Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 94

• 91 064
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
barcela, много хубаво шоколадово изкушение. А за тортата- кради идеи на воля, аз за това си пускам тортите тук  Hug

# 76
  • В кошера...
Здравейте, изпуснах цяла тема, но имам въпрос.
Видях баскетболната топка и понеже май ще се налага да правя БАКУГАН - живо  се интересувам от технологията. За подложката разбрах, за дебелината на разточване също. Притеснява ме и самото покриване - не се ли получават много "плисета" от долу? Става ли да се покрият двете по отделно и да се съединят?
Какъв блат е най подходящ? Да пека и да изрязвам кръгове - мисля, че така сме коментирали. Притеснението ми е, че ще се получи суха, а с повече крем ще се сгромоляса. Сигурна съм, че сте коментирали това вече някъде, но ако някой ме насочи, ще съм много благодарна!

# 77
˙·٠•●teddtedd ●•٠·˙ ,първо си залях с шоколад и тогава я шприцовах,аз просто исках да се разлее.

Мими,цветята са 3 рози,не се виждат много добре.От шок.тесто на Ванчето са,както обикновените рози.

Пепи,аз че ще крада ще крада,ама тези пусти рози много ми харесват но немога да ги правя.Хем гледах като пусна нагледно,но не ми се получават.

# 78
barcela Благодаря

# 79
Ха, Добър ден. Прелитам за кратко.
Тортите на Иринка както винаги са супер изкусителни. barcela - същата история. Много вкусно изглежда.  На Пепи творенията вече незнам как да ги описвам и как да ги хваля.   Rolling Eyes Медовика на Кари ме съблазни повече от шоколадова торта.  #Silly Букета на patriyani е адски идеен. Доразработих го мисленно даже.  hahaha А тортата на Бамбинката е много нежна. Още зеленяк Бамби, още турНи!!! Нека има свежо!!!  Laughing Спайдера на Райчето ми хареса. Хитра идея да е само глава. Набелязах си я.  Wink  Тортите на Искра също ми харесаха. Особенно ме впечатлиха врътките по едната. Някакъв вариант между рози и рапани. МноУ гот!  Grinning Двете сметанови торти на Мимито много ми харесаха. Не разбрах много добре как си направила картинките, но ще чета пак.
Дано да не съм изпуснала да изкритикувам някой.
Благодаря на Нат че обнови инфото за Илчовски в библиотеката. Надявам се че е разбираемо и ясно. Ако не, ще го преправя пак. Написала съм и телефоните тама, така че може да си звъните и да си казвате че сте от БГ МАМА. Засега там ни посрещат с усмивка и ни се радват /надявам се/ -  т.2.2

# 80
  • в семейството
Ванчееее, гледам че си позарязала тази темичка. Повече се подвизаваш при порцелана  Crossing Arms

# 81
Ванчееее, гледам че си позарязала тази темичка. Повече се подвизаваш при порцелана  Crossing Arms
Я, кой го казва??? Ти откога не беше писала тука бре душко? А??? Ааааа???? ЧетЪ стриктно всичко, ако искаш ПЪК да знаеш  Crossing Arms  коментирам на 10тина страници. Гледам да не се правя на свекърва на всеки пост. Нямам торти напоследък, така че го раздавам повече наблюдател. И ако знаеш по колко ЛС изписвам на ден, няма така да говориш!!!! Аааааааа, маха!!!  Tired Освен това, гледам да се държа прилично, щото има доста нови попълнения които не са ми свикнали на Кеймбриджкото образУвание и пак ще се леят сълзи че съм лоша. Така че не ти се признава мъмренето. Я да видим някоя твоичка торта?!?! Нещо в лилавко??? В синиШко???? Тия бои за къде ги пазиш, аааааааааа?  Twisted Evil hahaha
Достатъчно ли се оправдах???  Crazy

# 82
patriyani букета е разкош.  bouquet

Кари откога му се каня на Медовика, но все се въздържам заради меда. Изглежда много апетитна. Hug

barcela прекрасно си се справила с шприца. Браво, а ако знаеш как обичам шоколадови торти. Heart Eyes

Току-що пробвах Бисквитената на Буболинка и да ви кажа на вкус е невероятна. Директно отива в Любимите рецепти. Благодаря за рецептата.  bouquet

и парченце

# 83
Това е тортата за имения ден на сина ми.Тортата е Династия, а човечето е Бен10. Има кусури , но аз си я харесвам, а и именникът е във възторг.
Сега се връщам да чета темата.

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 16:50 от Pavi

# 84
  • в семейството
Ванче, аз тортички правих, ама все едни снимки в последния момент с GSM-а. Сега предстои да направя за 15.XII на щерката за РД. Решила съм (за сега) да правя подобна на Tandori тортата-книга на Тинкърбел и да апликирам по модела на твоята Ягодка. 
Нещо с 3D фигурките май няма да се справя- та за това - плоска.  Peace
barcela, тортичката е като от сладкарска витрина.
stasi76, много добре изглежда! Ще взема и аз да я спретна за домашна консумация.
Pavi, аз тази торта направо я обожавам (Династията ). На тази малка снимчица рисунката изглажда супер  Peace . Да ти е живо и здраво детенцето   bouquet

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 15:04 от fotka

# 85
Бихте ли ме насочили към рецептата на бисквитената торта на Буболинката  Praynig . Иска ми се да спретна нещо за домашна употреба без украси (за първи път ще ми е да не украсявам  Shocked  Joy ) . Дано не трябват някакви специални прокдукти, че днес тук всички магазини са затворени...

# 86
  • Vaudreuil Canada
Clairette заповядай

stasi76
  много добре изглежда - аз питах за смокините защото не разполагам с такива (а и не ги обичам) и се чудя с какъв друг плод да ги заменя.

# 87
Много ти благодаря. Сега следват няколко малоумни въпроса  Embarassed , дали мога да заменя смокините със сушени сини сливи, шоколадовия крем с пудинг и рома с бейлис. То аз, че мога-мога, но дали ще се получи добре  newsm78 . И последен тъпрос (тъп въпрос) колко време трябва да стои във формата 8-10 часа дали ще са достатъчни  Thinking ?

# 88
  • Vaudreuil Canada
Clairette шоколадовия крем с пудинг и рома с бейлис можеш да замениш при всички случаи (първото е едно и също) - ама за плодовете и аз още се чудя дали няма да се промени консистенцията - аз искам да заменя смокините с ягоди от сладко например, но ми се струва че те са по-мокри.

# 89
Супер значи  Grinning . За плодовете ще го мисля допълнително, може и да ги пропусна или да заменя с банан, хем се връзва с шоколада, хем е с добра консистенция.

Общи условия

Активация на акаунт