Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 381 435
  • 2 714
  •   1
Отговори
# 480
Валери, би ли споделила мнение за уредите, които си закупила, ако ги ползваш вече разбира се? Спряла съм се на същата съдомиялна на Бош, котлони пак на Бош, но други, а фурната и хладилника не се виждат кои точно са. При мен нещата се стекоха по идентичен начин, тръгнах за Горение, а харесах Бош (не без обработка и от магазина, разбира се Laughing), което влуди мъжа ми ooooh! Все още не сме ги купили, защото се моткаме с поръчката на кухня, че и там са драми къде да поръчаме.

# 481
  • София
Тази магария ви я правеше и моята, все забравях да си измия чекмеджето за праха, тази събота това правих- ами да ви кажа явно от смотани прахове цялото беше наблъскано с прах, омекотител....гадост. Киснах, търках, пада каквото можа, но и остана все едно цимент съм сипвала вътре, не прах  #2gunfire Държа да подчертая, че ползвам само Ариел, Персил, и др. подобни. Представям си какво има в тях   Confused

Абсолютно нищо няма в чекмеджето, не знам... newsm78
Но определено ми ходи по нервите Mr. Green

# 482
  • с/у ОколоМръсТното
ползвам само Ариел, Персил, и др. подобни.

обаче спри да ползваш омекотител и всичко ще си дойде на мястото.

# 483
Вината не е в омекотителят обаче.
Ваната за препаратите трябва да се почиства най-редовно, а пералнята да се профилактира през няколко месеца със специален почистващ препарат за перални.

# 484
ползвам само Ариел, Персил, и др. подобни.

обаче спри да ползваш омекотител и всичко ще си дойде на мястото.

В него ли е проблема? Аз пък само него не набедих...Защо бе, Шани? Толкова хубаво ухае с него прането, само с прах не е същото  Confused

# 485
проблемът е във водата а не в препаратите само ..неможе да тече кал от чешмата и ние да виним прахта Tired

# 486
  • Sofiа
Валери, би ли споделила мнение за уредите, които си закупила, ако ги ползваш вече разбира се? Спряла съм се на същата съдомиялна на Бош, котлони пак на Бош, но други, а фурната и хладилника не се виждат кои точно са. При мен нещата се стекоха по идентичен начин, тръгнах за Горение, а харесах Бош (не без обработка и от магазина, разбира се Laughing), което влуди мъжа ми ooooh! Все още не сме ги купили, защото се моткаме с поръчката на кухня, че и там са драми къде да поръчаме.
Привет,
до тук мога само да споделя, че много добре стоят в новата ми кухня Mr. Green, но само толкова.
Още не сме се нанесли и респективно не съм ги ползвала. Много се надявам след 2-3 седмици вече да ги тествам Heart Eyes
Фурната ми е тази: http://www.techno-mix.com/product/521/bosch-hba-43-t-350
а хладилника все още не съм го купила, защото не ми беше необходим при поръчката на кухнята. И той ще е Бош, защото искам всички уреди в кухнята да са една марка, но още обмислям колко пари искам да похарча за хладилник :thinking

# 487
Като млада и неопитна домакиня ,изправена пред избора на техника за дома , срещам невероятни затруднения  Mr. Green . Засега се спрях на тази пералня :
http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/687360/P11100101 … OLUX-EWF-106510-W

Спечели ме бързата програма,половин зареждане , регулиране на температурата, абе с две думи има си всичко. Вашето мнение какво е Simple Smile.

# 488
Майка ми има такава пералня. Доволна е Peace

# 489
  • Бургас
за готварсите печки, които са с капак отгоре - когато работи само фурната, капакът трябва ли да е отворен? да не става конденз ме притеснява  Rolling Eyes

# 490
От снощи сме горди собственици на това Miele:

http://cgi.ebay.de/Kondens-Trockner-MIELE-T-455-C-1-Jahr-Garantie-/360233650012

Дано да работи без проблеми ! Hug

# 491

Привет,
до тук мога само да споделя, че много добре стоят в новата ми кухня Mr. Green, но само толкова.
Още не сме се нанесли и респективно не съм ги ползвала. Много се надявам след 2-3 седмици вече да ги тествам Heart Eyes
Фурната ми е тази: http://www.techno-mix.com/product/521/bosch-hba-43-t-350
а хладилника все още не съм го купила, защото не ми беше необходим при поръчката на кухнята. И той ще е Бош, защото искам всички уреди в кухнята да са една марка, но още обмислям колко пари искам да похарча за хладилник :thinking

Благодаря за отговора! Ще очаквам включване след няколко седмици  Party. Успех!

# 492
за готварсите печки, които са с капак отгоре - когато работи само фурната, капакът трябва ли да е отворен? да не става конденз ме притеснява  Rolling Eyes
Огледай къде е отвора, от който излиза парата от фурната /обикновено в задната част на плота с котлоните/. Имах един Кьортинг, който въпреки че е немски, много нечитаво беше проектиран - отвора се падаше под затворения капак. Сега имам Горение и понеже ги правят в един завод, явно са отчели грешката на Кьортинг и са изрязали капака така, че и като е затворен парата от фурната за излиза навън, а не при котлоните  Peace

# 493
Като млада и неопитна домакиня ,изправена пред избора на техника за дома , срещам невероятни затруднения  Mr. Green . Засега се спрях на тази пералня :
http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/687360/P11100101 … OLUX-EWF-106510-W

Спечели ме бързата програма,половин зареждане , регулиране на температурата, абе с две думи има си всичко. Вашето мнение какво е Simple Smile.
  Не бих се спряла на тази марка.

# 494

Не бих се спряла на тази марка.

И защо така? Електролукс се държат добре. Единствената им пробойна са микровълновите фурни...

Общи условия

Активация на акаунт