Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 94

• 91 225
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Ванче ,честит рожден ден.  love001  love001  love001
Здраве ,щастие късмет ти желая от все сърце.Прекрасен човек си и думи не намирам да се изразя .
За мен е голяма чест ,че те познавам лично ,много хубави моменти да изживееш през тази година .Абе наистина не мога да се изразя Embarassed

# 676
ВАНЧЕ, извинявай, аз малко със закъснение  Embarassed ДА СИ МНОООГО ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ЩУРА, ВИНАГИ УСМИХНАТА, МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ!!! и РАЗБИРА СЕ ВСЕ ТАКА ИНТЕРЕСНИ И СЛАДУРСКИ ТОРТИ ДА НИ ПОКАЗВАШ! Flowers Bouquet birthday  surpriseuu smile3510 newsm51

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!

ЧЕСТИТА КОЛЕДА МОМИЧЕТА! бЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ И МНОООГО ЩАСТЛИВИ!!!

# 677
момичета, ЧЕСТИТА КОЛЕДА!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ЗА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА Heart Eyes

ВАНЧЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА!!!!!! newsm59 Tada  ura  bigdance2

# 678
  • София
Ванче,Честит Рожден Ден на патерици и от мен!Да си жива,здрава,мого обичана и все така изпълнена с ентусиазъм и страхотни идеи! newsm59 newsm51

# 679
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА МИЛИ МОМИЧЕТА  bouquet
 НУЕ СЪМ ВЛИЗАЛА В ТЕМАТА ОТ 6м. Embarassed но ще се поправя Mr. Green
Ванче, да си жива и здрава и много позитивна, както си си  bouquet
Сега да ви почерпя скромно за моя Стефчо

# 680
Още веднъж искам да благодаря на всички които ме уважиха и ме засипаха с прекрасни пожелания! Дано всичко пожелано се върне при вас десеторно!   bowuu
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!! На синчето на Дестини, на Стефи БГ и на другите, които са скрити зад никове.
ЧЕСТИТ ПЪРВИ НЕЗАБРАВИМ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА АННА!!! МАЛКАТА, РУСА И СИНЕОКА КУКЛА НА ДОНЯ КОПРИВА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!! АНИ ДА СЛУШКА, ЗА ДА МОЖЕ КРАЧЕТО НА МАМА ДА МИНЕ ПО-БЪРЗО!!!!    bigdance2  ura  bigdance2  ura

Показвам една торта и отивам да почивам, че ми се полага и на мен.... малко.

И ОЩЕ
Зверчетата са ОТТУК. Изглеждаха ми супер лесни, а всъщност се оказа че не са.

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 19:20 от van444eto

# 681
  • Русе
Здравейте,мили дами! Моля помогнете!
Реших да направя тортата на Leo с рула и да покрия с марципан Варна.С тортата май се справих-ще видя след няколко часа,марципана обаче стана лепкав и не знам утре дали ще може да  се работи с него. Embarassed
Основния проблем обаче е че никъде не мога да намеря сладкарска боя в това скапаано Русе!  #Cussing out
Моля ако някой знае-помогнете!
ще се пробвам да пряавя баскетболна топка...не знам как да направя черно...
Безкрайно ще съм ви благодарна!     bouquet

# 682
  • София
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! С радост и гордост да си носите имената.
Ванче - детската тортичка е страхотна! Справила си се блестящо с фигурките. Браво!А коледната си е точно в твой стил - забавна и нестандартна.
Гушанка - страхотни къпкейкчета! Всяко е супер само по себе си и като цяло са прекрасна колекция. Много им се радвам. А при Снежкото ме дразни носа - защо не го забучи като истински морков, ами го сложи така полегнал накриво?
Аз се включвам с трите детски торти, които правих миналата седмица (не са на зимна тематика, ама все пак ще си ги покажа). Трите животинки най-отгоре на зелената торта са пластмасови, както и Тинкър Бел.

# 683
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН ВАНЧЕ на патерица bouquet
Желая ти много радост , късмет,любов и всичкото щастие на света.
 Момичета днес за първи път се опитах да украся торта с фигурки.Не е перфектна знам,цветовете не са много хубави но оцветявах със степчета поради липса на бои.
ето я:

П.С. Не гледайте датата,грешна е .Незнам как да я сверя.

# 684
буболинката, третата е страхотна. Искам да ви питам една такава торта колко върви  newsm78. Понеже, ако не мога да си направя, поне да мога да си купя от някой  Grinning.

# 685
ВАНЧЕ,Честит рожден ден /на патерица   Embarassed  /    .Желая ти много здраве, любов и нестихващ ентусиазъм!!!
Нито една твоя торта не съм пропуснала...особено ме впечатли оная триетажната,кривата,дето гравитацията не я хваща...и естествено пийналия    Mr. Green  дядо Коледа...   Laughing

destini , честит имен ден на синчето!Да ти е живо и здраво!    Hug

Честит рожден ден и на малката ,вече голяма госпожица на Доня коприва!Щастливо и весело детство!А на мама и татко много търпение!  

bubolinkata , страхотни са ти тортите!И като идеи,и като изработка!    Peace
/гледам,има още идеи за крадене...   Mr. Green  /

ditsan , добре са се получили фигурките ,но на тоя тъмен фон се губят.   Peace

Gushanka , да ти е жив и здрав именика...със закъснение!Страхотни са ,и тортата,и кексчетата!

Mimito , много хубава торта си им направила...да са ти живи и и здрави още дъълги години.
И нали си мечтая за сняг...твоята торта точно такива асоциации ми навява...все едно е поръсена със току-що навалял пресен сняг....  

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 00:25 от Анонимен

# 686
Здравейте  chef
Направо ме побъркахте, страхотии сте измайсторили последните дни:hug:
Ванче, любимците са толкова истински, имаме ги , направо изглеждат сякаш си взела от колекцията и си ги сложила отгоре Heart EyesА коледните торти са страхотни, и главата, и веселяшката, как ги измисляш тези хумористичните ...браво Hug

Буболинката, влюбена съм в зеленото мини Heart Eyes Коледните курабии са разкошни  bouquet А Тинкърбел вече съм си я копнала за модел Embarassed моята щерка толкова я обича, че от няколко месеца ме  е пазарила да я правя на торта за февруари Peace, Дядо Коледа ни я донесе и много и се радваме, пък тя била фея на сръчковците и Ками все повтаря "аз съм сръчковка и мама е сръчковка"  Laughing
Ето и производството на сръчковците за Коледа

Нали не мислите ,че ще се появя и ще ви оставя без торта Heart Eyes
Ето три от мен (първата е за годишнина, калинката е копирана от каталог на сладкарница Embarassed а Кити е изненада за една малка Стефани)

# 687
http://www.foto.bg/showphoto.php?photo=279307&cat=500 Това успях да измайсторя за именния ден на един приятел.Не успях да загладя тортата много добре отстрани.Бая зор явно ще видя докато достигна нивото на тортите показвани тук,но ентусиазъм не ми липсва.

# 688
Тук горе-долу се виждат несъвършенствата.

# 689
И коледни сладки за училищното тържество на малката.

Общи условия

Активация на акаунт