Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се запиша в темата за раждане и какво ще е бебето?
В кои случаи е необходимо използването на помпи за кърмене и означава ли пълната гърда, че има много мляко?
Какво да правя при напрежение в гърдите и температура?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се запиша в темата за раждане и какво ще е бебето?
-
В кои случаи е необходимо използването на помпи за кърмене и означава ли пълната гърда, че има много мляко?
Помпите за кърмене се използват, когато е необходимо изцеждане на мляко, например за увеличаване на производството или улесняване на кърменето. Пълната гърда не винаги означава голямо количество мляко, тъй като производството му може да бъде повлияно от различни фактори, включително честотата на кърмене.
-
Какво да правя при напрежение в гърдите и температура?
-
Какво е мнението за кърменето и използването на помпи?
-
Какви са мненията за бебешките колички и кошничките за кола?
Но при мен причината за това е, че ме мъчи ужасен сърбеж по цялото тяло. Направо не знам как ще изкарам ако е така до края. Снощи направо ми се плачеше. Хем се мажа постоянно, но явно не е от това.
Много се радвам за нея, а и за себе си, тъй като ще бутаме двете количките
....досмеша ме защото....мен също страшно ме сърби навсякъде и моята приятелка ми каза мин.ден ,че ще става мама през юли...Надявам се ,че вс.сте ок........МОЖЕТЕ ДА МИ СМЕНИТЕ ЩЪРКЕЛЧЕТО
Лек ден от мен на всички ви!
С Емма можех да спя по цели дни и нощи, пък таз девойка
Но пък тя още не е хълцала, кака й какво чудо беше
Гледам си дневника от нейната бременност и съм писала на едно място, че е хълцала повече от 2 часа нон-стоп 

), тъй като и аз имам имен ден днес 
Добре, че поне сега съм на нова вълна (след сухите пасти и филиите с течен шоколад
това е моята страст
та сега се захващам да поработя малко...

И предвид това,че идват коледни празници, а и чакаме ново попълнене вкъщи, направо съм в голяма дилема какво да правя- дали да пестя сили и да ги водя на клуб или да организирам нещо по домашному и по мой вкус и предпочитание...