Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 94

• 91 059
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Честито Рождество Христово, мили момичета!
Нека здравето и късмета бъдат ваши спътници,а сърцето и ума-ваши съветници! Нека творческият ентусиазъм никога не ви напуска!

При мен тъкмо дечко тръгна да се оправя и мъжа ми се разболя, та забъднах аз като болногледачка

# 646
  • Карнобат
Честита коледа  момичета!

# 647
ЧЕСТИТА КОЛЕДА,МОМИЧЕТА!

ВЕСЕЛИ И СПОКОЙНИ ПОЧИВНИ ДНИ!

Пепи,бързо оздравяване на фамилията!    Hug 
Да се насладиш поне на Новогодишната нощ!!! И през Новата 2010 всички болести и проблеми да забравят пътя към вашия дом!
 Heart Eyes

# 648
Весела Коледа, страхотни торти!
Аз искам да попитам върху торта Алказар,, тоест върху крема й, може ли да се слага марципан?

# 649
ЧЕСТИТА КОЛЕДА МИЛИ ДАМИ!

След много перипетии и моята коледна торта е готова. За първи път правих руска мастика 2 и явно съм и сложила много пудра захар и не можеше да се точи. Както и да е, но чаршафът ми се напука и накъса, което се и вижда. Стоях до два посред нощ да оправям покритието и нищо не направих. След два дена престой в хладилника и четене на тортената библиотека сложих малко вода, глюкоза и маргарин и се получи тесто което ми допадна. Да да скрия напукания борд шприцовах сметана , обаче се разразиха спорове в къщи, какъв цвят да е тя. Аз държах да е бяла, а мъжо и големият син-червена. Да, ама боята не ми стигна и си стана розова. Ох, стига съм писала и да я  покажа. 

# 650
Честито Рождество Христово,скъпи момичета!!!
Бъдете здрави и благословени!!!

# 651
Честито Рождество и весела Коледа, на всичкиииии.

# 652
В ТИХАТА КОЛЕДНА НОЩ ВИ ЖЕЛАЯ ЕДНО ЕДНИЧКО - УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКО!

# 653
Да бъде Коледата ви незабравима,
а годината - неповторима!
Да сте здрави, весели, засмени
и от Бог благословени!

# 654
  • ВАРНА морето сините вълни
Пожелавам ви тази Коледа да бъде най-красивата за вас,
да ви се сбъдне всичко, което сте си пожелали до сега,
и най-важното - винаги да ви съпътства здравето и любовта!

Честита Коледа!

# 655
Честито ,рождество Христово.
Пожелавам на всички от сърце да получавате само хубави вести ,какато е тази днес за раждането на Христос нашият спасител
Мили дами нямам време да влизам в темата понеже съм много ангажирана ,но искам да ви кажа ,че вие сте от хората ,които страшно много уважавам   bouquetНевероятно добри ,отзивчиви и усложливи ,ако  на света има повече като вас със сигурност живота щеше да е в пъти по хубав.Весиле празници от мен и моето семейство  bouquet

Последна редакция: пт, 25 дек 2009, 17:51 от Албена

# 656
4естито Рождество Христово,мили моми4ета!!!! Успехи във всяко на4инание Hug Hug Hug

# 657
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ОТ МЕН!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ! ОБИЧАЙТЕ СЕБЕ СИ, ЗА ДА ВИ ОБИЧАТ  ДРУГИТЕ! ОБИЧАЙТЕ ДРУГИТЕ, ЗА ДА ОБИЧАТЕ СЕБЕ СИ!!!
ЖЕЛАЯ ВИ КЪСМЕТ И БЕЗБРОЙ УСМИВКИ!!

# 658
  • София
И аз се присъединявам към прекрасните пожелания на всички ви. Нека бъдем по-добри и по-щастливи!
Ванче, твоята коледна история и мен ме просълзи. Такива неща се помнят цял живот и винаги дават вяра и надежда, че добри хора съществуват.
Тортите, които видях на последните 2-3 страници са чудесни. Браво на всички!
От мен за празника едни коледни курабии.

# 659
  • У дома
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, ДАМИ!

Общи условия

Активация на акаунт