Отговори
# 405
Роси, благодаря мила! Hug Виждала съм го на картинка като тази, но уви при нас го няма щото съм го търсила. Единствената верига, която имаме е Пени маркет, ама и там няма и това е. Аз все ще се намери повод да отскоча до Плевен, та от там ще си купя.  Peace

Сисе не си сама сестро  Hug Ама има надежда и за такива като нас.   Mr. Green

# 406
  • гр.Стара Загора
Ама аз не мисля че е толкова важен този пащърнак ние едно време да не би да сме го яли  Mr. Green
За оставянето на Евелин при други хора от семейството нямам проблеми и с мама и с баба но на свеки не съм и скоро няма да я оставям.Тя отгледа на дъщеря си детето но от Евита я било страх как щяла да се оправя ами ей така шарено ти у вас аз у нас  #2gunfire

# 407
Валче и аз като теб голямо обикаляне и търсене на този пъщарнак му направих. Обаче накрая го намерих и си купих едно за да го пробвам. Нали мисля да захранвам след десетина дни, пък и мисля сама да му правя пюрета на младежа. Ама да видим той на какво мнение ще е  newsm78 Joy
Много се радвам за хубавите новини за Лилито  Grinning

# 408
Ина благодарим за добрите новини! Дано само такива чуваме от тук насетне. Благодаря и искам да изкажа възхищението си от теб! Ти си невероятна майка! Heart Eyes Hug

# 409
Ама аз не съм се притеснила че не съм го давала този зеленчук. Симона също не е яла, а пък ей я на голямо дете вече, че и непослушно даже  Mr. Green
Аз малката съм я оставяла на мама, но тя също си обича само при мен и баща и, при други хора се чуди, се оглежда и понякога реве. Малко ми е странно това, щото кака и ходеше във всеки и даже не искала да стои при мен.  Blush Ама това е период, ще мине  Peace

# 410
  • Велико Търново
Който иска пащърнак да дава адрес на лични и ще му пратя Mr. Green
Като има попара за кво е пащърнак Crazy

# 411
Много се радвам на обнадеждаващите новини за малкото цвете Лили!!!  Praynig Бог да е с тях!!! Май вече повечето сме превели пари по сметката им. Дано поне на първия етап да са им от помощ! А за по-нататък ми се струва, че ще трябва още по-сериозна организация да се направи.

Лято, напълно си права за спелинга на името на местността. Ама и аз заплес, мислех за Мальовица, та преименувах и Гюлечица.  Laughing Ние имахме около час и нещо само на слънцето (после влязохме навътре да хапваме и пийваме) и понеже близначките бяха много интересни за компанията, докато зяпаха гладни, се оказа, че основно такива снимки са правени. Ето една-две, другите са у Фацебука  Wink.

Лека нощ от нас!!!

P.S. Сори, че пак в края на деня, ама честит празник на всички именици, рожденици, месечковци и каквито други празнуващи има днес!    bouquet

# 412
Който иска пащърнак да дава адрес на лични и ще му пратя Mr. Green
Като има попара за кво е пащърнак Crazy

Joy hahaha Joy hahaha Joy

Зайо , големи са сладурки  Heart Eyes

# 413
Dendri, и аз те харесвам бе  Blush Това за главичката и мен ме разби, нали имам мръсно подсъзнание. Нали някаква дискусия да става, че много тъпо това с тези месечинки, закусчици и т.н (мое мнение, никого не обременявам с него). В смисъл - влизам, надявам се да прочета нещо интересно и се почва - честита месечинка на..., имен ден, хайде сега закусчица. То лошо няма, ма почнах да гледам други сайтове (за готвене, за какво друго). Което ме амбицира, да променя менюто на нашето семейство. Вчера правих страхотно пилешко къри, с кус кус, мммм, облизахме си пръстите, а що вино изпи, не е истина.
Ваня1975, до сега съм давала:
зеленчуци - картофи, моркови, тиква, тиквичка, сладка царевица, пащърнак, броколи, сладък картоф, карфиол, аспарагус, авокадо;
плодове - банани, ябълка, круша, боровинки, манго, и ягоди;
месо - само пилешко (това има, цяла пуйка заради Александър няма да купувам).
каша - оризова;
давала съм и съвсем мъничка филийка от пълнозърнест хляб (домашно производство), ма като казвам мъничка - като кибритена кутийка.  
Мама Цвети, те другите момичета знаят, но аз имах положителни тестове (не знам как стана това). Е, не съм бременна, но много се зарадвахме с мъжът ми когато видяхме положителните тестове. Сега работим по въпроса, искаме да имаме три деца, с по-малка разлика ако е възможно. Не си представям 10 години бебета, памперси. Искам да съкратя сроковете (ма то не е каквото искам, а както стане). Та отговорът е - ще си го следам с кеф, искам още 1 бебе възможно най-скоро (не искам близнаци, че много на нагорнище, пък и трябва да сменяме количката).
За оставянето  - оставям Александър само на баща му. Просто друг не проявява интерес, не мога да моля за това свекърва ми, че те толкова много работа имат, не е истина. Не реве, стига да има кой да се занимава с него, няма и да се сети за мен (и да има нещо за ядене де - бананче, пюренце). Много е социален, винаги се усмихва на непознати хора, дето все го заглеждат по магазините. В този ред на мисли - ще почвам да поработвам съботите аз. Мъжът ми ще гледа детето, аз аз ще ходя на работа от 8.30 до към 16 часа. Не мога аз без нормален социален контакт, липсва ми работата.
Момичета, чета, че бебетата Ви падат. Не го приемайте като критика, но доста снимки разгледах и това, което ми прави впечатление е, че активните гимнастики са все сложени на леглото, както и шезлонгчетата. Тези неща са направени за земята. Ако е на земята, как би паднало бебето например? Ако се изолира причината, то паданията ще се случват, но много по-рядко.
Радвам се за добрите новини около Таня и Лили.
Хайде, поздрави засега от мен.
Сиска, и аз не видях нищо, писано то Фелинка. Що ли така?
П.С - Зайо, защо не даваш морковчета на малките зайчета, ми ги мъчиш с това жълто нещо. Сладурки, да са ти живи и здрави (и послушни).

