Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 386 617
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 2 250
За търсещите от утре тръгват великденските намаления в Техномаркет.

# 2 251
  • София
Ще има ли онлайн брошура?  newsm78
Този на Тец-а ли е най-зареден?
Тези на НДК и Сити център са малки предполагам.

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 01:13 от Starrydream

# 2 252
  • Сф
Според сайта тръгват след 4 дни намаленията, не утре. Мин. Год. нямаше брошура, беше лудница по магазините. Най - големи са на Цариградско и бул. Европа.

# 2 253
  • София
Днес е 13ти..

Промоцията е валидна само за период 13.04.2016 г. - 17.04.2016 г. в работното време на магазини Техномаркет и/ или до изчерпване на количествата.

# 2 254
  • Сф
Извинявам се, не съм разбрала банера. Остават 4 дена, а не че почва след 4 дена.

# 2 255
  • Пловдив
какво мислите за този...http://www.techmart.bg/products/product_details/30807

# 2 256
Здравейте! Някой купувал ли е уред - мостра в магазин. Днес в Техномаркет харесахме съдомиялна за вграждане Whirlpool, на промоционална цена. Тръгнахме да я купуваме, оказа се че нямат налична на склад в нашия магазин, само изложената. Имам ли право да настоявам за още отстъпка, за това че е мостра? Някъде бях чела, че мострени уреди се продават по-евтино. Попитах продавач-консултанта, ма той се беше явно поизнервил от тази "треска за техника" и ме отряза..... уредът бил достатъчно намален ... да де, ама ...    Whistling .. или се направи на разсеян ...  newsm78

# 2 257
Ми да ти дадат от друг магазин.

# 2 258
Ми да ти дадат от друг магазин.
Не ми предложиха такъв вариант, предполагам ще искат да си продадат наличните бройки.

# 2 259
  • Русе
И какъв е проблема ако е изложената в магазина? Тя не е ползвана. Само, дето е събрала повече прах от опакованата. Peace
Така сме си купували 2 хладилника, пералня, котлоните и фурната за враждане. Ако не се лъжа и втората ни пералня беше последна бройка.

# 2 260
И какъв е проблема ако е изложената в магазина? Тя не е ползвана. Само, дето е събрала повече прах от опакованата. Peace
Така сме си купували 2 хладилника, пералня, котлоните и фурната за враждане. Ако не се лъжа и втората ни пералня беше последна бройка.

И за мен не е проблем, още повече, ако е уред за вграждане  Peace

# 2 261
  • Сф
Ходилите в Техномаркет сега- много лудница ли е? Миналата година беше ужасно  ooooh!

# 2 262
Ходилите в Техномаркет сега- много лудница ли е? Миналата година беше ужасно  ooooh!

Само веднъж съм ходила на подобна акция, беше ужасно, мостри няма, само етикетчета с цени. Телевизор купуваш от кашона, няма такива халосии да ти го пуснат...никога не бих си го причинила повече   Naughty А сега и двата сайта естествено не работят  #2gunfire

# 2 263
Е аз така си купих пералня, но преди това месеци наред бях избирала. В магазина имаше само етикетче, и хората не го поглеждаха. Цената беше супер и просто я взех. Simple Smile Ако си имаш нещо набелязано, знаеш функциите и цената преди намалението и сега ти се види изгодно- взимай. Но несъмнено ще има и много набутани с боклуци...

# 2 264
  • Сф
Мин. година не съм виждала само етикетчета, имаше се си мостри от всичко, но и те бяха продадени. За един хладилник 4 пъти минахме ЦАриградско- бул Европа  Shocked
Сега си търся телефон, ама не ми е спешно, и тъй като съм много бременна не искам да се бутам само заради един телефон.

Общи условия

Активация на акаунт