Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 383 681
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 90
URE ELIXIR, да, има такива печки, Горение имат такъв модел и още една марка, но в момента не се сещам.
При който и двата реотана работят, няма опция да се изключва само горният.

bouquet,Мирама! Hug
Абе знам си аз,че съм срещала оплаквания,че някои модели са така,ама те ми спорят,че вече всички модели са с регулируеми горен и долен реотан.Даже моя близка сега си купи Горение за вграждане и каза,че не могат да се изключват поотделно,работят само заедно.

# 91
искам да попитам
в момента в метро има едни мобилни климатици за охлаждане и за затопляне марка Земмер! http://www.zelmer.com/household_appliances/portable_airconditioners/model_23z012/
добри ли са и струват ли си $$$? има ли някой това?

# 92
Имам 10годишна пералня Електролукс от шведските, казан от инокс механичен програматор досега не е била на ремонт. Сега обаче при центруфугиране започна да издава много силен шум , явно лагерите са за смяна. Чета по форумите обаче че слагат някакви турски или словенски които издържат по 6месеца и пак трябва да се сменят. Въпросът ми е нова пералня ли да купувам или да сменям лагерите на старата защото чух че новите са по-некачествени от старите модели.
Сменяй лагерите!! Simple Smile

# 93
Момичета,доколко е важно една миялна да има три,а не две
перки? newsm78
Кое е най-важното,за което трябва да внимавам при купуване
на миялна?
  bouquet
Най-важно е да си купите миялната ,която сте си харесали .Важен е начина на експлоатация Wink ,дали водата е мека и има ли налягане. Примерно е хубаво да слагате от таблетките 3в1 ,защото там всичко е дозирано и няма опасност да предозирате .Преди да си купите уред вижте сервизното представяне на марката във вашия град. Дали поддръжката е на ниво или техниците са некадърни.

# 94
Здр-те, ако си сложа сушилнята в/у пералнята от вибрацийте (които не са много леки) при центрофуга, на сушилнята може ли да й стане нещо?  Thinking Знам, че в книжката пише, че може, ама.. добра ли е идеята  Thinking
Няма проблем, но да знаете ,че най-често вибрациите при центрофуга се получават от малко дрехи в пералнята или ако сложите само едно 'нещо'. Тогава се получава дисбаланс и започва да 'подскача'.

# 95
първи въпрос-пералнята ми,марка daewoo,започна да шуми много силно,когато центрофугира.Преди беше по-шумна когато изпомпваше водата/ужасен шум за домакински уред/,а сега имам чувството,че когато е на центрофуга е още по-шумна от изпомпването?От какво може да е,да викам ли текник ?
втори въпрос-спорим с колегите и моля за реферско мнение-има ли готварски печки/да речем от по-новите модели сега/,на които не може да се регулира горният и долен реотан,т.е. и двата работят едновременно и не може да се изключи само единия?
На първия , помпата=филтъра проверете да няма стотинки или подобни дрънкащи неща .другото най-вероятно е лагер.
На втория , може и да има ,но не съм срещал!

# 96
Здравейте!
Аз искам да попитам г-н Димов,тъй като е компетентен,какви са цените на сушилните Миеле втора ръка в Пловдив? И къде точно са тези магазини.Някакъв по-конкретене ориентир /за този в Тракия примерно/ ?  Rolling Eyes

# 97
Аз искам да попитам...
Здравей!
Погледна ли тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351758.0?

# 98

Ами аз я прегледах темата,но една майка беше казала,че не намерила такъв магазин на Драган Цанков и въобще не разбрах къде има уреди Миеле втора употреба в Пловдив и каква е цената на сушилите?

# 99
Здравейте!
 Миналата година си купих пералня Горение. Искам да попитам защо от време на време къса дрехите? Досега ми е съсипала 3 блузи, като около дупките има някакви петна като от машинно масло. Пералнята още е в гаранция и не зная аз ли бъркам нещо при зареждането или да викам техниците докато е време... newsm78

# 100
викай техниците
а аз чакам от димов отговор на моя въпрос за климатиците Flutter

# 101
  • Русе
dimov , благодаря!Мнението ти ме успокои!

# 102
  • София
Я каква полезна тема си открих! Записвам се и се връшам да чета!   bouquet

# 103
  • Пловдив
Много интересна и полезна темичка... Да попитам за сушилните за дрехи, коя марка е за предпочитане - ARISTON, INDESIT или GORENIE? Пералнята ми е Gorenie и вече 9-та година бачка безотказно като роб. Много съм доволна! Но дали така стои въпросът и със сушилните с тази марка?
За такава техника втора употреба изобщо не ми се мисли. Няма да сложа дрехите на децата си в сушилня, в която някой друг си е сушил чорапите или гащичките #Crazy

# 104
Много интересна и полезна темичка... Да попитам за сушилните за дрехи, коя марка е за предпочитане - ARISTON, INDESIT или GORENIE? Пералнята ми е Gorenie и вече 9-та година бачка безотказно като роб. Много съм доволна! Но дали така стои въпросът и със сушилните с тази марка?
За такава техника втора употреба изобщо не ми се мисли. Няма да сложа дрехите на децата си в сушилня, в която някой друг си е сушил чорапите или гащичките #Crazy

Gorenje Peace

Общи условия

Активация на акаунт