислите така Simple Smile)) иначе би било страхотно, ама аз по-скоро ще напълнея, отколкото да отслабна....

Мария, според това, което аз четох, не е препоръчително да се смесват различните видове белтъчини, но като гледам другите фиданки смесват смело  Grinning , та може би не е чак толкова фатално.

# 481
  • област Софийска
Повече от два вида белтъчини не се препоръчва да се смесват! Два вида може.

# 482
  • dobrich
момичета защо така е вяло във форума да не сте се отказали аз днес хапнах 2 кебапчета и червено зеле и вечерта една плешка обаче без салата и това е лека вечер Party

# 483
Ааа няма отказване, не и днес, въгледихдратна съм и си похапнах бисквитки наобяд, а за вечеря макарони с гъби и доматен сос, това нещо ми стана любимо, чаааааак сега го открих  Laughing
Утре - плодова. Режимна съм, ама пред МЦ и явно от това ми е задръжката, та чак и плюсче, но съм си режимна, така че не съм се отчаяла  Wink

# 484
  • TX
Ринка Браво  Hug браво Hug Радва ме факта, че още една дебеланка е постигнала целта - фиданка, което стимулира и нас останалите кандидат фиданки, въпреки, че ти не почна от няколкостотин кила де  Joy Желая ти да задържиш безпроблемно постигнатото и да влизащш тук да даваш съвети и да споделяш как си
 Отчет Днес беще белтъчинен,  закуска половин грейпфрут, обяд руло стефани и зелева салата с морков - пресни. Вечеря същото и много вода.
Вървях доста пеш над 5 км и нямах особен хъс да скачам и направих само една тренировка ама нещо не беше качествена, денят ми беше изтощителен и ...................................

# 485
  • област Софийска
Murka , благодаря ти  Hug А ти докога мислиш да караш режима?
А аз тук ще си влизам, няма начин. Свикнах си с вас и ще ми липсвате, затова ще ви следя  Heart Eyes

# 486
момичета медът може ли да се консумира всеки ден,защото трябва да започна зимната доза мед с пчелно млечице,та дали може да си хапвам мед по една лъжица всеки ден?

# 487
Здравейте момичета и аз бях на тази диета, заедно с мъжа ми изкарахме малко повече от месец, но резултат нямаше особенно и се отказахме, явно тази диета или не действа при всички или ние нещо бъркаме, гледах да спазваме всички дадени тук указания, но уви. Сега пак съм седнала да чета начини за здравословно хранене и т.н. ето един сайт който ми допадна http://www.po-slabi.com
Успех на всички, а аз след нова година ще се опитам пак да се включа във вашия отбор, до тогава ще се опитам да намаля храната и най-вече вечерите да са само салатка или изобщо да ги няма.

# 488
Здравейте и от мен! За мен първи цикъл приключи - вчера воден /абсолютно стриктен, даже не усетих глад след предния плодов/  -  та вече съм   -4,5кг ...колкото толкова... искаше ми се повече, но и това е добре...нали колкото по-бавно се сваля, толкова по-трудно се връща после...та за към морето ще бъдем супер фиданки  Peace
Днес започнах втори цикъл .... па да видим покрай всички празници, които ме чакат ....какво ли ще се получи    Heart Eyes

# 489
  • България
добар вечер ФИДАНКИ !утре ми е  първия плодов ден,за целта опекох 1 тиква и имам около 2кг ябълки.дилемата е колко плодове трябва да се изядат за целия ден?и като се замислих на 6.12 ми се пада бобов ден,а е празник-НИКУЛДЕН!и мислих,мислих и реших да карам 2 плодови един след друг и в неделя сам на белтачини-ще хапна рибка със семейството!и в същия ред на мисли си направих календар  и разпределих дните по схемата.на 21.12 и 22.12 пак ще сам на плодове за да сам на 24.12 на боб и на КОЛЕДА на въглехидрати.така на 31.12 ми се пада бел тачен ден-ще посрещна НОВАТА година с месце и салатка!в нашия род имаме всяка седмица през януари празник-имен ден и 3 рожденни дни!за моя изненада точно тогава ми се падат ваглехидрати-ще има парченце ТОРТА.е на единия ще сам на картофки,но не е болка за умиране!!!през трите месеца ми се падат по 9 плодови дни на месец.мисля че ще се справя с тях.за воден и не помислям-провал ще е и то още към 14ч.според мен по добре плодове.знам че ще понеса много критика за промяната,но по този схема ще издържа.кого да залъгвам че на рождения ден на малкото съкровище ще бъда режимна и ще гризвам ябълки цял ден и в същото време ще разнасям торти и лакомства в детската градина и вечерта на партито без да се изкуша!приемам всякакви мнения....  ЛЕКА Нощ smile3524

# 490
Ринче поздравления. Важното е, че си постигнала това, което искаш. Е това да се случи всекиму.  newsm20
Аз вървя по план, днеска плодов - умирам от глад. Утре ще се наплюскам.  smile3502
Все се захвалвам и като стана сутрин ми е едно такова хубаво на корема /който липсва след плодов/, че не ми се иска да ям нищо, ама ям какво да права нали съм си лакома.
Аз този цикъл май няма да сваля нищо че си ям доста. Режимно, но количеството е много. Имам време до лятото. Ще го карам повече от 3 месеца. А сега и с тези празници ще трябва да се боря  Joy
zubka За меда знам че има много въглехидрати и мисля, че трябва да се яде само във въгл. ден.  Peace
Гледам всички са налиния, което е супер, значи действа   Flutter
Само Харизанче се цепи от колектива и колектива...........  Crazy

# 491
От 1.01 съм тук със сигурност, но може и  по-рано, че мн съм я закършила. Joy

# 492
Здравейте момичета и аз бях на тази диета, заедно с мъжа ми изкарахме малко повече от месец, но резултат нямаше особенно и се отказахме, явно тази диета или не действа при всички или ние нещо бъркаме, гледах да спазваме всички дадени тук указания, но уви. Сега пак съм седнала да чета начини за здравословно хранене и т.н. ето един сайт който ми допадна http://www.po-slabi.com
Успех на всички, а аз след нова година ще се опитам пак да се включа във вашия отбор, до тогава ще се опитам да намаля храната и най-вече вечерите да са само салатка или изобщо да ги няма.

galbor дано рекламирането на този сайт ти помогне да отслабнеш. WinkМного смешен начин за рекламиране,два поста имаш и в двата си постнала сайта.

.

# 493
Аз също бях на тази диета преди извесно време,имах добри резултати.Но и аз като Харизанова от 01.01.2010 съм отново на режима.

# 494
Здравейте момичета   bouquet
Не съм писала скоро,но ви чета редовно. Неусетно измина един месец ,утре ми е плодов и след него ще отчета резултати,но до тук съм -6кг! Няма друг такъв режим-хапваш си от всичко и си слабееш ли слабееш. Снощи ходих по магазините с детето и видях едно кожено сако което харесах,потърсих по големи номера но нямаше и си казах -чакай пък да пробвам това малкото  Grinning нали съм отслабнала . Е стана ми !  Не можах да повярвам,няма друг такъв стимул просто! Забелязах и че ям по малко като количества. Например във въглехидратен,любимият ми ,ми се иска да си хапна и това и това ....и не мога,засищам се от малко. А преди все бях преяла -пуста лакомия и ми беше подут корема,а сега го няма!Когато започнах се премерих и на обиколки,но все ме мързи да се премеря отново ,но сега идва края на първи цикъл и ще го направя обещавам.
Новичките- не се отказвайте,резултатите ще дойдат! 
Лек и успешен ден на всички и режимен разира се!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт