Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 384 273
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 660
newsm78  Здравейте от 5 дни съм горд собственик на сушилня ariston. Но изглежда има нещо нередно в долния филтър има малко вода. Това нормално ли е? Моля ако имате такава машинка или знаете да споделите   bouquet За съжаление пристигна без български инструкции,знаете ли от къде мога да ги дръпна? 

Ако си я купила от български магазин, те трябва да ти дадат поне преведена на български. Ти попита ли ги?
Попитах 4-5 пъти,и казаха ,че няма проблем и ще е изпратят с бг.упътване. Обадих се по тел. казаха,че няма проблем ще ми го изпратят на и-меил, но не го изпратиха. Вече много пъти попадам на хора, които са много любезни и нямат проблеми  Grinning

# 661
  • Sofiа
newsm78  Здравейте от 5 дни съм горд собственик на сушилня ariston. Но изглежда има нещо нередно в долния филтър има малко вода. Това нормално ли е? Моля ако имате такава машинка или знаете да споделите   bouquet За съжаление пристигна без български инструкции,знаете ли от къде мога да ги дръпна? 
Не съм сигурна какво разбираш под долния филтър: дали този който е в долната част на отвора за барабана или този, който е под барабана и за да се види трябва да се отвори едно капаче. Ако е втория в упътването на моята сушилня пише, че  е нормално да има малко вода. Моята сушилня не е Аристон, но принципите при всички би трябвало да са еднакви

# 662

Ако си я купила от български магазин, те трябва да ти дадат поне преведена на български. Ти попита ли ги?
Попитах 4-5 пъти,и казаха ,че няма проблем и ще е изпратят с бг.упътване. Обадих се по тел. казаха,че няма проблем ще ми го изпратят на и-меил, но не го изпратиха. Вече много пъти попадам на хора, които са много любезни и нямат проблеми  Grinning

Обади им се пак! Тормози ги!

# 663

Кондензатора ли имаш предвид? Нормално е да. Ако не става дума за кондензатора не е нормално Peace

# 664
  • Sofiа
Имам питане за сушилня и конкретно AEG/Electrolux Lavatherm.
Това е първата и единствена сушилня, която ползвам и нещо имам неразбирателства с нея. Онзи ден изпрах и респективно сложих за сушене всичките ни халати, като я пуснах на програма за памук за "екстра" сухо. На таймера изписа 2 часа и нещо, а реално суши над 4 часа, като на дисплея цифрите стояха по няколко минути без да се сменят. така докато изписа 1ца която търпях около 5 минути и накрая просто извадих дрехите без да е свършила и да е издала звуков сигнал.
Та питането ми е това нормално "поведение" за сушилня ли е newsm78
Иначе на програма "готово за гладене" си спря след изтичане на изписаното на дисплея време.

# 665
Имам питане за сушилня и конкретно AEG/Electrolux Lavatherm.
Това е първата и единствена сушилня, която ползвам и нещо имам неразбирателства с нея. Онзи ден изпрах и респективно сложих за сушене всичките ни халати, като я пуснах на програма за памук за "екстра" сухо. На таймера изписа 2 часа и нещо, а реално суши над 4 часа, като на дисплея цифрите стояха по няколко минути без да се сменят. така докато изписа 1ца която търпях около 5 минути и накрая просто извадих дрехите без да е свършила и да е издала звуков сигнал.
Та питането ми е това нормално "поведение" за сушилня ли е newsm78
Иначе на програма "готово за гладене" си спря след изтичане на изписаното на дисплея време.

Опитай пак на тази програма памук екстра сухо. Може нещо сензорите да са отказали. Thinking

Иначе никога не сушат времето което показват. Та нали за това са сензорите за влажност. Аз също съм с електролукс и на екстра сухо ми изписва 2:31 мин, но суши според влажността на прането- най-много до 1:30. Но това с 4 часовото сушене не е нормално, но мисля, че сензорите са отказали нещо..

