Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 386 699
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Сф
Най- вероятно си се сетила сама, но на гаранционната карта няма ли дадени сервизи?

# 2 236
  • в града на вечния купон
Здравейте! Нямам време да чета назад, трябва ми майстор или фирма за поправка на миялна Беко. От 2 седмици чаках едни, но така и не дойдоха и реших да се допитам тук. Мерси предварително!
роял електроник е официалния сервиз за Беко
Базата им е  в Технически Университет  блок 9
Имат и база в Дианабад на Геме Димитров

# 2 237
  • София
Сервизи няма на гаранционната карта, проверих Simple Smile
Точно Роял Електроник ги чакам от 2 седмици, звъняха ми за неудобен за мен час (заета съм до обяд), след това трябваше да ми звъннат тия дни, но никой не се обади.

# 2 238
  • София
Здравейте! Нямам време да чета назад, трябва ми майстор или фирма за поправка на миялна Беко. От 2 седмици чаках едни, но така и не дойдоха и реших да се допитам тук. Мерси предварително!

Аз съм доволна от този сервиз
Звънни и питай обслужват ли твоята марка. Ползвала съм ги за канди и аег.

С роял сервиз не бих се занимавала павече, преди години ме разтакаваха месеци за едно дребно проблемче.

# 2 239
  • София
alpha_beta, благодаря ти много за информацията! Peace

# 2 240
  • София
Здравейте!
Моля ви за съвет.

Вече трябва да поручваме, а аз все повече се чудя.
Сега се двоумя между тези двете:

http://www.technopolis.bg/bg/Ovens/Built-in-oven-ELECTROLUX-EOC-3430-COX/p/707534

http://www.tehnomix.bg/bosch-hbn-531-s-1-f

Искам да има: телескопични водачи, максимум стъкла (заради детето), максимум функции
Не държа на пиролизата и не ми е критерий

Благодаря ви

# 2 241
Здравейте, малко със закъснение, но аз лично бих могла да препоръчам ето този сервиз: http://androvservice.com/. Винаги са били коректни и бързи. След токовия "проблем" в Люлин голяма част от електроуредите бяха за ремонт  ooooh!, за щастие успяха бързичко да се правят с нещата и най-хубавото е, че взимат прилични суми за ремонта. Само за хладилника не можаха да ми помогнат, но пък няма никой перфектен Joy

# 2 242
Искам да попитам за марката Екскуизит  (мисля,че така беше) за пералня става въпрос. Нищо конкретно не откривам в нета...надеждна ли е????

# 2 243
  • Бургас
Здравейте, търсех тема само за хладилници, но не открих.  Има ли такава тема или само тук се обсъждат хладилници?

# 2 244
  • Сф
Питай тук, пък който знае ще отговаря.

За нашия хладилник бях питала в някакъв мъжки технически форум, но не помня кой.
Като напишеш "препоръчайте хладилник" в гоогле и излизаше.

# 2 245
  • Варна
Здравейте! И аз имам питане относно хладилник. Нашият започна много да трупа скреж/лед на "гърба". Имате ли идея на какво е признак това? Да викам ли техник или мога аз нещо да направя по въпроса? Марката е Бош, на десетина години. Предварително благодаря!  bouquet

# 2 246
Здравейте,

Питането ми е относно хладилник с два компресора и в тази връзка по-конкретно - дали и двата компресора трябва да работят едновременно.

Имам стар хладилник фризер Кьортинг (на 18 години), отдавна не беше използван, но опрях до него, че другият хладилник се развали. Хладилникът е с два компресора. Има две копчета за включване на компресорите (по един за всеки компресор). Не мога да намеря инструкцията, но имам блед спомен от времето, когато го ползвах (дали пишеше в инструкцията или някой ми е казал), че в началото, когато се пуска, се включват и двата компресора, и след достигане на определената температура на фризера, се изключваше единият компресор.

Нуждая се от съвет дали горенаписаното е вярно, или трябва и двата компресора постоянно да работят. Рових из интернет да намеря конкретен отговор на въпроса си, ама не успях

Когато го включих, оставих и двата компресора да работят цяла нощ. Температурата на фризерната част достигна да речем -20 до -22 градуса. След изключването на компресора на фризера температурата на фризера остана в горепосочените граници.

Благодаря предварително за съветите!

# 2 247
  • Пловдив
И аз за хладилник...има он-лайн промоция в техноп. на Уърпуул...добри ли са?

# 2 248
  • Варна
Някой с вграден хладилник да даде отзиви,моля. Интересувам се от марка,модел.

# 2 249
  • с/у ОколоМръсТното
Искам да попитам за марката Екскуизит  (мисля,че така беше) за пералня става въпрос. Нищо конкретно не откривам в нета...надеждна ли е????

Търговска марка на нисък клас уреди Wink
Примерно Мидеа.

, максимум стъкла (заради детето),

та да имаш максимум проблеми при счупването/отлепянето им?!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт