Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 94

• 91 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Пазарджик/Лондон
violetblue, благодаря ти  bouquet!

# 136
малеее много творби,бравоо
Дарилка,знаех си аз,4е ще се справиш   :bouquet,мен ме е страх да се захвана с топка Sad
Краси,да ти е живо и здраво мом4ето и един ден да те вози в такава кола Heart Eyes,и аз скоро ще правя нещо подобно,ако нямаш нищо напротив ще гледам от твоята творба  bouquet
Албенкаbouquet Hug
Ван4е,с тия контракции как успя толкова 4овеци да избираш,аа..бравооо,готини цветове ,разли4ни пози..супер  bouquet
Ивейн,невероятна си,няма да се изморя да те хваля...малко е да кажа бравооо,с нетърпение 4акам следващото ти произведение  bouquet
Шемет4е,дойде и ред на кошницата,на4еса си крастата Heart Eyes Hug
Рая,големи красоти си направила,китките ти са като истински,колкото пъти се хвана да правя цвете се сещам за твоите и умирам от срам Embarassed
Marqafuci, Hug и ти ще си ве4е редовна в темата Heart Eyes
Искра,браво на леля,догодина триетажна Heart Eyes
стига толкова,4е ще ми превтасат питите,утре торти

# 137
  • Vaudreuil Canada
Рая чудесни са ти всичките коледни торти - даже мисля да се възползвам от идеите ти (ако ми остане време че и рожден ден ще стягам тогава точно)

Ивейн страхотна е станала тортата - чудесно рисуваш.

Краси да ти е живо и здраво детенцето и много да те радва - страхотна торта си му спретнала.

sillsav много готин маккуин

ИСКРА чудна торта - колко е голяма - цветовете са много нежни.

Margafuci и аз я харесвам - първите торти са много специално нещо Simple Smile

# 138
Благодаря ти Шемет! Ами не е много голяма.Долния етаж е със блатове с диаметър 28см , а горния етаж е от блатове които пекох във форма 24см , но допълнително ги понамалих.А за височината аз исках да е по-висока , но за съжаление блатовете ми станаха по-тънички.

# 139
Mariq fuci,поздравявам те за първата ти тортичка HugМного е сполучлива и на мен ми хареса ,продължавай напред  bouquet
Силсав ,макуин е страхотен Hug.Понито и Скубе ду са ресувани ,но  на мен така ми е много лесно Peace
Мама Ники, Hug Hug HugТо нашето си е направо зараза Laughing
Шемет ,доста играчка си му направила HugКошничките са супер Peace
Искра,много нежни цветове си докарала  Hug
Ето още тортички от мен.

# 140
  • В кошера...
Ивейн, поздравления - наистина уникална торта. Струва ми се, че рисуваш с прахообразни боички, т.е. не ги разтваряш, така ли е? Не мога да видя дали си създала релеф като на гоблен?
Ванче, страхотно си ги докарала от Мързел град, ама голяма играчка е - браво за търпението.
Албена, не си представям какво е у вас с това тортоправене. Един тъпрос - първо се прави борда със сметана и после се залива с кувертюра, нали? Как не изтича все пак от някъде?

# 141
Момичета, наистина много съм поласкана от одобрението ви. Благодаря ви  bouquet!
Да внеса малко доуточнения отзад напред както винаги:
medunka, много съм зле все още откъм съоръжаване с приспособления и суровини. Ползвам отскоро боичките от Метро-Schwartau, ако не се лъжа, гелообразни. В една чинийка си капвам по 2-3 мм капка от четирите цвята, а в друга разтворител - забележете -домашна 50 градусова ракийка:). Чудесно се рисува, а от изпаренията се опиянявам  Grinning и това сигурно помага...
До релеф - ами не съм стигнала толкова далече, май ми се струва невъзможно, но може да се помисли над предложението ти Hug
patriyani  Hug
Шемет - благодаря ти. Ей сега разбрах защо е постна голямата кошница. Но мъниците са много шик. Откъде търпение за толкова плетки? Идеята много ми допадна.
Искра, тортата ти много ми харесва-цветове, детайли. Много е стилна!
Рая, какво да ти кажа, не съм художник, едно време съм ходила на уроци. Да, харесва ми да рисувам, но не съм го правила от много години...Ей сега открих за себе си, че с рисуването върху тортата задоволявам една позадрямала своя, да го наречем страст, че не намирам в момента точната дума. И ще кажа един лаф дето се носи за моята професия - неуспял художник и лош математик Simple Smile
мама ники, май всички ни тресе една и съща мания... Честит ти първи трансфер. Аз такова чудо още не съм правила.
силсав, симпатична тортичка, развесели ме с твоя поръчител  Grinning
маргафучи, направо летящ старт! Браво!! !
Албенка, възхищавам се на производителността ти и професионализма. А ти как рисуваш? Направо върху тортата с шоколада и после оцветяваш или трансфер? Аз с четчица първи номер, с много прозрачни бои и наслагвам, като с акварел. Не се разлива, може и заради ракията да е Simple Smile
И накрая, но не на последно място дискам да ви кажа, Албенка и Ванчето колко много означава за мене да получа такива високи оценки  от вас.

# 142
  • У дома
http://gosoutheast.about.com/od/theholidays/ig/Gingerbread-House … rand-Prize-07.htm

http://ultimategingerbread.com/

http://www.gingerbread-house-heaven.com/index.html

Важни линкове за Медени къщички!!!  Аз искам моята си къща да направя, но ще пробвам с макет първо. Преди малко купих и лампичките  Simple Smile

# 143
  • дълбоко,дълбоко в прованса
Здравейте, момичета! Аз съм много далеч от вашите умения, на които се възхищавам и ви свалям шапка Simple Smile
Преди време коментирахте РА, вижте какво открих - http://forum.say7.info/topic21094.html

# 144
Здравейте  Hug
извинете ме,че нахълтвам в сладката ви и красива тема,но искам да поднеса едно цвете и много голямо МЕРСИ на van444eto за прекрасната торта СПОртакус която измайстори за мен  bouquet
И да се отчета,изядена цялата,но както и предположих рожденика не даде да се ядат фигурките(освен главата на главния герой,той си я изяде)
Много благодаря за положения труд и прекрасната торта.  bouquet

# 145
  • Варна, морето и сините вълни!
Вие спирка нямате!

Рая, коледната ти звезда е невероятна!Като истинска е!

Ванче, има ли стъпка по стъпка за тез от тоз пусти мързел град? Много реални си ги докарала  bouquet  bouquet

краси.мира, и аз като Ването я искам таз кола, ама в по - голям размер, че да ме събере с децата Wink

Ивейн
, тортата ти просто не модлежи на коментар!Тя спира дъха!

Албенка, за теб не знам какво да кажа...чудя се как насмогваш newsm78

Margafuci, тортата е с добър замисъл. Можеш да опташ да разточваш пеперудките малко по - тънки и да ги нашариш, или да добавиш релеф по тях   bouquet

sillsav, Макуин е адски сладък!

Шемет, розите ти са перфектни!

ИСКРА много нежна тортичка!

Така, ако някой съм пропуснала, моля за извинение!

Ето и моята тортичка.  Правих я притисната от времето. Нямах желание да я почна тая торта..и накрая я наплесках набързо, тя пък се получи прилична  Mr. Green Mr. Green

и следващата

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 11:20 от Mimito

# 146
Добро утро. Някой да знае къде точно се намират(при сладкарските неща ли) боичките от Метро за които Ивейн говори. Онзи ден ходих до някакво магазинче на Женския пазар но там вече няма от доста отдавна Cry Аз имам боички прахообразни но са само червена,синя,зелена и оранжава като червената е отвратителна (нещо между гадно розаво и аз незнамоще какво).През седмица ходя в метро но не съм забелязала боички - ще съм много благодарна ако някой ме светне къде точно да ги търся  bouquet

# 147
  • Пловдив
svetlane, хубаво барби, но малко по-високо щеше да е по-добре и горе не така изтумбено.

Дарилка, след разказите ти си мислех, че тортата наистина е пълен провал, но се е получила. Дъф Голдман реже замразени торти с много малко крем и маслен несиропиран блат... за това може би му стават добри.

van444eto, имайки предвид, че тез не ги понасям, а съм супер запозната стях мога да кажа, че са се получили страхотно.

shemet_neveroiaten, минитортичките са супер. По голямата момичетата са казали- много е постна.

raya_рая, дъми или не всичките коледни торти са супер. Искам и аз такива  Simple Smile

краси.мира, честит да е рожденният ден на сина ти. Ламборджинито е станало супер (на мен ми прилича на ламборджини, ако не е такова, моля за извинение  Embarassed )

Ивейн, невероятна торта. Като картина на истиснки художник. Това са мен е изкуство.

Албена, всички торти са супер. Ама защо се отказа от моделиране на скуби и приятели?

Margafuci, добро начало- браво.

sillsav, хубав макуин се е получил Simple Smile

ИСКРА, недей недоволства- тортата е супер.

Mimito, малко постна ми е като декорация, иначе добре загладена и с добро преливане.

И аз имам торти д апоказвам, но след малко  Simple Smile

# 148
  • София
Mimito хубаво преливане се е получило, аз за моята с Маккуина не успях, хем разточвах на фитили, явно ще трябва пак да гледам клипчето на Ванчето, щото съм слаб ученик Mr. Green. Иначе установих че купешките кексове са идеални за моделиране, а и са вкусни, Маккуина го измоделирах от такъв кекс.

# 149
Благодаря ви много за отценката  bouquet
Медунка,първо заливам глазурата и каквото потече заглаждам с ножа и така не си личи ,че се е стичало.Последно слагам бордюра Peace
Ивейн,когато рисувам тортата е заглаждам със сметана ,рисувам с клечка за зъби и после оконтурвам с шоколад ,запълвам с отцветен желатин.Скуби ду залях накрая с шоколад внимателно с корнет.
Мими,делфинчетата са страхотни ,въобще цялата торта е много морска Hug
Пепи,бях готова да моделирам ,но клиентката се спря на тази торта.

Общи условия

Активация на акаунт