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 22:58 от `GHOst whisSpeRer* ~

# 666
 newsm20 на `GHOst whisSpeRer* ~ и celika  много ви благодаря. Явно е нормално. Да става въпрос за филтъра който е под вратата и се отваря капак за да го обслужиш.

# 667
newsm20 на `GHOst whisSpeRer* ~ и celika  много ви благодаря. Явно е нормално. Да става въпрос за филтъра който е под вратата и се отваря капак за да го обслужиш.

Кондензатора е това, да. Не се притеснявай Peace  bouquet

# 668
  • Sofiа

Опитай пак на тази програма памук екстра сухо. Може нещо сензорите да са отказали. Thinking

Иначе никога не сушат времето което показват. Та нали за това са сензорите за влажност. Аз също съм с електролукс и на екстра сухо ми изписва 2:31 мин, но суши според влажността на прането- най-много до 1:30. Но това с 4 часовото сушене не е нормално, но мисля, че сензорите са отказали нещо..
Ами опитах пак. Настроих я да се пусне в 4.30 и ето на 3 часа по-късно още суши и показва 20 минути   Thinking
Ще трябва да се обаждам в сервиза явно. УФ Sad

# 669

Ами опитах пак. Настроих я да се пусне в 4.30 и ето на 3 часа по-късно още суши и показва 20 минути   Thinking

Първо си помислих, че нагревателя ти е изгорял, но като видях, че на друга програма всичко е ок, няма как. Освен само на тази програма да отказват сензорите незнам.
Ще трябва да се обаждам в сервиза явно. УФ Sad

Първо си помислих, че нагревателя ти е изгорял, но като видях, че на друга програма всичко е ок, няма как. Освен само на тази програма да отказват сензорите незнам. Най-добре се обади в сервиза. Дано да не е нещо сериозно Peace

# 670
И още един въпрос Twisted Evil  И трите уреда които купих са със дисплеи. Но тук дойде и едно малко разочарование ,старите уреди изключваха сами не се налагаше да ги дебна за да ги изключвам. Да не говорим,че пералнята пищи доста настойчиво. Никъде не виждам възможност да се настроят при завършване на програмата да се изключват сами. 

# 671
  • Sofiа

Първо си помислих, че нагревателя ти е изгорял, но като видях, че на друга програма всичко е ок, няма как. Освен само на тази програма да отказват сензорите незнам. Най-добре се обади в сервиза. Дано да не е нещо сериозно Peace
Смениха ми сушилнята днес Grinning Довечера ще тествам новата. Дано вече всичко е ОК Praynig

# 672

Смениха ми сушилнята днес Grinning Довечера ще тествам новата. Дано вече всичко е ОК Praynig

Дано Praynig

# 673
Много ценни неща научих от темата - страхотни сте!  Hug
Моля за конкретен съвет/мнение.
Местим се в нов апартамент и ни предстои покупка на хладилник. Мястото, с което разполагаме е 80 см (т.е. няма място за side-by-side). Искаме да уползвотворим максимално наличното място - т.е. хладилника да е по-широк от стандартните 60 см. Предпочитаме да има фризерна част с над 100 л нето обем. Горен или долен фризер няма значение, на цвят също не държим. Предпочитаме на няма диспенсер, за сметка на това е добре да е с автоматично размразяване. Бюджета ни е до 1500 лв (склонни сме да го увеличим до 2000 лв ако предложението е много атрактивно)
Не робуваме на марки, но предпочитаме да не е Нео, Беко и другите ниско-бюджетни.
Моля за конкретни предложения - марка/модел/цена/магазин от където да се купи.
От Разград сме, но можем да пътуваме и да видим на място какво се предлага.

# 674
Точно по вашите критерии не знам дали има, но аз бих взела този:
http://electron.bg/liebherr-ctnes-4753-p-63682.html

Общи условия

Активация на акаунт