Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 384 337
  • 2 722
  •   2
Отговори
# 495
Имаме Електролукс микровълнова.
4 години работи и пушек се вдига. Нищо й няма.

Рени, честито!
Със здраве да я ползвате!

# 496
Някои модели наистина не са сполучливи. Радвам се, че си "случила".

# 497

Не бих се спряла на тази марка.

И защо така? Електролукс се държат добре. Единствената им пробойна са микровълновите фурни...

Мен единственото, което ме притеснява е, че филтъра е вътре на барабана  newsm78 (мисля така се казва). И е пластмасов ... страх ме е да се се потроши нещо...

А какво ви е мнението за марката Privileg  Simple Smile

# 498
Sourcherry, благодаря !
Мисля, че съобразно възможностите си направихме най-добрият избор. Не е нова наистина / но пък в перфектно състояние /.

# 499
  • с/у ОколоМръсТното

Мазни са и затлачват цялата система (и в частност кутията за прах) на пералнята. И понеже праховете са доста агресивни, се борави внимателно (дозират се прецизно) и с тях.
Последно вадихме цяло гюле (нямате си предства с каква твърдост беше) от прах + омекотител. Няма помръдване, няма разбиване.

Другарката певица Рени - честито   bouquet Макар да не съм фен на кондензните...
И още един глас против Електролукс.

# 500
Е, Шани-то пълно щастие няма  Grinning такава се " падна" - т. е. имаше - защото Miele за 220 лв рядко се намира.

# 501

Мазни са и затлачват цялата система (и в частност кутията за прах) на пералнята. И понеже праховете са доста агресивни, се борави внимателно (дозират се прецизно) и с тях.
Последно вадихме цяло гюле (нямате си предства с каква твърдост беше) от прах + омекотител. Няма помръдване, няма разбиване.

Другарката певица Рени - честито   bouquet Макар да не съм фен на кондензните...
И още един глас против Електролукс.

Ще имам предвид   bouquet, а течния перилен препарат също ли пречи? Слагам го дирекно в барабана, не в чекмеджето... Точно такава гъста, слузеста гадост чистих оня ден  Cry, сега супер си работи  Peace

# 502
  • с/у ОколоМръсТното
 raja_nikol, аз лично редувам вида на препаратите. Гледам ако за бялото е гелообразен, за цветното да е на прах.
И никога нямам никакви миризми и затлачвания. Но не ползвам омекотиел от поне 3-4 години вече.
Не позлвам никави профилактични препарати и програми. Пера само на 40 градуса, и чат-пат на 60.

# 503
raja_nikol, аз лично редувам вида на препаратите. Гледам ако за бялото е гелообразен, за цветното да е на прах.
И никога нямам никакви миризми и затлачвания. Но не ползвам омекотиел от поне 3-4 години вече.
Не позлвам никави профилактични препарати и програми. Пера само на 40 градуса, и чат-пат на 60.

Аз пък точно обратно- гелът е за цветно, защото от праха някога ми остават бели петна по черните дрехи, а с гела нямам такъв проблем.
Бялото пера с прах. Ще трябва да се лиша от омекотителя значи, а тъй не ми се ще....
Когато пера с гел не слагам омекотител, защото гела си мирише супер, и не се траят миризмите, но на бялото слагам  Embarassed

# 504
  • София
Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но ако не е - надявам се да ме насочите или пък направо да ми помогнете. Заедно с новия ни апартамент получих и ето тази вградена фурна:

http://megashop.bg/techno/product_info.php?cPath=800059&prod … =803635&rek=5

Тъй като нямам упътване, не знам как да ползвам някои от функциите й. Обаждахме се в представителството на Conegliano и ни изпратиха упътване, но беше основно как да си включвам таймерите.

Интересуваме основно това: Самопочистващи панели – тристранни - това означава ли че има функция за самопочистване и как се активира.

Ще бъде добре ако може да ми помогнете и с тънкости при ползването й и при почистването. Предварително благодаря на всички.

# 505
Здравейте!

Посъветвайте ме каква пералня да си купя. Искам да е скрия в кухнята, за това ми трябва 45 см дълбочина.
Колебая се между две
http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/681613/P11100101 … NG-WF8500NMW8/YLE
Тази в момента е на промоция. Като я измерихме с рулетка обаче, от капака на пералнята до края е 50 см. Дали ще може да се вгради незнам
Другата е Канди, ама не ми се дават още 200 лв, защото е Канди
http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/688662/P11100101 … 8F-CANDY-GO4-F106
За нея пише 40 см, но в магазина казаха, че било грешка, 45 см би трябвало да е. Ако тръгнем да я мерим и нея...незнам.

# 506
Не съм ползвала пералня на нито една от изброените марки... разгледах характеристиките. Тази на Канди е по-икономична и за ток и вода. Събира с 1 кг. повече, има повече програми, защита от преливане, предпране. Но пък тази на Самсунг е с клас на центрофугиране А, а Кандито С...  newsm78

# 507
Не съм ползвала пералня на нито една от изброените марки... разгледах характеристиките. Тази на Канди е по-икономична и за ток и вода. Събира с 1 кг. повече, има повече програми, защита от преливане, предпране. Но пък тази на Самсунг е с клас на центрофугиране А, а Кандито С...  newsm78

Да и това прави впечатление. Колкото до кг, аз пера всеки ден. Много хора ми се чудят за 3- членно семейство. Май ще се спра на Самсунга.
Благодаря за включването.

# 508
  • София
Моля,да дадете мнение за този хладилник:
http://www.techno-mix.com/product/687/bompani-bo-06663-e
и за марката въобще.На мен ми хареса ретро дизайна и това,че е голям.Сега имаме два големи фризер и хладилник,но фризера стои почти празен,та тези сайд бай сайд комбинираните хладилниците почти съм се отказала.Също много ли е важно да е с 2 компресора,че за този не пише с колко е?Днес този много ми хареса и по спомени от форума за тази марка отзивите са добри.Но може и да греша....

# 509
Инка, аз комбиниран хладилник с 1 компресор не бих купила.
Трябва да са 2 - един за фризера, дин за хладилната част. По възможност Данфосс .

Общи условия

Активация на акаунт