Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се запиша в темата за раждане и какво ще е бебето?
В кои случаи е необходимо използването на помпи за кърмене и означава ли пълната гърда, че има много мляко?
Какво да правя при напрежение в гърдите и температура?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се запиша в темата за раждане и какво ще е бебето?
-
В кои случаи е необходимо използването на помпи за кърмене и означава ли пълната гърда, че има много мляко?
Помпите за кърмене се използват, когато е необходимо изцеждане на мляко, например за увеличаване на производството или улесняване на кърменето. Пълната гърда не винаги означава голямо количество мляко, тъй като производството му може да бъде повлияно от различни фактори, включително честотата на кърмене.
-
Какво да правя при напрежение в гърдите и температура?
-
Какво е мнението за кърменето и използването на помпи?
-
Какви са мненията за бебешките колички и кошничките за кола?
Ама, че сте лоши! Да се преместите без да кажете. 

Вярно, че декемврийките са нетърпеливи, но на нас ни е прекалено рано още. Поне да започнем декември... Иначе, телефонът ми е на първа страница, по всяко време на денонощието може да ме известявате
Дано да остане бебето още малко на топло, защото макър и голямо, не е напълно узряло. Половинката не е в БГ и не съм му казвала какво ми казаха днес, че ще се шашне. 

Чико ли е количката?