Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 94

• 91 081
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Честита Коледа на всички!Весели празници!!!

Ванчеееее, ЧРД!!!Да си ни жива и здравааааааа!!!!И много Щастливааааааа!!!!Пожелавам ти, много щастие, любов и късмет и многоооооооооо торти да правиш!!!!

# 661
Здравейте сладурки, помните ли ме? Wink
Не съм влизала от много време, даже имам и торти за показване но да минат празниците...Напоследък ме е налегнал един карък и простотиите при  мен са на опашка, последно си счупих крака преди няколко дена, а имам торта да правя за малката, ужасТ...
влизам за да ви поздравя

Честита Коледа на всички ви!

Пожелавам ви да сте много здрави и все така креативни!!!

За Ванчето специален и много клиширан поздрав за здраве и нестихващ ентусиазъм от сърце. ЧъРъДъ сладур, продължавай все така!!!  bouquet

# 662
Ванчеее,честит рожден ден !
Да я поздравим тук

Весела Коледа на всички!!

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 11:25 от Иринка

# 663
Ванче, чИстито   Mr. Green
Да си ми жива и здрава, щастлива и усмихната и много добричка   Hug Hug Hug Hug

Момичета, честито Рождество Христово!

# 664
  • Vaudreuil Canada
Ванче Честит Рожден Ден!
Да си здрава, щастлива, усмихната и идейна както винаги Simple Smile

# 665
МОМИЧЕТА и от мен ЧЕСТИТА КОЛЕДА благодаря ви ,че ви има.Желая на всички много здраве и щастие.

ВАНЧЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ  ЛЮБОВ ,МНОГО ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ И МНОООГО РОЖДЕНИ ДНИ. newsm59 newsm59javascript:void(0);

# 666
Лили много неприятно ,някъде навън ли падна  Hug бързо да се възстановяваш

Ванче честит рожден ден
Честит рожден ден!
Бъди ни жива, здрава и щастлива! Букет от чувствата ни приеми,
Обичта ни към теб безкрайна като подарък прегърни!

# 667
  • София
ВАНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКО НАЙ-ПРЕКРАСНО! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

# 668
Е, това е!!! Знам си аз къде мога да намеря обич и усмивки! Благодаря на всички Вас!!! Трогната съм и съм ви благодарна за това че ме търпите!!!
Торта специално за себе си имам, но е гола питка без украса. Този път няма автопортрет, тъй като не смятам че съм се променила от миналата година досега. Все същата красавица съм си!  Mr. Green Вярно, че ми расте четвърто разклонение на езика, но това си е нормално и се очакваше.  Joy
Черпя ви с коледната торта, която снощи се излапа до троха. С риск да бъда заклеймена и посочена с пръст, си направих една гавра с всеобщия любимец. Поне ще знаете, защо не е наминал през вас да ви остави подаръци......  Mr. Green
И ОЩЕЕЕЕЕЕ хлъц! Shocked

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 22:57 от van444eto

# 669
  • В кошера...
ЧРД, Ванче! Много здраве и много творчески успехи, както се казва!
Последната торта и от друг ник да я пуснеш - пак ще я познаем чия е!
Весел празник!

# 670
4РД,ВАН4Е.Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!

# 671
  • Карнобат
Честит рожден ден Ванче! Пожелавам ти да си винаги заобиколена с обич, всеки ден и час да ти носят много щастие и късмет.А тортата ти е както винаги уникална и забавна.  bouquet  bouquet  bouquet

# 672
  • Варна, морето и сините вълни!
Ванче, много здарве и късмет!  newsm51

Аз днес направих торта за годишнината на мама и татко....Мале колко години са заедно Whistling
Отдавна и се каня на тази торта, най - сетне я реализирах  Mr. Green
цък

# 673
ВАНЧЕ,АЙДЕ И ОТ МЕН МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ.И ДА ЗНАЕШ,ЧЕ И ПЕТО РАЗКЛОНЕНИЕ ДА СЕ ПОЯВИ НА ЕЗИКА ТИ,ПАК ЩЕ ТЕ ОБИЧАМЕ....Ч Р Д !!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 674
  • Пловдив
Весела Коледа на всички вас и вашите семейства!

Пожелавам ви здраве, късмет и любов!

Ванче, ЧРД и тук!
   cook

Не мога да видя твоята торта и тортата на Мимито.  newsm78

Аз ви показвам едни коледни къпкейксчета и една торта Снежко, която си избра моят Криско по случай вчерашния му имен ден. Тортата не е идеално загладена, но това е от снега.  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт