Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 381 451
  • 2 714
  •   1
Отговори
# 465
Защото така ще поемат ангажимента и ще свършат това, което е необходимо. Ще се справят по-бързо, отколкото ти би го направила. Имат интерес да бъде приключена рекламацията, в противен случай са под прицел на ония дами и господа от ЗП Mr. Green

От къде е купена пералнята?

# 466
bobkas,от магазина ми дадоха един GSM номер,на който се обадих и записах рекламацията.
Чак сега ти виждам поста....
Защо смяташ,че не трябва да се търсят направо майсторите?

Доколкото помня от моята одисея, това е точно от Закона за защита на потребителите.
В моя случай- 2 пъти носихме телевизора в сервизите, посочени в гаранционната карта, в различни града, "ремонтите" отнеха близо 3 месеца. Накрая не ми издържаха нарвите и звъннах на централния сервиз на Самсунг, намерих номер в нета. Дамата, която се случи беше много любезна. Само като чу серийния номер на телевизора и се изуми- тази серия не подлежали на ремонт, цялата серия се изтегляла и се заменяли с нови. Изуми се какво са му ремонтирали в сервизите, ако са подали заявка към тях за части телевизора незабавно е щял да бъде подменен, представи си какво са му правили  #2gunfire Каза ми, че в момента ми издава протокол за замяна, на другия ден да отида в Техномаркет и да си получа новия телевизор, ако се опънели нещо веднага да съм и звъннела. Познай- на другия ден в магазина ни чакаше новия телевизор- доста по- нов и по- скъп модел  Peace

# 467
  • София
Бе и аз имам близо 10-годишна пералня Канди и по-прекрасно нещо не мога да си представя.
Обаче вече май уредите не са това, което бяха.
Понеже идеята е да ги сменяме на 2-3, максимум 5 години.  Confused

# 468
Бе и аз имам близо 10-годишна пералня Канди и по-прекрасно нещо не мога да си представя.
Обаче вече май уредите не са това, което бяха.
Понеже идеята е да ги сменяме на 2-3, максимум 5 години.  Confused

Права си, абсолютно права!

# 469
 Аспиратор на 50 см?

Ако някой скоро е купувал или виждал /без значение вграден или свободно стоящ/ - моля споделете марка   bouquet

ПП JetAir ги видях, но някоя по-читава марка ми се ще  Blush

# 470
Търся, микровълнова която да се отваря на дясно?

# 471
Спряла съм се на такава сушилня / Miele T440C /:

http://cgi.ebay.de/Miele-T-440-C-Kondenstrockner-1-Jahr-Garantie … sh=item336a410f91

Всякакви отзиви,мнения,препоръки ще са ми от голяма полза !  bouquet

# 472
  • Бургас
искам да попитам голяма ли е разликата в консумацията на ток за уреди клас А и клас Б? става въпрос за готварска печка.
търся си печка с електрически котлони, капак за тях, вентилаторна фурна, таймер и да е клас А. обаче не намирам такава. или е с таймер и клас Б, или клас А без таймер. пък аз съм си навила на пръста за тоз таймер  Tired

и още да питам - каква е разликата между мултифункционална и вентилаторна фурна? мислех, че са едно и също нещо, но явно не са

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 08:58 от _az_

# 473
  • Бургас
Аз искам да попитам кое е по - добре обикновени или керамични котлони.....да се купят. Ако някой е ползвал такива да сподели опита си....

# 474
Аспиратор на 50 см?

Ако някой скоро е купувал или виждал /без значение вграден или свободно стоящ/ - моля споделете марка   bouquet

Отиди на www.pazaruvaj.com на раздел битова техника, абсорбатори и избери да са най-малкия размер от 37 до 60 см, има няколко други марки на 5о см. Беко и т.н.  Peace

# 475
Аз искам да попитам кое е по - добре обикновени или керамични котлони.....да се купят. Ако някой е ползвал такива да сподели опита си....

Имайки предвид, че в секундата, която включиш керамичните вече е загряло до червено...

не бих ползвала обикновени котлони, все едно да питаш кое е по-удобно: миене на ръка или с миялна  Peace И чистенето на сензорните керамични е мечта, няма копчета и ръбове да ти се наслоява мръсотия и мазнини  Rolling Eyes

# 476
  • София
Аспиратор на 50 см?

От Техномикс, 52 и 53 см.

http://www.techno-mix.com/product/1343/faber-inca-smart-c-a-52
http://www.techno-mix.com/product/839/bosch-dhl-535-c

Има и още на Фабер и Бош.

# 477
мерси   bouquet

# 478
  • София
Момичета, не знам дали въпросът ми е за тук, но да пробвам: От известно време в чекмедженцето на пералнята ми, часта която е за омекотител си остава пълна с вода след приключване на цикъла. Така като я зареждам за следващо пране, трябва първо да го извадя и излея водата, а редовно забелязвам проблема чак след като вече съм сипала прахта.
Някой има ли представа какъв може да е проблема?

# 479
Тази магария ви я правеше и моята, все забравях да си измия чекмеджето за праха, тази събота това правих- ами да ви кажа явно от смотани прахове цялото беше наблъскано с прах, омекотител....гадост. Киснах, търках, пада каквото можа, но и остана все едно цимент съм сипвала вътре, не прах  #2gunfire Държа да подчертая, че ползвам само Ариел, Персил, и др. подобни. Представям си какво има в тях   Confused

Общи условия

Активация на акаунт