Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 94

• 91 053
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Бамбинкамалинка,честит имен ден на майка ти!Много хубави рози  Peace

Стаси,страхотна е !

Облаче,изглежда много вкусна тортата ти  Peace

Краси,Патрияни,Рая,Мимито,Искра,  smile3501

И да не ми е празен записа,няколко торти от мин-Две "Гараш",бяха ми поръчка,но за близки

Тази беше за едно гости

а тази за вкъщи

# 61
  • в семейството
Привет на всички!    bouquet
Вчера гледах, че темичката отишла на втора страница  newsm78
Сега май е време на много рожденници, именници, както и подготовка за коледните празници.

имам питане: Някой иска ли да делим ГММ?
Гледах в темата "На пазар", за да не спамя тук, ама нямаше нищо актуално.

# 62
  • Варна
Момичета, извинявайте, че така нахлувам в темата ви, но реших да правя торта за РД на малката господарка. Гледах, четох, преглъщах... и осъзнах, че няма да се справя Rolling Eyes Затова ми хрумна да попитам: има ли някоя мама от Варна, която да прави торти по поръчка? Поразгледах, обаче на доста от вас не им пише от къде са под аватарите и се престраших направо да питам. Embarassed Мога да купя и от сладкарница, разбира се, но там повечето са със шоколад и много оцветители, а малката е с атопичен дерматит и не бива да ги яде. Та, ако някоя мама изяви желание да зарадва моето момиченце с нещо сладко и красиво, моля да ми пише на ЛС.  Hug
Желая ви вдъхновението да не ви напуска никога и да правите живота слаааадък като торта!  bouquet

# 63
  • Пловдив
Момичета, толкова много съм пропуснала, че не мога да ви изброя всичките  Embarassed А не обичам така. Знам че всяка една от вас е вложила много старание и труд и тортите ви заслужават неоходимото внимание, но сега просто нямам време и сили за това.

Ще ви покажа тортите от вчера и днес, а в темата за поздравите е чийзкейка, който направих за себе си.

Торта с кучето Гръм (Bolt)

И една семпла от любимите ми като дизайн Simple Smile

# 64
Bambinkamalinka да е жива и здрава майка ти! Чудна тортичка си й направила.

Иринка отново показваш голямо производство.

_Пепи_ перфектни както винаги.

Аз днес правих бисквитената торта на Буболинка и утре ще видим резултата.

# 65
  • Vaudreuil Canada
Аз днес правих бисквитената торта на Буболинка и утре ще видим резултата.

Със смокини ли я прави?

# 66
Медовик с банани за вкъщи

разрез

# 67
еии Пепи и днес нямаш по4ивка,подарявам ти моята торта  Hug

# 68
# 69
Хей, patriyani, ей тази ти тортичка е супер, точно по мой вкус. Не ми беше хрумвало букетът да е полегнал, чудесна идея, бих я реализирала в най-скоро време. Надявам се да нямаш нищо против Hug

# 70
shemet_neveroiaten сложих и смокини, спазих точно рецептата. Утре ще я извадя от формата и ще я пробвам как е на вкус. Wink

# 71
Здравейте, момичета! Чета ви редовно, но още не съм се осмелила да пиша защото съм съвсем начинаеща, а вие всички тук сте от майстор на горе. Но някой ден ще се престраша.  Wink
Имам едно въпросче- къде в София е магазина/склада не Илчовски? Много моля за помощ с адрес или описание.  Praynig Може на лични, за да не разводняваме темичата. Предварително благодаря на всички, които ще ми пишат! Пожелавам хубав и усмихнат ден!

# 72
Бамбинка,честито със закъснение на майка ти.Розите са много хубави.

Иринка,къде се губиш бе момиче,откога не си се отчитала с дом. тортичка.Но идваш с гръм и трясък и мнооого сладки и хубави торти.

Пепи,пак невероятни торти,въпреки че си имаш празник в къщи.Сега ще отскоча да видя и чийзкейка.Може ли да си открадна идеята на тази любима твоя торта,че и аз ще остарявам другата седмица?

Кари,много изкушаващо парченце,тъкмо си пийвам кафето...

patriyani и ти май си неуморима,тази торта във вид на роло ли я направи.

И да не е само коментар да пусна и аз една от мен.Крема е ганаш,за първи път правя толкова шоколадова торта.

# 73
barcela за тази торта,първо слагаш заливката и след това шприц сметана,или обратно(има ли значение послевателността за да не се разлее или....) newsm78 Rolling Eyes

# 74
  • Варна, морето и сините вълни!
barcela, тортата ти е перфектна! Как направи цветето?

Общи условия

Активация на акаунт