Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 384 588
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 900
  • у дома с любимите си хора
Шани,bobkas,благодаря ви за мненията и за препоръките.
Чуствам се неловко,че ви занимавах толкова време / 1 страница изписахме за климатиците,които бях харесала/.
В крайна сметка днес платих този от тази фирма и в понеделник чакам да ми го монтират.Останах доволна от консултантката,която изтърпя всичките ми въпроси,а те не бяха малко,обясни ми за гаранцията и профилактиката.Дано да съм доволна.
И тъй като на мен ми трябва преди всичко за охлаждане и евентуално за преходните сезони за отопление/газифицирани сме,но е алтернатива и за отопление/ реших,че е добър вариант.Още повече,че няма да чакам до средата на август за монтаж както ми казаха в другите фирми.

Шани,съжалявам,че не мога да помогна с кръводаряването-АБ съм и не съм от София,но не бих взела пари за такова нещо.Дано добрината ти се връща и човекът,който се нуждае да получи нужната му кръв.

# 901
  • с/у ОколоМръсТното
, но тук не си права.

за кое не съм права?  newsm78

Вилиан има голямо стъкло и понеже не знам за кой град става дума, можем само да предполагаме, че местните спецове за заложили и тамошните зими под внимание.
Аз още в началото казах, че 9-ка й върши работа. Още повече, че серия Е на Панасоник е усилена в режим отопление.
Та по кое греша или може би не четеш..?

Вилиан, честит ти избор (аз съм с негов по-стар побратим)  Peace За преходни сезони и само за охлаждане, това Фуджицу ще ти върши работа.
Мерси и за пожеланията... За жалост в БГ се търгува със всичко, дори с тези безцени биологични продукти. А ти се пази много, че си с още по-рядка кръвна група  Heart Eyes  bouquet

# 902
И аз съм пред дилема какъв климатик да избера като мощност за помещение хол и кухня в едно, 5,20 м на 6,40 метра високо 2.60 ,. по дългата част има скос почващ от 80см.
Марката, на която съм се спряла е Фуджитсо, но дали 12-ка или 18-ка  newsm78

Ще се ползва като основен източник на охлаждане и топлене едновременно, а и сме последен етаж  Rolling Eyes
на нас има кухо пространство и после покрива, но на места сме и непосредствено под покрива.

Какво ще ме посъветвате   bouquet

# 903
Аз бих взела 18-ка  Peace

# 904
  • София
Аз бих отишла във фирма (но не търговска верига тип ТП, ТМ) и там ще ти сметнат климатика, ще ти предложат качествен монтаж (което е много важно при купуване на климатик), ще ти предложат и допълнителни гаранции.
Абе все едно като си купувате компютър или друга подобна техника, изискваща допълнителна консултация и обслужване, да се консултирате с форума. Тук можете да получите само приблизителна информация, основно на база собствен опит.

# 905
Аз бих отишла във фирма (но не търговска верига тип ТП, ТМ)

И защо да не отиде в търговските вериги??? Shocked Shocked Shocked

# 906
Здарвейте!
Не знам дали темата е точното място за моя въпрос,но не видях друга по-подходяща. Hug
Искам да попитам с какъв препарат почиствате пералнята си отвътре?От къде да купя,как се ползва?Вчера ми върнаха старата ми пералня,която бях дала за временно ползване и щях да припадна!Миришеща на влага/мухъл/ в барабана #Cussing out,отделението за прах-пълно с прах #Crazy!!!Отвън я измих с меглио,но кажете отвътре какво да я правя,моля!Благодаря   bouquet

# 907
Пусни един цикъл с малко белина- обезмирисва и дезинфекцира.

# 908
  • София

Ако знае какво ще си купува - може, но ако иска добра консултация - не. Когато и да съм питала някой от набедените за консултанти за каквото и да било, ми вадят книжката на продукта и почват да четат. За монтаж пък е повече от задължително, да имаш добра фирма.  Peace

# 909
  • с/у ОколоМръсТното

Защото често нищо не знаят. Дори разликата м/у обикновена и инверторна машина не им е ясна.

merrlyn - погледни и 14-ка Нокрия на FUJITSU.

Пералня и белина са 2 неща, които не бива да се срещат в пералнята.
НЕ си чистя пералнята. Не мирише.  Grinning

# 910
  • София

Пералня и белина са 2 неща, които не бива да се срещат в пералнята.
НЕ си чистя пералнята. Не мирише.  Grinning

Би ли обяснила защо, нещо се прецаква в пералнята ли?
На едни белини пише за машинна употреба, и те ли не бива?
Аз като пера завесата на банята и гумената постелка тогава слагам малко белина.

# 911

Защото често нищо не знаят. Дори разликата м/у обикновена и инверторна машина не им е ясна.

За София ли говориш?

# 912
  • София
Момичета,не знам дали в темата е разисквано,но нямам време да чета от работа,но искам съвет Simple SmileДайте мнение за комбинран хладилник с фризер,кое е по-добре фризера да е в долната или горната част и още едно въпросче е дали да е с автоматично размразяване или но фрост система?Чудя се мужду тези модели и други с фризер долу:
http://www.technopolis.bg/b2c/details/662191/P11100302/Hladilnik … ON-NMTM1921VWB/HA
http://www.technopolis.bg/b2c/details/662194/P11100302/Hladilnik … -NMTM-1911-FWB/HA

# 913
Според мен с фризер долу и автоматично размразяване, защото като е горе си е по-скоро камера, отколкото фризер, а нофрост изсушава.

# 914
  • Русе
Не е задължително като е отгоре да е камера, моят е отгоре и е фризер. Лично предпочитам отгоре, защото като е отдолу фризера хладилната част е много малка по моите разбирания. Затова и хладилника ми е 75 см широк, а фризерната му част събира колкото 3 чекмеджета на стандартен хладилник с фризер отдолу.

Общи условия

Активация на акаунт