Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 386 758
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 2 175
  • ГО
Ами тези мръсни песъчинки по дъното на чашите, от какво може да са? Като пясък, ама залепнало, засъхнало, червеникаво - кафяви.

# 2 176
Ами тези мръсни песъчинки по дъното на чашите, от какво може да са? Като пясък, ама залепнало, засъхнало, червеникаво - кафяви.

И на мен ми се е случвало, но по- скоро единични случаи, ако не съм подредила нещата правилно, или нещо е препречило въртенето на перката. Пускам ги отново и се измива. Ползвам същите таблетки като теб + сол и гланц отделно. При теб всеки път ли е или единични случаи?
Аз ползвам основно автоматичната програма

# 2 177
  • ГО
Всеки път.  Cry
Дали пък не ги редя грешно?
Да ви снимам ли подредбата?
Баси, толкова ми е тъпо, до сега, със старата миялна, не съм имала проблем.
И аз слагам сол и гланц отделно.
До сега я пусках на еко програмата, която е и най-дълга. Вчера и днес я пускам на програмата за силно замърсени съдове.

# 2 178
Снимай, провери и за запушвания на дупчици по перките
И дали нагрява

# 2 179
  • София
Всеки път.  Cry
Дали пък не ги редя грешно?
Да ви снимам ли подредбата?
Баси, толкова ми е тъпо, до сега, със старата миялна, не съм имала проблем.
И аз слагам сол и гланц отделно.
До сега я пусках на еко програмата, която е и най-дълга. Вчера и днес я пускам на програмата за силно замърсени съдове.

Преди месец-два май имаше същите оплаквания от друга потребителка, която после писа, че са били запушени перките.

# 2 180
  • ГО
Техникът, като идва, свали ги и на мивката ги провери. Уж не е това.
Ще снимам, като приключи с миенето.
Ето няколко снимки. Бялата чиния е мита 3 пъти и все си е така. Това, по черната чиния не е мазно, ама ме дразни
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 13:46 от kama4e

# 2 181
  • София
Техникът, като идва, свали ги и на мивката ги провери. Уж не е това.
Ще снимам, като приключи с миенето.
Ето няколко снимки. Бялата чиния е мита 3 пъти и все си е така. Това, по черната чиния не е мазно, ама ме дразни
Скрит текст:

Според мен не ти загрява достатъчно водата. Писала си какви препарати ползваш и за мен те са добри, следователно не е от тях. Пусни програма на най-високите градуси и я отвори в момвнт в който би следвало да е загряла на макс.
Може да си зададеш въпроса и в темата за миялните, ако някой е имал подобен проблем.

# 2 182
  • ГО
Благодаря на всички за отговорите!
До сега я пусках на Еко програма, която пише, че е препоръчителна, ама явно заради еко-то не е толкова ефективна.
Вчера я пуснах на програма за силно замърсени, отворих я по време на миене - лъхна ме бая пара, след това съдовете бяха добре измити. Бях сложила една йенска тава, директно, без да съм я накисвала предварително и я беше измила идеално. Ще я следя как се държи, но за сега ще я пускам на тази програма, не на Еко. Naughty

# 2 183
Никога не ползвам Био и Еко програмите  Naughty Два пъти по- дълго мият/ перат, къде му е екото newsm78 Нямаш ли автоматична програма?

# 2 184
2 пъти по-дълго, но мият/перат с хладка вода и въртят една и съща вода сто часа...е това им е екото

# 2 185
2 пъти по-дълго, но мият/перат с хладка вода и въртят една и съща вода сто часа...е това им е екото

Ама я въртят с ток...танто за кукуригу Peace

# 2 186
Е а де...а и щом не мие добре, мани...аз ползвам автоматична и смесена програма, другите даже не ги помня какви са  Mr. Green

# 2 187
  • ГО
В интерес на истината, затрих инструкциите за употреба, както и обясненията, коя програма, за какво е. Малко разказ по картинки се получава при мен.
Иначе го прочетох преди да го затрия, помня, че се препоръчваше Еко-то.

# 2 188
  • Между два живота
Кое е най-важното,за което трябва да внимавам при купуване на миялна?
Ето малко синтезирано инфо от нета:

- отложен старт
-
- лъч на пода
-
- евентуално 52 децибела....

Привет? В лутане по избор на миялна съм. Моля, да ме образовате:
1. Какъв е този лъч на пода?;
2. За отложения старт за какви часове да гледам?;
3. 52 децибела няма ли да е много шумна?/досега гледах да са под 49.

Загледах тази:
https://zora.bg/hotpoint-ariston/lstf-9h124-cl-eu/27239

Нямам яснота какво представлява:

4. Държач за тенджери?;
5.FlexyPower мотора?;
6.Трета кошница(тава/подвижна)-за какво служи?
Предварително Ви благодаря за отговорите!

# 2 189
  • На брега на реката
Привет? В лутане по избор на миялна съм. Моля, да ме образовате:
1. Какъв е този лъч на пода?;
2. За отложения старт за какви часове да гледам?;
3. 52 децибела няма ли да е много шумна?/досега гледах да са под 49.

Загледах тази:
https://zora.bg/hotpoint-ariston/lstf-9h124-cl-eu/27239

Нямам яснота какво представлява:

4. Държач за тенджери?;
5.FlexyPower мотора?;
6.Трета кошница(тава/подвижна)-за какво служи?
Предварително Ви благодаря за отговорите!

1.Лъч на пода - при вградените миялни, за да се вижда когато е приключила програмата, защото нямат външен дисплей.
2.Отложен старт - има от 0,5 до 24 часа или 3,6,9 часа, каквото ти харесва
3.52 децибела е прекалено шумна , по скоро - 44, 46, 48,
4.Държач за тенджери - ми не знам какво е.
5.Flexy power - не знам
6.Трета кошница/тава - това е трето, плитко чекмедже, което е най-отгоре и е за прибори, удобно е.
Тази, която си показала в Зора я дават 44 децибела, а в линка, който ти пускам е 51 децибела, но пък цената е доста по-ниска. Не знам къде лъжат за децибелите. newsm78
http://technika.bg/product/18359/sadomialna-za-vgrazhdane-hotpoi … -9h124-cl-eu.html

Общи условия

Активация на акаунт