Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 389 748
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 975
Сега да попитам някой да знае откъде мога да си намеря упътване за климатици Дайкин ? Mr. Green
Скрит текст:
Понеже много набързо ми обясниха,че нахалната ми съседка (70 годишна) викна моите майстори у тях да й гледат как й бил сложен климатика,та ... ми ги отне  Mr. Green

# 976
От скоро се сдобих с вградена фурна. Да ви попитам, добре ли е след като се изключи да се отвори вратата, за да изстине по-бързо и да излезе парата? Че вентилатора след това върти още 1ч да охлажда? Дали е добре да се отваря вратата и вие как постъпвате?

В по-стар модел фурна си изключвах и оставях яденето вътре.Ако направиш и с тази така-става една пара,текват едни води,дори извън фурната.Затова след изключване държа 5-10 мин., и вадя яденето.След като няма нищо вътре-не е нужно да стои отворена.Само минута-две.

# 977
  • София
Понеже все още са рядкост бели фурни и котлоти да покажа един двоен плот, който ми хареса.

http://www.techno-mix.com/product/7593/gorenje-ect-330-kr

Дано свърши работа на някой  Peace
lлеле, страхотен е Heart Eyes

# 978
някой знае ли сайт за изтегляне на инструкции за бяла техника-безплатен  newsm78
Специално ме интересува Електролукс пералня EWF 16470W  Peace

# 979
Понеже все още са рядкост бели фурни и котлоти да покажа един двоен плот, който ми хареса.

http://www.techno-mix.com/product/7593/gorenje-ect-330-kr

Дано свърши работа на някой  Peace
lлеле, страхотен е Heart Eyes

Страхотен, ама Горение  Confused

# 980
И какво му има на gorenje - то Shocked

# 981
  • Русе
Особено за котлоните за мен няма абсолютно никакво значение за марката. Не съм чула някой да се оплаче от конкретна марка. Аз него си го избрах по това колко големи зони исках да има, защото повечето котлони са само за малките тенджери.

# 982
И какво му има на gorenje - то Shocked

Говоря за моя, двойка с разширяема зона- не можеш да сложиш нищо отгоре му, защото се скъсва да пищи, по тази причина не мога и да го напръскам с препарат. Сензорен е, но явно е доста безчувствен, защото понякога трудно се включва  Mr. Green, когато готвиш нещо дълго време толкова се нагорещява, че не можеш да си задържиш пръста да го изключиш...още мога да напиша, ама няма смисъл.
Сравнявам с предния ми- също сензорен, четворка Канди- ами 100 пъти по- добре измислен беше  Peace

# 983
Отзиви за http://www.technomarket.bg/products/09117135/gorenje-w-6403 тази пералня.
Само че 7 кг/1000 об/мин, Клас А+++ за 550 лв.

# 984
Сега да попитам някой да знае откъде мога да си намеря упътване за климатици Дайкин ? Mr. Green
Скрит текст:
Понеже много набързо ми обясниха,че нахалната ми съседка (70 годишна) викна моите майстори у тях да й гледат как й бил сложен климатика,та ... ми ги отне  Mr. Green

# 985
Искам и аз да кажа моята болка!Имам пералня "Индезит WIA 102" която ке оказа много ,ама много голям боклук ooooh!Вече е на 6 год. и си е изкарала парите ,но не е точно така.Още когато беше в гаранция е имало  токов удар и платката замина.Дойдоха в нас от сервиз Индезит -гр. Разград взеха ми платката поръчаха и след 2 дни  дойдоха наново и ми я поставиха.Работеше безотказно.Изгоря нагревателя .Сменихме го сега наново пак изгоря и утре ще купува моя нов и ще го сменя.Наново  платката издаде багажа.Значи когато е вкл.в контакта на нулево положение започва да си свети и не изкл.Трябва постоянно да я дърпаш от щепсъла.Ако си е запаметила програмата и край няма  да спре докато не свърши.Вчера попаднах във форума на  Индезит и се оказа ,че всички на 2-3 год  издават багажа. Повредата е една и съща и ми направи  впечетление на един ,който е писал,че има абсолютно същия проблем като нашия.Една вечер сама си светна и така си остана.Да пере и ще тикам още 1-2 години дано издържи,защото нямам възможност в момента за друга.
Като ви чета мисля  един ден да се спра на ГОРЕНИЕ давайте ми съвет!И нещо  до 500 лв.То след време не се знае колко ще е  но нещо такова като сума.Направо се наплаших и  не знам след време каква да бъде.Доста пъти имаме токови удари и всичко се получи от тях.Беше вкл .в контакта.Просто всичко е късмет и дано тия са по -безшумни.Днес разглеждах едни,но ... незнам просто , си хвали всеки неговата!Аз ви казвам ,който е решил да си купува каквато  да е Индезит-просто да се откаже.Ще си има големи главоболия,ако ще и най новия модел да е !Нищо общо няма с тия,които са били преди 12-15 год.

# 986
Наближава зимата, та да питам и аз, ориентирали сме се към конвекторна печка, обаче се чудим Adax или Аirelec да изберем...Какви са вашите отзиви?

# 987
Ние си купихме Адакс. Имаха промоция до края на Юли -20% от цената, та се възползвахме. Все още нямаме отзиви.

# 988
  • Стара Загора
Момичета имам следния проблем: имам хладилник с фризер с един компресор Либхер, след изключване на хладилната част (защото слагахме повече неща и да не се включва алармата ) после не иска да включи, а фризерната част си работи. Изключвах от контакта, но нищо.
Идеи?

# 989
Здравейте,
предстои ми обзавеждане на кухнята и съм много раздвоена какъв хладилник да избера - "обикновен" или NO FROST. Не ми се нрави постоянно да мисля дали сиренето е в кутия, ще изсъхне ли салама и тн.... Моля да ми дадете мненията си. Наистина ли всичко поставено вътре се изсушава? Има ли смисъл от въпросния no frost? newsm78
И още.... трябва да реша пералня със сушилня или само пералня да си купя. Нямам място за двете, а след няколко месеца очакваме бебе и ми казаха, че сушилнята ще ми трябва изключително много. Благодаря ви много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт