Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 390 246
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 2 070
Благодаря ти, Афродита  bouquet До 7 кг. ми е достатъчно като обем, и "на живо" съм ги разглеждала, но те, повечето ми изглеждат добре в магазина Simple Smile Има и други марки/модели до тази цена, затова се интересувам кой от какво е доволен/макар винаги да има и доза късмет при покупката Wink

Майка ми има Самсунг- пере страхотно, на повече от 10 години е сигурно, но дрехите и светят и миришат супер.
Брат ми има комбинирана със сушилня- и те са много доволни  Peace

# 2 071
  • София
Ами аз имам пример с няколко самсунга на по 7-8 години, след зверска е меко казано експлоатация и са ок, на единия само му е сменян ремъка. Ама то щото собственичката не спазва кг., а тика както и дойде и претоварва. Прат идаелно, и имат добре балансирани програми, имам предвид дължина, вода, цикли, според различните програми за разл. тъкани. Ако сега аз трябва да си купя пералня ще е самсунг, нз кой модел, но ще тази марка Simple Smile Успех с избора Simple Smile

# 2 072
  • Велико Търново
Много ви благодаря Hug  bouquet И аз заглеждам, оглеждам други марки и модели, но все на тази се спирам, а след вашите думи - нямам вече и колебания.
Ще се похваля веднага след покупката и първата експлоатация Wink

# 2 073
  • София
*Biskvitka*
Скрит текст:
Много ви благодаря Hug  bouquet И аз заглеждам, оглеждам други марки и модели, но все на тази се спирам, а след вашите думи - нямам вече и колебания.
Ще се похваля веднага след покупката и първата експлоатация Wink

Успех и не забравяй първия цикъл да го пуснеш на празна пералня на по-високи градуси, че една приятелка така си пусна дрехите /първо пране/ и после - ама те смърдят на машинно масло  Crazy, горение беше нейната де, ама все пак, то това не е до марка Simple Smile

# 2 074
  • Велико Търново
О, благодаря ти за съвета Hug Като нищо щях да пусна първо с дрехите, не знаех, че трябва един празен оборот/последната пералня не си знае годините и съм забравила ooooh!

# 2 075
  • София
То в упътването май го пишеше и аз не помня вече от къде го знам, че моята е на има няма 8г. Ама е хубаво с препарат и на високи градуси първия път да е се отмие, ако има нещо, а и да се махне миризмата на как да го обянся "мова машина" голямо обяснение дадох Crazy Не винаги се полуава гаф де. Аз също не знаех и на първия цикъл пуснах пердета, щото нямах дрехи за 1 пералня, ама зор да я пробвам Grinning, докато се перяха или съм го прочела или са ми го казали не помня вече, ама помня, че беше късно вече. Миришеха си на прах и си бяха изкрящо бели без петънце. Simple Smile

# 2 076
  • Велико Търново
Разбирам те Simple Smile всеки нов уред, когато го включиш има специфична миризма; миналата година купих радиатори Адакс - и те така си миришеха, като на изгоряло, в началото Wink

# 2 077
  • София
Имам проблем с фризерната част на хладилник Електролукс ENB 3800. Не поддържа температура като фризер, особено средната и долната кошница, само горната, коята е много малка поддържа приблизително нормална температура като за фризер. Не се повлиява от смяна на режима на работа-по-скоро хладилника ще се превърне във фризер, но фризера не изстудява. Някакви идеи преди да извикам техник?

# 2 078
  • София
Имам проблем с фризерната част на хладилник Електролукс ENB 3800. Не поддържа температура като фризер, особено средната и долната кошница, само горната, коята е много малка поддържа приблизително нормална температура като за фризер. Не се повлиява от смяна на режима на работа-по-скоро хладилника ще се превърне във фризер, но фризера не изстудява. Някакви идеи преди да извикам техник?

Изключи го за 24 часа и пробвай пак. А след пускането и след като минат там колкото часа са му необходими за да достигне температурата си /в инструкциите пише колко часа са това/ и не се оправи викай техник, но дано само да е "забил" и да се оправи. Ако е размерстван скоро и накланян или обръщан също може да е причина.

# 2 079
  • София

Изключи го за 24 часа и пробвай пак. А след пускането и след като минат там колкото часа са му необходими за да достигне температурата си /в инструкциите пише колко часа са това/ и не се оправи викай техник, но дано само да е "забил" и да се оправи. Ако е размерстван скоро и накланян или обръщан също може да е причина.

Благодаря за съвета, това не ми беше дошло на ум. Само дето ще е голям проблем 1 ден без хладилник, но това си е мой проблем.

# 2 080
Здравейте!
В търсене съм на нашата пералня и ще се радвам да споделите мнения. Знам, че не е удачен изборът на комбиниран уред пералня със сушилня, но поради липса на място ще се наложи. Четох доста, но все още се чудя на коя марка да се доверя. Харесах Аристон Хотпойнт, загледах и Elektrolux. Бюджетът ни е 1300 лв.

# 2 081
  • оттам, откъдето започва България
Задай си въпроса и в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=610867.0;topicrefid=4 Със сигурност има мами, които ползват пералня със сушилня и ще могат да те упътят.

# 2 082
  • Sofia
Избирам пералня и аз  Rolling Eyes

Колебая се между: Самсунг, Bosch, LG,Whirlpool. Параметрите и характерисиките им са сходни,како и цената (до 700 лв). Имам отделно помещение за пералнята,така че нямам изисквания за размери,шум...ползвам само 2-3 програми за пране,имам и сушилня....
Някой с препоръки/отзиви?

Консултантът в Технополис ми препоръча LG.

# 2 083
Избирам пералня и аз  Rolling Eyes
..........
Консултантът в Технополис ми препоръча LG.

Ние като избирахме хладилник се чудехме на LG, притеснението ни беше дали имат сервиз в България - мисля че имаха.

# 2 084
  • Сф
Уърпул аз директно ги отхвърлих. Бош за 700лв означава много базов модел с амлко програми. Ние се чудехме нежду ЛГ и самсунг, взехме ЛГ

Общи условия

Активация на акаунт