# 414
П.С - Зайо, защо не даваш морковчета на малките зайчета, ми ги мъчиш с това жълто нещо. Сладурки, да са ти живи и здрави (и послушни).

Давам и още как. Зайците почти всичко позволено за възрастта си ядат. В това жълто нещо има моркови, картофи, ориз, агнешко и АМ. Производство Хип (като сме в движение карам мързелешката) с подобрение мое. А за измъчени...  newsm78 така ли изглеждат? Щото си го ометоха с кеф.  Peace

# 415
Нашата активна гимнасктика е на земята,

Но малкия падна няколко пъти от леглото ... Въпреки препядствията ... Голямото не е падало. Голямото и Ганчев не е яло, Ама това е някакъв сбъркан модел. Не харесва Хип, Гербер, Сънвал, Милупа или Домашно. Яде каша Слънчо и пюрета Ганчев - те все пак са за бебета , ама нещо хич не ми харесват. Надявам се искренно, че ще му мине тази кривотия и ще яде нормална храна, пък и аз съм тъпа и упорита и ще продължавам да му готвя де...

# 416
Бог да пази Лили и всички болни дечица и да дава сили на майките им да преминат това изпитание, успех! Praynig
За захранването явно ние ще сме последни,малкия продължава да се гнуси и да плюе всичко от хип до ганчев от зеленчук до плод,каши и т.н.,иска да си цока до 2ри клас Laughing За пъщарнака съм чувала,че е газообразуващ,но все някога идва и неговия ред.
На теория всичко ми е ясно,но на практика се оказа зор работа Simple Smile ooooh!

# 417
За захранването явно ние ще сме последни,малкия продължава да се гнуси и да плюе всичко от хип до ганчев от зеленчук до

А, не сте последни. Айде моля! Аз спрях и нищо не давам, само млекце. Щом няма грам интерес към друго и до 8-ми месец ще откараме.
Една хубава лекция за софиянки, които се интересуват цък.
Наистина много хубави новини за малката принцеса Лили.
Пащърнак не съм давала на баткото, но за дребното мога и да се замисля. Ако прояде скоро.
Вече седи стабилно, запълзя напред и се изправи в кошарата. Ей как го прави този номер само на пусто голо мляко, идея си нямам. Whistling
Утре ще го боцкат за ПКК и тази нощ ще се боря с контейнерчета. Мдам.
Айде лека и от мен,
Нем

# 418
Аз с колектора и контейнерчето така и не се преборих,утре пак ще пробвам,то все се размества като сложа памперса,а като чакам да се изпишка той не ще и пикае веднага щом го махна,припотих се предния път Tired

# 419
Давам и още как. Зайците почти всичко позволено за възрастта си ядат. В това жълто нещо има моркови, картофи, ориз, агнешко и АМ. Производство Хип (като сме в движение карам мързелешката) с подобрение мое. А за измъчени...  newsm78 така ли изглеждат? Щото си го ометоха с кеф.  Peace
Добре де, това беше шега - зайци-моркови. Затова така го написах, не изглеждат измъчени.
Минолта, не искам да споря за гимнастиките и шезлонгите - няма сега да почна да вадя снимки на другите момичета и да ги слагам, за да подкрепя моето виждане. Просто това ми прави впечатление-  казвам си. ПОследно гледах на Галя, която се оплака, че Теди е паднал. Напълно разбирам, как е станало това.
Както и да е. То никой не обича да му дават акъл, и всеки много лично ги приема нещата.
Немирница, ти не ми отговори, може и на лични, да не отегчаваме хората с тези алергии.
На мен почна да ми писва това непрекъснато кърмене, затова се опитвам да дам на Алекс и други неща. Не искам да замествам хранене, ма понякога ми идва малко повече това кърмене на 2 часа, като сме си вкъщи (навън не се и сеща да яде, може да откара и 6 часа без да яде). Обаче съм и мързелива, и не искам да му давам АМ, че то бутилки, биберони, вода... Ужас.
Хайде, лека ви нощ, момичета

Общи условия

Активация на акаунт