Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 390 053
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 1 380
Здравейте,обръщам се към вас за съвет за абсорбатор.Нищо не съм запозната относно мощност и т.н. и какви други капацитети да се гледат?Предстои ми ремонт на кухнята догодина,но ми се иска да сложа по рано абсорбатор,да поема част от миризмите на манджорните.
Гледах,че има за вграждане и не.Мисля,че трябва да не е за вграждане,защото комина ми идва по далеч,където ми е печката сега,и предполагам с меките тръби ще трябва да се удължи до комина.

1. Ямболска фирма прави абсорбатори по поръчка и с доста нестандартни форми. Мисля, че се казваше "Гергана" фирмата.

2. Имам колебание: климатици или "Адакс" да слагам  newsm78

Благодаря за насоките,но нещо не намирам нищо за фирмата ,което да е дайстващо в момента.Само стари мнения,добри неща прочетох за тях,но май вече ги няма.ИЛи поне посочените им адреси вече не са актуални.

# 1 381
  • Русе
Трябва ми малък хладилник. Този    Beko   става нали? Thinking

Свекървата имаше такъв (само дали не е малко по-висок), сега е при нас на двора, работи си. Доволна съм, но е малък наистина.

# 1 382
  • Пловдив
Аз търся голям, възможно най-голям хладилник с ширина 60см, дълбочината може да е 60 до 70см, макс 75, бял цвят, височината няма никакво значение ( е все пак до 240см де, тавана ограничава). Горен фризер. Много се надявам, без да ми е изискване, да е триделен, т.е. да има три вратички, с онова отделното отделение с нула градуса. Някой да предложи?

# 1 383
Горен фризер ли? Що бе, Янтра? По- удобно ли е? И аз искам да е по- голям, ама ми се струва, че над 180 см няма да го стигам, за какво ми е тогава  newsm78 А кухнята ми е вече направена и единствената дупка е 60 см  Mr. Green

# 1 384
  • Пловдив
Аз обичам горен фризер, категорична съм, че на мен ми е по-удобно. Моят личен хладилник е с горен фризер, на майка ми е с долен, моя си го харесвам повече.

И позна за дупката, настоящия не влиза в 60тте см Simple Smile

# 1 385
Трябва ми малък хладилник. Този    Beko   става нали? Thinking

Свекървата имаше такъв (само дали не е малко по-висок), сега е при нас на двора, работи си. Доволна съм, но е малък наистина.

Мерси Meggysan  Peace За един човек ми трябва, така че трябва да е ОК. А има финансово ограничение ... Въпреки че е над определените пари, мисля да е той.

# 1 386
За комбинирана пералня-сушилня съм чела добри отзиви само за 1 модел на АЕГ.4

http://www.technopolis.bg/b2c/details/687424/P11100102/Peralnya- … ya-AEG-L-87695-WD

Мисля, че е тази.

Рая-Никол, виж Беко хладилниците.
Благодаря!
А само сушилня, може ли някой да ми препоръча?

# 1 387
Сайта на Беко не отваря бг секцията  Sad
Къде можеш да ги видиш отвътре хладилниците, все снимани само отвън. Какво да му гледам отвън, шкаф като шкаф  Confused

# 1 388
  • Русе
Аз съм с Беко хладилник 75 см широк, но вече е на 10-11г, мисля по-нататък да го сменям с двоен хладилник, дано да не е скоро де Wink.
За сушилня аз пак съм с Беко (въобще фен съм на марката, с малки изключения почти всичко е такова у нас), отлично съотношение цена - качество.

# 1 389
Колебая се между два модела перални: Beko EV7100+ и Whirlpool AWO/C 60100 .
Моля, ако ползвате някой от тези модели, да споделите мнение.

# 1 390
  • София
Аз търся голям, възможно най-голям хладилник с ширина 60см, дълбочината може да е 60 до 70см, макс 75, бял цвят, височината няма никакво значение ( е все пак до 240см де, тавана ограничава). Горен фризер. Много се надявам, без да ми е изискване, да е триделен, т.е. да има три вратички, с онова отделното отделение с нула градуса. Някой да предложи?
Понеже си взехме подобен и сме много доволни ти пускам:
http://zora.bg/finlux/fxra-34337-a/21045
Нашият е този черния и с отделение 0 градуса,страхотно охлажда,не смесва миризми,наистина е А+
http://zora.bg/finlux/fxra-4651-bk-glass-door-a/21079#!prettyPhoto

# 1 391
  • Пловдив
Понеже си взехме подобен и сме много доволни ти пускам:
http://zora.bg/finlux/fxra-34337-a/21045
Нашият е този черния и с отделение 0 градуса,страхотно охлажда,не смесва миризми,наистина е А+
http://zora.bg/finlux/fxra-4651-bk-glass-door-a/21079#!prettyPhoto
Къде е отделението нула градуса? не го виждам на снимката. Дали има някакъв шанс да го снимаш, отворен, а? Simple Smile

# 1 392
  • София
Най-горното отделение на хладилника,не камерата.Вижда се на снимката на черния хладилник.

# 1 393
Добре де, не   е ли по- неудобен, по- малък фризера горе  newsm78
Никога не съм  ползвала такъв тип....

# 1 394
  • Пловдив
И какво ако е по-малък фризера горе, въпреки, че зависи. Аз много мразя както на майка ми фризера е долу, и аз не стигам до дъното на последните два рафта на хладилника ( и тя не ги стига). За фризера като е горе, ако не ги стигам - във фризера ровя по-рядко и стъпвам на столче. Ама хладилника отварям по 10 пъти на ден и така губя до 1/5 от обема му.

Най-горното отделение на хладилника,не камерата.Вижда се на снимката на черния хладилник.
Аааа, разбрах, аз защото очаквах с три вратички отвън Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт